CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Kerana Wanita Lagi, Lelaki 'Lunyai' Dibelasah 2 Individu Di Kemaman

2-3-2021 09:28 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1542| Komen: 7

Description: Seorang lelaki cedera dibelasah dua individu dalam insiden yang dikatakan bermotifkan berebut wanita di sebuah pusat perniagaan di Chukai di sini semalam.
Seorang lelaki cedera dibelasah dua individu dalam insiden yang dikatakan bermotifkan berebut wanita di sebuah pusat perniagaan di Chukai di sini semalam.

Perbuatan dua lelaki itu telah tular di media sosial menerusi penyebaran video berkenaan dipercayai dirakam orang ramai yang menyaksikan kejadian tersebut.



Tangkap layar video seorang lelaki dibelasah di Chukai, Kemaman yang tular di media sosial.

Berdasarkan video berdurasi 29 saat tersebut, mangsa yang menunggang sebuah motosikal telah dibelasah oleh dua lelaki menaiki sebuah kereta Perodua Viva.

Dua lelaki berkenaan terus membelasah mangsa walaupun cuba dileraikan sebahagian orang ramai yang menyaksikan kejadian itu.

Difahamkan sebelum kejadian, mangsa yang menunggang motosikal sedang berbincang dengan dua lelaki bagi menyelesaikan masalah mereka.

Tidak lama kemudiannya, motosikal mangsa dikatakan terlajak sebelum terlanggar cermin sisi kereta dinaiki dua lelaki itu.


Ia telah membuatkan kedua-dua lelaki berkenaan naik berang sebelum bertindak memukul mangsa hingga cedera.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Kemaman, Superintendan Hanyan Ramlan ketika dihubungi memberitahu pihaknya masih belum menerima sebarang laporan berkaitan kejadian itu.


Sumber: K! ONLINE

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jazaa100 2-3-2021 11:15 AM
Org Ganu ni....klu pasal Puk*....terus hilang kewarasan....

rogol, sumbang mahram, bergaduh sbb puk* , dorang lah juara.....


Quote Kurex 2-3-2021 11:38 AM
Teringin nak tgk muka betina yg direbutkan tu
Quote allshares 2-3-2021 11:58 AM
Rebut pompuan, mcm la ada 1 je pompuan kt dunia ni. Yg pg langgar side mirror kete dah kenapa, nk tunjuk protes? Nasib nyawa tak melayang
Quote Punat_button 2-3-2021 12:01 PM
baguslah berebut puk* kang kalau jantan jadi gay pompuan juga yang rugi



Quote Scheherazade 2-3-2021 12:32 PM
Lawa + special sgt ke yg direbutkn tu?
Quote CiliPadiSedap 2-3-2021 02:27 PM
Scheherazade: Lawa + special sgt ke yg direbutkn tu?


Lagi cantik dari fariska bibik indon
Quote user.name 2-3-2021 09:34 PM
[youtube]tfazkBW0Jeo[/youtube]

Lihat semua komen(7)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 10:09 AM GMT+8 , Processed in 0.083314 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top