Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Wow Nya Suara Hannah Dan Raysha Cover Lagu AJL35! Ramai Tak Puas Dengar

2-3-2021 10:30 AM| Komen: 117

Umum mengetahui Anugerah Juara Lagu 35 (AJL35) bakal bersiaran secara langsung pada 14 Mac ini tanpa kehadiran penonton dan sebanyak 12 lagu akan bertanding untuk merebut gelaran Juara Lagu.

Saban tahun, pasti ada saja nyanyian medley AJL. Tahun ini Valient Music menghasilkan sebuah video medley AJL35 yang dinyanyikan oleh empat selebriti iaitu Hannah Delisha, Azmi Saat, Raysha Rizrose dan Dean Eiman.


Kredit foto: IG Hannah

Ternyata, gandingan empat selebriti itu menjadi perhatian ramai apabila ramai yang memuji suara merdu Hannah dan Raysha.

Difahamkan, konsep penggambaran video itu merupakan idea dari Hannah Delisha sendiri manakala susunan semula muzik telah dilakukan oleh Azmi Saat.

Dalam pada itu, netizen mengatakan video tersebut boleh trending kerana ramai yang jatuh hati dengan kelunakan suara Hannah dan Raysha.



Tidak kurang juga ada yang mencadangkan empat penyanyi ini muncul menyanyikan medley ini di malam pembukaan AJL35.


Sumber: Media Hiburan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 117
Komen

Previous : Buang Ego - Zarina Anjoulie, Yas Rujuk Semula

Next       : Lufya Sedih Surau Masih Ditutup, "Solat Depan Lif Je Lah"

Komen Terbaru

Quote bungasakura89 19-3-2021 10:45 AM
suara hannah sedap gemersik gitu

Lain-lain Komen

Quote bluebutter 2-3-2021 10:34 AM
Kata pakai tudung...

Suara tu kan ke aurat...
Quote apedehal 2-3-2021 10:45 AM
Ok la..boleh layan smpai habis..pakej jugak la hannah ni cantik, boleh blakon & menyanyi..skang da pakai tudung..boleh letop lg ni, tp rezeki kawin awal daa. Sekali tgk hannah ni muka versi acik ziela syukurjd2ndwife zmn muda mudi
Quote swateng1 2-3-2021 10:49 AM
hannah ni suara memang sedap. dia mmg asal penyanyi kan. drama tv3 tu ost ada lagu dia nyanyi.
Quote acikbajuhijau 2-3-2021 10:53 AM
hannah ni memang penyanyi. kumpulan delisha. suara dia boleh la tahan sedap.
Quote Annaquinn009 2-3-2021 11:31 AM
x tau kenapa aku terganggu dengan tangan hannah...
Quote rajamoney 2-3-2021 11:46 AM
bluebutter replied at 2-3-2021 10:34 AM
Kata pakai tudung...

Suara tu kan ke aurat...

asal ko tk ckp kt sitizoners benda yg sama

berani tk?
Quote rajamoney 2-3-2021 11:49 AM
tagas mesti sedih dengar suara hannah delisha
Quote BoongaKertas 2-3-2021 11:52 AM
apedehal replied at 2-3-2021 02:45 AM
Ok la..boleh layan smpai habis..pakej jugak la hannah ni cantik, boleh blakon & menyanyi..skang da p ...

ha same kan? iols lagi ingatkan tu anak tokzila. dlm hati, dah sudah, xnak jd frontliner dah ke sheols ni. hahaha! rupanya hannah delisha.
Quote sarah_ary2 2-3-2021 12:44 PM
Hannah ni pakej cantik imej pun bersih suara pun sedap jugak harap lebih banyak wajah dia di tv
Quote bankerpencen 2-3-2021 12:51 PM
sarah_ary2 replied at 2-3-2021 12:44 PM
Hannah ni pakej cantik imej pun bersih suara pun sedap jugak harap lebih banyak wajah dia di tv

Setuju sangat. Iols bukanlah fan dia sangat sebelum ni... tak benci tak suka, tapi lately macam suka tengok dia. Jauh lagi berbakat daripada penyanyi BBNU yang kita ada ni
Quote madamjaja 2-3-2021 12:53 PM
boleh tahan la sore dorg..a way better than mek jennah rempit
Quote miamiot 2-3-2021 12:54 PM
Frankly speaking , keempat2 suara sedap. Aku boleh layan.. ok la
Quote sarah_ary2 2-3-2021 01:03 PM
bankerpencen replied at 2-3-2021 12:51 PM
Setuju sangat. Iols bukanlah fan dia sangat sebelum ni... tak benci tak suka, tapi lately macam su ...

Haah ai biasa biasa neutral saja tp memang cantik dia ni. Respek bila kahwin pun xdelah grand sgt and bila dah pakai tudung makin nampak lah kecomelan dia. Sore dia memang sedap setahu ai sebab dia ada nyanyi satu lagu tema drama Monalisa- Esok Masih Ada sedappp okkkk sore dia
Quote talapia 2-3-2021 01:03 PM
sedap! Terpaksa aku tunggu tengok sampai abes. Hampeh tol.
Quote aikee04 2-3-2021 01:09 PM
sedap....
Quote rotiban 2-3-2021 01:11 PM
Edited by rotiban at 2-3-2021 01:14 PM

Hannah nyanyi lagu Hati lebih sedap dari tuan punya lagu nyanyi
baru rasa mcm lagu tu layak masuk
Quote TerataiMelur02 2-3-2021 01:12 PM
Nabila razali dah boleh masuk freezer
Quote MakcikLaksa 2-3-2021 01:15 PM
Acik suka sangat lagu Hana yang dia berduet dgn aziz harun tu. Dah la hannah comel sangat dalam mv tu. Aummmm
Quote suweet 2-3-2021 01:18 PM
Suara Hannah memang sedap. Lagu dia Esok Masih Ada best sangat.

Lihat semua komen(117)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top