Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Jadi Mangsa Buli Siber, Netizen Komen Jahat Pada Park Shin Hye Didenda

8-3-2021 07:24 AM| Komen: 14

Pihak pengurusan pelakon Park Shin Hye iaitu SALT Entertainment mengambil langkah tegas melindungi artis naungan mereka daripada menjadi mangsa buli siber.


Kredit foto: IG Shin Hye

Menurut laporan Soompi, SALT mengesahkan netizen yang menulis komen jahat sebelum ini telah menerima hukuman denda.

Dalam kenyataannya itu, mereka turut memaklumkan memandang serius mengenai perkara ini dan akan terus memantau sebarang komen jahat yang ditulis netizen di media sosial.

"Kami secara konsisten mengambil tindakan undang-undang terhadap posting yang melibatkan artis kami.

"Melalui pemantauan yang kami lakukan dan juga info dari peminat, kami sedang mengumpul beberapa kandungan berniat jahat berkat dengan Park Shin Hye sebagai bukti.

"Kami akan terus mengambil tindakan undang-undang yang tegas terhadap setiap kes fitnah jahat, penyebaran khabar angin palsu dan sebagainya," ujar wakil pengurusan.

SALT bagaimanapun tidak mendedahkan siapakah individu yang telah menerima hukuman denda tersebut.


Sumber: mStar

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 14
Komen

Previous : Kali pertama buat bekam, foto The Rock dipenuhi komen ‘sunnah Rasulullah’

Next       : Raffi Ahmad Taubat Lepas Tengok Isteri Menangis

Komen Terbaru

Quote apedehal 30-3-2021 02:18 AM
Penah tgk sekali dia blakon dgn min-ho...terpegun la jap sbb xnmpak cam korean sgt

Lain-lain Komen

Quote Redmyvi 8-3-2021 07:28 AM
kenapa dia jd mangsa buli ? dia ada wt pape ker.. minat gk dia ni punya cerita..
Quote Tinot7 8-3-2021 08:09 AM
Apa komen jahat depa tulis?
Quote salmon-suki 8-3-2021 08:40 AM
Cehhhhh..pendek sgt artikelnya.. bukti ape pn xde..knp dia dibuli?apa y dikatakan oleh pembuli?
Quote umbut 8-3-2021 09:10 AM
X pernah rasa dia ni cantik.. tapi selalu dikatakan antara yg cantik
Quote RinIna 8-3-2021 01:17 PM
umbut replied at 8-3-2021 09:10 AM
X pernah rasa dia ni cantik.. tapi selalu dikatakan antara yg cantik

Samalah.. ihihi.. x rasa jugak dia ni cantik.. comel jihyo lagik.. natural
Quote zera 9-3-2021 12:03 AM
umbut replied at 8-3-2021 09:10 AM
X pernah rasa dia ni cantik.. tapi selalu dikatakan antara yg cantik

Mungkin sebab mata dia besar kot.kan beauty standard dkt sana kalau mata besar tu cantik. Hehe.
Quote shernazz 9-3-2021 11:16 AM
umbut replied at 8-3-2021 09:10 AM
X pernah rasa dia ni cantik.. tapi selalu dikatakan antara yg cantik

Laki iols.puji2 dia ni cantik okeh
Hahahaha
Mementang mata iols sepet
Quote midori_katana 13-3-2021 08:00 PM
Park shin hye cantik, natural dan sihat di mata akak hokey....
Quote Namasayaomel 14-3-2021 02:13 PM
Tgok dagu dia kemain lekuk..cantik dia ni..
Quote cystmex 18-3-2021 07:38 PM
suka sangat dia ni time berlakon dengan Kim Rae Won tu
Quote kuchibambam 19-3-2021 02:30 AM
mcm tu baik pun ada gak yg nak buli?
Quote TabletSusu 22-3-2021 12:27 AM
tgh tgk drama dia berlakon dgn cho seung woo - The Myth
Quote laradelara 30-3-2021 02:09 AM
Rasanya dia ni budak baik.. Clean frm controversy. Tapi lakonannya daku x minat.
Quote apedehal 30-3-2021 02:18 AM
Penah tgk sekali dia blakon dgn min-ho...terpegun la jap sbb xnmpak cam korean sgt

Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top