Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Para Isteri Jangan Mudah Terpedaya, Ini Taktik Suami..." - Ummi Nazeera

10-3-2021 12:25 PM| Komen: 15

Pelakon, Ummi Nazeera mendedahkan dirinya sudah arif dengan taktik sering digunakan suaminya, Dr Izzar Anwari setiap kali ingin keluar bersukan bersama rakan-rakan.



Jelas Ummi, suaminya itu tidak akan sesekali berkongsi rasa penat atau sakit bagi mengelakkan kerisauan di hatinya pada masa akan datang.

“Kita tanya sakit tak. Dia jawab “tak.. biasa lah. lelaki”. Tapi bila terlanggar. Keluar jugak bunyi sakit “sssss” Haaa.

“Dia buat buat tak sakit dan tak letih keesokan hari sebab tak nak kita tegur bersukan rupanya,” tulisnya.

Kisah tersebut dikongsikan pelakon telefilem Kerana Korona itu menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik pada Selasa.



Dalam pada itu, Ummi turut berharap agar para isteri tidak terpedaya dengan taktik tersebut, sebaliknya berilah waktu untuk suami berehat setiap kali mereka keluar bersukan.

Terdahulu, Ummi dan Dr. Izzar mendirikan rumah tangga pada 23 Julai 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Ayra Aneesa.


Kredit foto: IG Ummi

Malah, pasangan ini juga sedang menghitung hari untuk menimang cahaya mata kedua apabila Ummi kini sedang hamil tujuh bulan.


Sumber: Media Hiburan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 15
Komen

Previous : Keji, Tak Senonoh! Riena Diana Dapat Foto Pelincir Durex

Next       : "Saya Tak Nak Melatah, Pengikut Tahu Saya Suka Bergurau" - Maria Tunku Sabri

Komen Terbaru

Quote ggxoxo 19-3-2021 01:34 PM
Nazeerafood tu ape?

Lain-lain Komen

Quote sharlenetexas 10-3-2021 10:52 AM
Jual amenda pulak nazeerafood?
Quote Redmyvi 10-3-2021 11:15 AM
Mula2 baca psl gula pastu psl suami.. haha
Quote piao 10-3-2021 11:16 AM
sharlenetexas replied at 10-3-2021 10:52 AM
Jual amenda pulak nazeerafood?

just nk tnya btul ke ehem ehemm ni ehem2
Quote sharlenetexas 10-3-2021 11:48 AM
piao replied at 10-3-2021 11:16 AM
just nk tnya btul ke ehem ehemm ni ehem2

Tak faham.
Quote shaiy 10-3-2021 11:53 AM
so apa gosipnya? tak berkenan betul aku dgn kapel ni.. sejenis attention seeker jugek..
Quote minah_selekeh 10-3-2021 03:27 PM
piao replied at 10-3-2021 11:16 AM
just nk tnya btul ke ehem ehemm ni ehem2

Apa soalan ko ni sebenranya?? Hahahahahah! Ada tea ke pasal benda yang dia jual tu?
Quote pxlbb 10-3-2021 05:48 PM
shaiy: so apa gosipnya? tak berkenan betul aku dgn kapel ni.. sejenis attention seeker jugek..


Yes yes yes dorang ni yang memulakan then mikapikah and the laki bring it to the next level agitchew
Quote Nenasketum 10-3-2021 10:02 PM
Hati2 yer, boleh kata hampir semua yang menayang lovey dovey ni pengkahiran macam Sol. Hehehe
Quote Suchi 11-3-2021 06:53 AM
Erul samah di mana mana
Quote piao 11-3-2021 08:47 AM

pa pa jahat... faham x?
Quote lovelytouch 11-3-2021 08:49 AM
piao replied at 11-3-2021 08:47 AM
pa pa jahat... faham x?

Astagaaa ye ke TT gittchewww akaq terkejut
Quote sharlenetexas 11-3-2021 10:41 AM
piao replied at 11-3-2021 08:47 AM
pa pa jahat... faham x?

Tak.



Quote JalaEmas 11-3-2021 09:31 PM
piao replied at 10-3-2021 11:16 AM
just nk tnya btul ke ehem ehemm ni ehem2

ehemm ehemmmm.. hemmmmm!!
Quote bungasakura89 19-3-2021 11:13 AM
bahya bahya nih
Quote ggxoxo 19-3-2021 01:34 PM
Nazeerafood tu ape?

Lihat semua komen(15)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top