Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Baru Selesai SPM, Pelajar Maut Jatuh Bangunan Lepas Lawat Rakan

8-3-2021 08:49 AM Komen: 14
Seorang remaja yang baru sahaja selesai menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) ditemui mati di kaki lima Projek Perumahan Rakyat (PPR) Jinjang Utara di sini hari ini.

Insiden melibatkan lelaki berusia 17 tahun itu mengejutkan penduduk selepas menemui mangsa kira-kira pukul 4 pagi, kata Ketua Polis Daerah Sentul, Asisten Komisioner Beh Eng Lai.


Gambar hiasan

Mangsa merupakan seorang pelajar SPM yang tinggal di Jinjang Selatan dan datang ke PPR Jinjang Utara untuk melawat rakannya sebelum dipercayai jatuh dari bangunan di kawasan pejalan kaki di PPR di Jinjang Utara.

Polis telah menjalankan siasatan di tempat kejadian dan mayat mangsa berada dalam keadaan terlentang dan tidak bergerak di laluan pejalan kaki di bawah PPR tersebut.

Hasil pemeriksaan ke atas tubuh badan mangsa, pihak polis mendapati terdapat kesan cedera di bahagian kepala mangsa, katanya dalam kenyataan hari ini.

Tambah Eng Lai siasatan awal mendapati tiada sebarang unsur jenayah.

Mayat dihantar ke Hospital Kuala Lumpur untuk proses bedah siasat bagi mengenalpasti punca kematian, katanya lagi.

Polis mengklasifikan kes sebagai mati mengejut.


Sumber: MalaysiaGazette

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 14
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote diss69 17-5-2021 11:56 AM
Simpati n sedih.. Baru n masuk alam dewasa.. Dh tau ke apa puncanya..

Lain-lain Komen

Quote bluebutter 8-3-2021 08:56 AM
Siannnya. Jinjang semua ni kawasan kebanyakannya kaum cainis. Siannya muda lagi.
Quote Nana_Man 8-3-2021 09:00 AM
Suicide ke kene bunuh?
Kesian nye...
Quote BarbiePink 8-3-2021 12:06 PM
Sian nya dengar
Terjatuh ke bukan perbuatana khianat
Quote fifie_olin 8-3-2021 12:31 PM
tgh2 mlm pi umah kwn
Quote LadyCarefree 8-3-2021 01:23 PM
fifie_olin: tgh2 mlm pi umah kwn


Mana chuols tau?
Takleh ke visit kawan dari siang sampai malam?
Quote depresio 8-3-2021 01:36 PM
Kesiannya
Sebab apalah yg boleh jatuh tu
Quote Nenolen 17-3-2021 11:24 AM
RIP dik...
Quote tootii 17-3-2021 11:46 AM
terjatuh ? aku harap bukan bunuh diri la ..
kot2 frust spm tak buat ngan baik ke kan..
Quote Meiizu 20-3-2021 11:00 PM
Bergurau tolak2 ke apa ni
Quote nurkasih74 20-3-2021 11:02 PM
Ppr jinjang ni bkn chinese he..melayu pun ramai..india jua..indon.. pelbagai..
Quote dudaberhias 20-3-2021 11:41 PM
If terjatuh tu memang possible juga sebab budak2 degil umur macamni suka betul duduk atas palang ke pagar tingkat atas tu, cikgu la yang penat kena terpekik marah supaya makhluk2 ni tak duduk situ. Tapi bila cikgu takde dia buat balik. Sape biasa sekolah menengah dulu mesti ada berlaku kan benda ni. Kalau iols mak deorang dah lepuk dah sampai berdarah.
Quote rayray28 21-3-2021 01:22 AM
putus cintakah? lepas jumpe rakan ke kekasih?
Quote Ninjanunu 17-5-2021 11:44 AM
Kesian. Baru habis sekolah. Baru nak mulakan alam selepas sekolah.
Quote diss69 17-5-2021 11:56 AM
Simpati n sedih.. Baru n masuk alam dewasa.. Dh tau ke apa puncanya..

Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top