CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Yakin Ingatkan Air Gula Rupa-Rupanya Nitrogen! Aksi Influencer Ini Bikin Pecah Perut

3-3-2021 03:08 PM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 3129| Komen: 20|Original author: Oleh: Rikuren

Description: Video yang dimuat naik oleh influencer iaitu Farhan Mazlan telah mendapat banyak perhatian daripada pengikutnya dan menganggap ia sebagai situasi yang sangat lucu sekali.


Haru! 

Video yang dimuat naik oleh influencer iaitu Farhan Mazlan telah mendapat banyak perhatian daripada pengikutnya dan menganggap ia sebagai situasi yang sangat lucu sekali.

Farhan berkongsi video sedang menikmati makan malam di restoran sebuah hotel mewah di ibu kota. Berpakaian lengkap sut dengan kemas, mereka berdua telah dihidangkan makanan yang cukup istimewa.

Namun tanpa sengaja Farhan membuat kesilapan yang agak memalukan bagi dirinya. Farhan terus menuang liquid nitrogen ke atas hidangan sorbet itu sebelum ditegur sendiri oleh pelayan.


Ruangan komen tersebut telah dihujani dengan pelbagai komen lucu daripada teman rapat dan para pengikutnya.




Kredit foto: Instagram Farhan via Hotfm

Makanan di hotel mewah ni kadangkala tak tercapai dek akal kita. Bertabah je lah bila termalukan diri sendiri tu ye. Setiap pengalaman itu mendewasakan. -CARI


Bagus
2

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rajamoney 3-3-2021 03:45 PM
tngk muka pun tau

tongong
Quote Redmyvi 3-3-2021 04:12 PM
untuk apa tu weh.. siyes aku tak tahu..
Quote CikYaYaYa 3-3-2021 04:26 PM
liquid nitrogen yang berasap2 n blh beku kan makanan to kan..?
Quote Catpaw 3-3-2021 04:54 PM
influenje celah mana pulak ni
Quote Artemesiaa 3-3-2021 05:01 PM
Siapa ni tak kenal pun
Quote najib888 3-3-2021 06:53 PM
Sorbet tu natang gapo? Kenapa perlu liquid nitrogen? Influencer natang gapo dia ni?
Quote salmon-suki 3-3-2021 07:26 PM
CikYaYaYa: liquid nitrogen yang berasap2 n blh beku kan makanan to kan..?


Aah..tp ada byk guna..ada y guna utk bekukn eskrem,ada y guna utk presentation jah..mcm y ni siram bawah tu,utk presentation,n utk spark deria bau kita..cth,dia ltk something y bau ocean ke,bau forest ke..salu tgk masterchef dorg bt gitu...hihihih~
Quote Carcosa 3-3-2021 11:57 PM
Aku tak geli tgk sorbet kena simbah bende alah tu.
Aku lagi geli tgk muka si budak tu gelak2 geletar mcm tu. Sapo Paan tu?
Quote dudaberhias 4-3-2021 05:50 AM
Edited by dudaberhias at 4-3-2021 05:51 AM
salmon-suki replied at 3-3-2021 07:26 PM
Aah..tp ada byk guna..ada y guna utk bekukn eskrem,ada y guna utk presentation jah..mcm y ni sir ...

iols rajin makan fine dining di, marinis on 57 or any rooftop restaurant berhadapan depan klcc dengan kawan2 sebelum pkp...
tapi iols pun taktau apa kebenda makanan ni... koh koh koh....

serius iols taktau... adakah aku kurang mencuba menu2 unik macamni atau ianya masih baru...

Quote dudaberhias 4-3-2021 05:53 AM
Redmyvi replied at 3-3-2021 04:12 PM
untuk apa tu weh.. siyes aku tak tahu..

presentation dan bau jer... bukan  boleh makan pun yang boleh makan sorbet kat tengah tu jah
Quote Redmyvi 4-3-2021 07:23 AM
dudaberhias replied at 4-3-2021 05:53 AM
presentation dan bau jer... bukan  boleh makan pun yang boleh makan sorbet kat tengah tu jah

ohh cmtu.. aku igt cm cite mat salleh tu yg dia siram ayaq panas dalam tisu pastu tisu tu kembang dia pi makan.. padahal utk lap tgn kot.. haha
Quote KIM.K 4-3-2021 07:41 AM
dudaberhias replied at 4-3-2021 05:53 AM
presentation dan bau jer... bukan  boleh makan pun yang boleh makan sorbet kat tengah tu jah

ingatkan untuk kasi sujuk sorbet tu
liquid N kan guna buek eskrem
Quote annehuda 4-3-2021 10:06 AM
Redmyvi replied at 4-3-2021 07:23 AM
ohh cmtu.. aku igt cm cite mat salleh tu yg dia siram ayaq panas dalam tisu pastu tisu tu kembang  ...

ni mcm citer lawak the spy tu kan? yg abg statham berlakon citer kelakar tu?
Quote Redmyvi 4-3-2021 10:22 AM
annehuda replied at 4-3-2021 10:06 AM
ni mcm citer lawak the spy tu kan? yg abg statham berlakon citer kelakar tu?

haa yg tula.. aku ingat yg tu.. hahaha
Quote nowhite 4-3-2021 06:33 PM
Kawan sebelah dia tu kalau mamat tu tak salah tuang mesti dia pun tuang dalam mangkuk jugak tu..acah2 tau ja tu kan
Quote supernaturalee 7-3-2021 01:32 AM
rajamoney replied at 3-3-2021 03:45 PM
tngk muka pun tau

tongong

Setuju


Annoying much
Quote renko 8-3-2021 01:18 PM
cubaan nk bg viral la ni
bahlol
Quote LadyCarefree 8-3-2021 01:37 PM
Carcosa replied at 3-3-2021 10:57 PM
Aku tak geli tgk sorbet kena simbah bende alah tu.
Aku lagi geli tgk muka si budak tu gelak2 geleta ...

Samalah kita......
Quote natrahn 10-3-2021 12:27 PM
rajamoney replied at 3-3-2021 03:45 PM
tngk muka pun tau

tongong

                                                   

Lihat semua komen(20)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 09:59 AM GMT+8 , Processed in 0.189109 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top