Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Berminggu-Minggu Sanggup Rantai Diri Dengan Teman Lelaki, Menyesal Akhirnya Dijangkiti Penyakit Kulit

1-3-2021 02:25 PM Komen: 26
Gara-gara merantai antara satu sama lain seolah-olah 'kembar siam', pasangan kekasih ini menerima akibatnya apabila salah seorang daripada mereka terpaksa mendapatkan rawatan di hospital.

Viktoria Pustovitova, 28, dan Alexander Kudlay, 33, memulakan 'ekseperimen' pada Hari Kekasih dan bercadang mahu kekal dalam keadaan berantai selama tiga bulan.

Bagaimanapun Viktoria mengalami kesakitan yang teruk pada pergelangan tangannya yang dirantai bersama tangan teman lelakinya.


Kredit foto: via mStar

"Kami sapukan minyak ubat namun ia tak memberi sebarang kesan. Ia mimpi ngeri," kata Alexander.

Pasangan dari Kharkiv, Ukraine itu akhirnya mendapatkan rawatan di hospital.

Pakar kulit, Tatyana Egorova, turut memberi 'amaran' kepada pasangan berkenaan agar melupakan eksperiman pelik mereka. - CARI

Sumber: mStar/Dailystar

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 26
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote dani-rox 2-3-2021 08:44 PM

Lain-lain Komen

Quote Itzy 1-3-2021 02:32 PM
Bodoh dan pelik
Quote Artemesiaa 1-3-2021 02:47 PM
Cari penyakit namanya tu
Quote chandrahusin 1-3-2021 02:49 PM
bodohnyaaa
kau sekolah tak?
Quote sfrnna 1-3-2021 03:10 PM
harap muka jah cantik tapi...
Quote any42 1-3-2021 03:36 PM
mungkin petanda xde chemistry
Quote mieymiey 1-3-2021 03:43 PM
Ko dah kenapa?
Quote jalfa 1-3-2021 03:44 PM
Mesti x lepas srp pasangan ni khuen diva aaa
Quote Zazama 1-3-2021 03:45 PM
Cinta punya pasal.
Quote epuepy 1-3-2021 03:53 PM
Lah. X sampai sebulan pn lagi. Kata nk berantai 3 bln.
Quote Manjahati 1-3-2021 03:54 PM
Vongok tanpa sempadan
Quote MsKathryn 1-3-2021 04:09 PM
Bodohnya
Quote ninja9 1-3-2021 04:18 PM
seorang berak dua dua kena berak..
Quote nanasno 1-3-2021 06:04 PM
belah belah russia ukraine ni memang berperangai pelik pelik
Quote nowhite 1-3-2021 06:19 PM
Euw..berak pun sama2 ni
Quote pinggan 1-3-2021 06:32 PM
sedangkan kembar siam pun minta bedah tok nak pisahkn... Cam halla weh
Quote Tinot7 1-3-2021 06:41 PM
alergi ka?
Quote arlyssa 1-3-2021 07:16 PM
takde penyakit cari penyakit

pelik2 perangai manusia zaman skrg

Quote dudaberhias 1-3-2021 07:19 PM
Russian ni tak pernah tak buat benda bodoh, iols follow influencer2 sana memang deorang ni lagi teruk dari AMERICAN kalau tengok story deorang buat hari2. Nak taraf2 orang china mainland dah perangai deorang.
Quote allshares 1-3-2021 08:57 PM
Len kali pakai la chain plastik. Tak pun pakai la handcuff yg ada bulu2 mcm utk pre jimak tu, baru la ko boleh lekat 3bln bersama.

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top