Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tempah Nahas Bawa Anak Bini Berkhemah Di Kawasan Tanah Runtuh

3-3-2021 01:36 PM Komen: 8
Sebuah keluarga dilaporkan berkhemah di puncak sebuah bukit, tiga meter berhampiran tebing yang baru sahaja mengalami kejadian tanah runtuh baru-baru ini.



Pihak berkuasa di Staithes dan Whitby menerima laporan mengenai pasangan ibu bapa itu yang membawa seorang kanak-kanak dalam perkhemahan berkenaan.

Malah, sekeping foto yang dirakam dari udara turut dikongsi di media sosial, lapor Daily Star. 

kejadian itu dilaporkan berlaku pada 27 Februari lalu.


Kredit foto: Daily Star

"Panggilan hari ini, kami menerima laporan mengenai kejadian di Cleveland Way mengenai isu keselamatan dua dewasa yang berkhemah di tepi tebing bukit bersama anak mereka.

"Polis turut dihantar ke lokasi kejadian kerana mereka melanggar perintah larangan berkaitan Covid-19," tulis pegawai perairan Staithes di Facebook.

Dalam pada itu, netizen turut meluahkan rasa kurang senang dengan tindakan bahaya pasangan itu.

Malah, pelbagai komen turut ditinggalkan berhubung kejadian itu menerusi Facebook. 


Sumber: mStar


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 8
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote noor2 4-3-2021 07:13 AM
Ni mcm kes merancang sengaja nk bunuh diri satu family je

Lain-lain Komen

Quote prettyuglybabe 3-3-2021 02:11 PM
krik krik krik...
Quote sukacactus 3-3-2021 02:17 PM
Sian kat ank je dapat parents bodoh
Quote rajamoney 3-3-2021 02:24 PM

kalau berlaku di negeri kelantan kofem tk krik krik krik thread ni
Quote sekngucing 3-3-2021 02:26 PM
org putih ni bodoh dia lain mcm

bnyaka baca kes kanak2.hilang dlm hutan...sebab parent bodoh pg bawak toddler.masuk berkhemah dlm.hutan...
Quote sharlenetexas 3-3-2021 02:26 PM
Gigihnya berkhemah tempat bahaya. Kalau xde tanah runtuh pun mana tau anak terlepas gi tebing tu.
Quote Nenolen 3-3-2021 02:57 PM
Teringat ker lama kat Australia...rasanya parent pi berkhemah jugak dan parent claim anak kecil mati dimakan binatang buas...sapa2 ada ingat kes nie...thn 90an rasanya...
Quote sharlenetexas 4-3-2021 02:06 AM
Nenolen replied at 3-3-2021 02:57 PM
Teringat ker lama kat Australia...rasanya parent pi berkhemah jugak dan parent claim anak kecil mati ...

Dingo makan budak tu.
Quote noor2 4-3-2021 07:13 AM
Ni mcm kes merancang sengaja nk bunuh diri satu family je

Lihat semua komen(8)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top