Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Kembar Mira Filzah jadi tumpuan netizen di TikTok

8-3-2021 01:06 AM|pestol| Komen: 64



Perkongsian daripada penyanyi dan pengacara jelita, Amira Othman diruangan Instagram menjadi perhatian ramai dengan menerima ribuan tanda suka daripada peminat dan pengikut apabila dia memuat naik sekeping foto berserta satu rakaman video TikTok.

Biarpun begitu, seorang wanita disamping Amira Othman juga menarik perhatian netizen. Selain kecantikannya dipuji, dia juga dikatakan mempunyai iras seperti pelakon popular, Mira Filzah.

Ada yang mengatakan, wajah wanita berbaju pink ini bukan sahaja dikatakan seperti Mira Filzah malah sangat mirip dengan pelakon Sweet Dreams itu.

Wanita mirip Mira Filzah jadi tumpuan netizen




Dalam pada itu, Amira Othman juga memuat naik satu rakaman video TikTok yang mana rasanya agak popular versi ini buat pengguna aplikasi terbabit namun versinya bersama rakan-rakan ini turut ditonton ribuan kali apabila peminat merasa terhibur.


Sehingga posting video itu juga ditonton berulang kali kerana geli hati dengan telatah mereka disamping menerusi ruangan komen juga bermacam-macam reaksi ditinggalkan warganet.


“Ingatkan Mira tapi ada beza sikit. Bukan kau je perasan, betullah mirip”



“Macam Mira Filzah pun ada yang sebelah tu”







Selain video TikTok terbabit menjadi bualan gara-gara wanita disamping Amira Othman dikatakan seperti Mira Filzah, kecantikan mereka berdua juga menerima pujian warganet.

“Pretty”







SUMBER : AMIRA OTHMAN


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 64
Komen

Previous : Anak Ketiga Datin Shahida Jatuh Katil & Hilang Ingatan?

Next       : "Bukan Cincin Tanda, Pakai Suka-suka Je" - Kilafairy Nafi Dilamar Kekasih

Komen Terbaru

Quote Janjimanismu123 3-6-2021 01:07 PM
Sama tang mana

Lain-lain Komen

Quote pestol 5-3-2021 07:50 PM
apasal ramai sgt nk sgt muka mcm mira filzah ni? adore sgt dgn minah ni..
Quote meteorspeed 5-3-2021 07:53 PM
Eh tak sama aku rasa.. Filter jer lebih
Quote Parit.Hilton 5-3-2021 08:00 PM
rasanya budak ni model tudung
Quote kirana_22 5-3-2021 08:01 PM
Owh.. Budak ni model tudung. Salu keluar kat feed facebook. Memang lama dah perasan dia ni iras Mira + Tok ti sikit.
Quote TerataiMelur02 5-3-2021 08:32 PM
Amira othman ni belum 30 kan.. Gaya dah macam makcik2
Quote JalaEmas 5-3-2021 08:35 PM
tahun2 sudah bersusun nk jd kmbr jahlop..
Quote edsassin 5-3-2021 08:40 PM
Qasqass ni cantik. Aku suka bentuk muka dia jendul haha
Quote toynme 5-3-2021 08:42 PM
edsassin replied at 5-3-2021 08:40 PM
Qasqass ni cantik. Aku suka bentuk muka dia jendul haha

Atok dia omputih kan???
Quote bakingsoda 5-3-2021 08:47 PM
adik kembar migha piljah abang kembar dafi
Quote nowhite 5-3-2021 09:25 PM
Tak sama langsung..budak ni lagi lawa
Quote nowhite 5-3-2021 09:26 PM
edsassin replied at 5-3-2021 08:40 PM
Qasqass ni cantik. Aku suka bentuk muka dia jendul haha

Perasan tak orang jendul ni bila pakai tudung terbentul cantik ja
Quote Chrating 5-3-2021 09:49 PM
https://www.instagram.com/qasqasss/

Dah lama follow dia, mmg cantik, suara sedap, boleh jadi host.  Rasa nya tak lama lagi akan akan popular, sebab ada di ig dia berlakon dengan Harith Iskandar, drama pendek kut..
Quote Tinot7 5-3-2021 10:12 PM
Tak sama la...
Quote kiah_mai_pulak 5-3-2021 10:15 PM
pestol replied at 5-3-2021 07:50 PM
apasal ramai sgt nk sgt muka mcm mira filzah ni? adore sgt dgn minah ni..

dh muka pun basic.. berlambak lah yg sebasic dgnnya
Quote Jasminsofea 5-3-2021 10:17 PM
Comel cam mira filzah
Quote Tukul.Besi 5-3-2021 10:17 PM
Alaaa muka basic je pun
Quote md_nana 5-3-2021 10:19 PM
aku tgk yg video tik tok tu mcm muka nora danish pulak
Quote Fafaaisa 5-3-2021 10:22 PM
TerataiMelur02 replied at 5-3-2021 08:32 PM
Amira othman ni belum 30 kan.. Gaya dah macam makcik2

Aah..cara tudung dia pakai tu nampak x kemas..serebeh
Quote Minami2013 5-3-2021 10:23 PM
Lain sgt muka mf

Lihat semua komen(64)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top