Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Ustaz Ebit Lew Aktif Di TikTok, Akui Belajar Daripada Aeril Zafrel

11-3-2021 01:45 PM|Oleh: Saiful| Komen: 23

Siapa yang tak kenal dengan Ebit Lew, memang seorang insan yang dikagumi kerana tidak pernah penat memberi bantuan kepada sesiap yang memerlukan.

Ustaz Ebit juga seorang suami yang begitu menyanyangi dan menyantuni isterinya.

Foto: IG

Baru-baru ini di Instagram, ustaz ada berkongsi sebuah video, memberikan sejambak bungan sebagai kejutan kepada isterinya.

Beliau meluahkan rasa syukur kerana dikurniakan isteri sepertinya.



Bukan itu sahaja yang menjadi perhatian, malam Ebit juga menyatakan dia baru sahaja menggunakan TikTok dan mempelajarinya daripada Aeril Zafrel.

Aeril juga sempat meninggalkan komen di entri tersebut.


VIA ROTIKAYA

Amboi ustaz pun belajar TikTok dari Aeril. Semakin galaklah suami Wawa Zainal ini di TikTok. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 23
Komen

Previous : Shooting Ditangguh, Farhan Asri Kena Ejek Sebab Jual Roti Telur

Next       : "Nampak Baby Bump, Asyik Usap Perut Je," -Elly Mazlein Hamil?

Komen Terbaru

Quote slyfynx 16-3-2021 11:36 PM
Sorry ust.
Sy dah agak muak.

Lain-lain Komen

Quote cikgojesss 11-3-2021 01:47 PM
euw



Quote kelip2_07 11-3-2021 01:48 PM
Quote Redmyvi 11-3-2021 02:26 PM
trademark ebit.. Allah sayang.. hehe
Quote Nenasketum 11-3-2021 09:45 PM
Meluat plak. Mintak2 lah ada orang viralkan dia ni pi jumpa godfather dia.
Quote unta2 11-3-2021 09:48 PM
meluat gila..  dia mmg acah2 wali Allah ke... dok tabur Allah sayang kat suma orang... ko sapa ebit?
Quote kon2 11-3-2021 09:53 PM
Nenasketum replied at 11-3-2021 09:45 PM
Meluat plak. Mintak2 lah ada orang viralkan dia ni pi jumpa godfather dia.

Fishynya godpather tu
Quote Mulotkoyak 12-3-2021 11:43 AM
Xsangka ade gak org xsuke si ebit ni... Busuk nye hati kome
Quote Joysparta 12-3-2021 12:32 PM
cam fake je tu..
Quote hazzy0304 12-3-2021 01:17 PM
unta2 replied at 11-3-2021 09:48 PM
meluat gila..  dia mmg acah2 wali Allah ke... dok tabur Allah sayang kat suma orang... ko sapa ebit?

ya robbi ... dh kenaperr pulak nieyhhh ...
Quote hazzy0304 12-3-2021 01:18 PM
Nenasketum replied at 11-3-2021 09:45 PM
Meluat plak. Mintak2 lah ada orang viralkan dia ni pi jumpa godfather dia.

kenaper ni kenaperr ni ... ape yang ak dh tertinggal nieyhhh ...
Quote caca_eric 12-3-2021 02:41 PM
Alalaaaa......
Quote rbmy 12-3-2021 02:55 PM
hazzy0304 replied at 12-3-2021 01:18 PM
kenaper ni kenaperr ni ... ape yang ak dh tertinggal nieyhhh ...

apakah.. siapakah godfather
Quote ReginaGeorge 12-3-2021 03:09 PM
Alamak... Sakitlah mata setad nanti byk vid separuh bojjjelll
Quote blopblop 16-3-2021 01:10 AM
Hahahahahahah ini kelakar
Quote Làlisá 16-3-2021 10:30 AM
Dulu suka jugak dengan Ebit ni sebab menyentuh perasaan tapi lama-lama macam muak pula bila orang duk agung-agung kan dia.. kita ni jangan dok taksub sangat la nak memuji muja orang ni.. dia tu pun tengah diuji dengan puji-pujian yang melambung tu.. kita biasa-biasa je la.. tak yah kecam orang yang ala-ala kecam Ebit.. sebab tak semua orang sama pandangan..
Quote ayukpingu 16-3-2021 10:39 AM

Quote Indahnya 16-3-2021 11:43 AM
Hmmmmm..hahahah
Quote Roxy453 16-3-2021 07:17 PM
really cannot brain ..ustad main tik tok? seriously???
Quote makadek 16-3-2021 11:23 PM
Mulotkoyak replied at 12-3-2021 11:43 AM
Xsangka ade gak org xsuke si ebit ni... Busuk nye hati kome

Baru ko tau ke..kt sini berkuntumnya haters pak ebit ...kalau kt fb weolls diam tk berkutik army dia ramai ..kahkah..pentaksub dia bersepah..ko mesti mengworship kn pak ebit khuenss

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top