Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Macam Tak Percaya! Terkejut Lihat Gambar Datin Ezurin Khayra 21 Tahun Lalu

3-3-2021 03:05 PM|Oleh: Rikuren| Komen: 31


Macam tak percayakan lihat penampilan dulu dan sekarang? 


Datin Ezurin Khayra yang mendapat gelaran 'Crazy Rich Asian' oleh peminatnya setelah dia muncul dalam rancangan The House di Astro Gempak telah berkongsi gambar lama beliau di instagram.

Gambar tersebut mencuri perhatian netizen yang terkejut dengan wajah Ezurin pada 21 tahun yang lalu yang seolah-olah tak dimamah usia.


Ezurin atau lebih dikenali sebagai Princess E ternyata gemar berfesyen dan layak digelar sebagai ikon fesyen. 


Selain mempunyai kejelitaannya semulajadi wanita berusia 40an ini sering tampil bergaya. Malah makin dia berusia, makin berseri-seri pula. Apa rahsianya ya? -CARI








Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 31
Komen

Previous : Buang Ego - Zarina Anjoulie, Yas Rujuk Semula

Next       : Asyik Mengacau Je, Ada Yang Tak Senang Tengok Puteri Sarah Dan Syamsul Yusof Berbaik!

Komen Terbaru

Quote rainbowrainz 27-4-2021 10:39 AM
Cantik tapi iols tengok macam sakit je..sakit keee

Lain-lain Komen

Quote nazzse 3-3-2021 03:30 PM
Cantik dia dulu..
Sekarang dah tak cantik lepas ubah macam2
Quote piao 3-3-2021 06:32 PM
padu beb.... high end gitu
Quote cepheid 3-3-2021 06:43 PM
Tak terkejut pun sebab dah pernah tengok muka dia 21 tahun dulu.
Quote mnz 3-3-2021 08:45 PM
Sapo pulok ni... almaklumlah la ni tgk utube je ...dah lama unsubscribe astro....
Quote Carcosa 4-3-2021 12:04 AM
Dia ni mmg lawa masa muda2. Skrg dah pelik, mcm2 di repair nya. Masih acceptable lah, dprd Nasha Aziz yg dah mcm tanah liat hah hidungnya
Quote nowhite 4-3-2021 01:03 AM
Cantik la dia masa muda..nampak soft raut wajah tu
Quote Perawankota 4-3-2021 02:34 AM
Suka dgr dia bercakap.. Ada class
Quote haifawehbe 4-3-2021 05:26 AM
kalau masih 40 an kira ok lagi bila dah masuk 50 an mmg x boleh tipu dah tetap akan nampak tua.
Quote awenda507 7-3-2021 12:24 AM
Cntik semulajadi pic 21 thn lps. Lembut je tgkkn.
Quote dua_chzy 7-3-2021 08:30 PM
Waaah cantiknya sheols masa muda. Rupa sangat urban trendy persis lahir di zaman sekarang.
Quote Gianna111 8-3-2021 03:34 PM
memang asal muka lawa ....
Quote binipopeye 8-3-2021 05:54 PM
6mth pregnant... muka maintain cun
skrg muka dh byk adjust... syg betul endup tua sorang2.. rasa ramai nk kt dia ni walo dh msuk menopause age
Quote ezacbee 8-3-2021 06:08 PM
Lembut je bila bercakap..
Ooo memang cun dari muda
Quote buangmasa 10-3-2021 08:37 AM
cantik muda2 dulu... with money u can repair your youth but not your age
Quote guesswho09 11-3-2021 05:25 PM
ezacbee replied at 8-3-2021 06:08 PM
Lembut je bila bercakap..
Ooo memang cun dari muda

Mcm dibuat2 je cara bercakap
& kdg2 naik menyampah
tgk dok bergelek depan cermin
sambil ambik video
terlalu obses dgn diri sendiri
but yesss... she’s beautiful
Quote ezacbee 11-3-2021 06:08 PM
guesswho09 replied at 11-3-2021 05:25 PM
Mcm dibuat2 je cara bercakap
& kdg2 naik menyampah
tgk dok bergelek depan cermin

kalau tengok lakonan dia, mmg camtu cara dia bercakap. baik jadi jahat @ baik, sama je intonasi

Quote Rainsack 13-3-2021 04:52 AM
Still the same. So pretty
Quote kuchibambam 19-3-2021 05:06 AM
nazzse replied at 3-3-2021 03:30 PM
Cantik dia dulu..
Sekarang dah tak cantik lepas ubah macam2

Lawa gila masa ada anak satu
Quote Chad 23-3-2021 05:05 AM
Princess E nak
pindah.... Sama tpt ke dengan Puteri Zarith??

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top