CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Baju Raya Neelofa Dan Hannah Delisha Harga RM539 Sepasang Pun Peminat Sanggup Beli

10-3-2021 10:04 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 23926| Komen: 154|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Kolaborasi selebriti Neelofa dan Hannah Delisha dalam koleksi raya menarik perhatian peminat masing-masing dan juga peminat fesyen. Sementelah lagi duo ini mengenakan busana indah daripada pereka fesy ...





Kolaborasi selebriti Neelofa dan Hannah Delisha dalam koleksi raya menarik perhatian peminat masing-masing dan juga peminat fesyen.

Sementelah lagi duo ini mengenakan busana indah daripada pereka fesyen Alia Bastamam dan hijab dari jenama Neelofa sendiri pastinya antara strategi pemasaran yang sangat menarik untuk diperkatakan.


Memaparkan banyak warna kilauan emas dalam persalinan membuatkan ianya tampak mewah dan mahal.

Foto :IG

Biarpun berniqab, Neelofa membuktikan tiada salahnya untuk berfesyen dan kelihatan anggun dalam persalinan raya ini.

Peminat mereka turut tidak sabar untuk mendapatkan koleksi terbaru daripada pereka kesayangan mereka.

Foto :IG

Foto :IG

Malahan, ada yang sudah pun mendapatkan koleksi ini.

Foto : IG

Jadi, ada yang berminat untuk mendapatkan baju raya RM539 ini? - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Redmyvi 10-3-2021 10:09 AM
Lofa mesti kena jd model ka utk produk dia.. mcm tak sesuai dgn imej berpurdah tu..

timing pun cun la sbb rakyat tgh bersinar skrg..
Quote Piramida 10-3-2021 10:15 AM
Mestilah mahal.... kos nak bagi income ke hajjah bungkus, designer lagi, tailor lagi, model lagi.. itu ini begitu begini harus mahal demi kelangsungan hidup mereka.
But of course not me... tak hadap nak kayakan set2 perangai evil seperti Hajjah bungkus.
Quote shaiy 10-3-2021 10:19 AM
buruk je.. cutting model ok la kot.. dpt ke cutting bdn soso dh mcm sarung nangka je nt..
Quote bulalof 10-3-2021 10:21 AM
mestilah beli, dah bersinar-sinar mata la ni..........
Quote Nenasketum 10-3-2021 10:24 AM
Melayu suckers and gullibles. Silakan silakan pastu boleh nyanyi boria reramai hijabis & niqabis
Quote bedahmenjuyah 10-3-2021 10:26 AM
Singkat lak tudung HD. Jah bungkus dah kenapa nak berliuk lentok dpn camera. Niqabis apa mcm ni
Quote makcun14 10-3-2021 10:28 AM
buat apa kayakan orang yang dah memang sedia kaya raya namatey sales juta juta?
baik iols tolong kaum ibu tunggal yang  amik tempahan jahit baju raya lepas hilang kerja.
Jahitan pun kemas, harga mampu milik .
Quote doubleA 10-3-2021 10:31 AM
Kayanya pembeli baju saja setengah ribu. Iols rela spend ke benda lain dari baju harga setengah ribu. Nway jah nampak acik2 dengan baju bunga2. Pada la dengan umo kan {:smile
Quote Masukkeluar 10-3-2021 10:32 AM
Edited by Masukkeluar at 10-3-2021 12:48 PM
bedahmenjuyah replied at 10-3-2021 10:26 AM
Singkat lak tudung HD. Jah bungkus dah kenapa nak berliuk lentok dpn camera. Niqabis apa mcm ni

kalau tgk dlm photoshoot ni dia yg paling over dari si hanah tu..tak padan dgn berkelubung.


patut dh tak pyh jadi model dah besara tumpu pd akhirat. hire je retis bertudung lain ramai lagi kot.



Quote Izaabelle 10-3-2021 10:33 AM
Eh-mah-gawd.... nikabis ke ni pakai melentok mcm apa

Boundaries mana jah mana
Quote Piramida 10-3-2021 10:34 AM
bedahmenjuyah replied at 10-3-2021 10:26 AM
Singkat lak tudung HD. Jah bungkus dah kenapa nak berliuk lentok dpn camera. Niqabis apa mcm ni

Mengelenyar.. geletis.. . masih kesepian. Usetaz cepat2 kan lah nikah tu.
Quote Beribear 10-3-2021 10:34 AM
Tak menarik semua design baju dia. Kalau kena dgn my style, mahal pon iolss sanggup je beli tp yg ni.semua design mcm pattern lama je
Quote Tudungpink 10-3-2021 10:34 AM
Perluke lopak sendiri jadi model utk baju ..x sesuai lansung dengan imej dia...
Quote babycc 10-3-2021 10:35 AM
Kalau time2 cam ni org mampu beli mcm2 x heran.. masing2 da kaya sbb dpt duit i-sinar.. pdhal duit sendiri pon yh dieblanjakan tu.. nanti hujung2 x mampu beli makanan.. minx duit lg kat kerajaan pulak..
Quote sharlenetexas 10-3-2021 10:35 AM
Lengan dah mcm peha kfc
Quote BicaraHatiku 10-3-2021 10:38 AM
Tak mcm baju 500 pun...
Quote Geeayden 10-3-2021 10:38 AM
Sayang rasanya nak beli baju harga sampai rm500 tu, tapi kalau sapa2 mampu apa salahnya membeli
Quote deebiz14 10-3-2021 10:39 AM
Mygosh sape yg sanggup belik tu.

Memang cantek baju yg Hannah pakai tu. Lawo elok terletak. Tapi berbaloi kah mahal2 time gawat2 nih.
Quote dudaberhias 10-3-2021 10:45 AM
tak lawa pun... terpaksa pilih leeyanarahman walaupun yang tu agak hauk management order dan material koh koh koh... harga lebih kurang je

Lihat semua komen(154)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 07:10 AM GMT+8 , Processed in 0.075339 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top