Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Suami Dimandulkan Dah 5 Tahun Tapi Ada Kondom Dalam Kemaluan Isteri

Oleh: Cari-Azza|28-2-2021 12:43 PM Komen: 47






Pelik tapi benar. Seorang isteri tertangkap kerana curang apabila doktor menemui kondom di dalam kemaluannya sedangkan suaminya telah dimandulkan lima tahun sebelum kejadian itu.

Kejadian itu diceritakan semula oleh Dr Aminidhan Thekkar dan dilakonkan semula dalam program Sex Sent Me To The ER.

Dr.Aminidhan bersama para pelakon kisah benar - TLC


Bermula dengan isteri tersebut mengalami sakit dalaman di bahagian rahim dan lelehan luar biasa di kemaluan lalu bertemu Dr Aminidhan.

Dalam babak tersebut, si isteri juga bimbang mungkin dijangkiti penyakit kelamin lalu menyalahkan suaminya yang didakwa membawa penyakit tersebut.

Bagaimanapun, apabila dibuat pemeriksaan, Dr.Aminidhan telah mengeluarkan kondom dari vagina nya. Kejadian menjadi janggal. Si suami sangat terkejut apabila menyaksikan situasi tersebut.

Doktor dan jururawat juga terkejut kerana mereka sendiri yang membuat pembedahan pemandulan ke atas suaminya dahulu.

"Saya tak pernah pakainya, mana datang semua ni perempuan?"

Isterinya menafikan situasi tersebut dan menjelaskan yang kondom tidak memberi makna apa-apa.

Foto : TLC


Mereka berdua bertengkar namun akhirnya Dr.Aminidhan terpaksa masuk campur lalu menegaskan risiko lebih serius akan berlaku pada organ pembiakan si isteri jika kondom tersebut tidak dibuang.

"Jadi, awak patut bersyukur kerana tiada penyakit berbahaya. Berbincanglah."

Macam-macam cerita ya. Anda ada cerita yang lebih pelik ke? - CARI






Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 47
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote rajamoney 1-3-2021 10:29 PM
dizekni replied at 1-3-2021 10:24 PM
Mengikut kajian, nafsu perempuan sebenarnya lagi kuat dari lelaki

cuma perempuan lebih acah2 malu

tidak begitu tepat wahai saudaraku

sebenarnya nafsu kita semua manusia sama sahaja lelaki dan perempuan

yg membezakan bagaimana akal kita digunakan utk mengawal nafsu tersebut

akal itulah yang mendorong jasad membuat pilihan

ada yg menggunakan akal mereka yg akhirnya memilih untuk menempiaskan nafsu mereka dngn menjadi mat semburit, pondan pedo, dan juga gay pedo

oleh itu wahai saudaraku

janganlah kita membuat pilihan yang salah yang bertentangan dngn sayark seperti mereka itu

terus tekadkn keimanan kita kepada Allah wahai saudaraku

Lain-lain Komen

Quote Itzy 28-2-2021 01:01 PM
Dayus kalau tak ceraikan isteri macam ni. Buruk naunperangai perempuan macam ni. Kesian suami dia jadi mandul, biadap punya perempuan.
Quote notM 28-2-2021 01:06 PM
Walaupun meols Muslim moderate....tapi kecurangan suatu yang tidak boleh dimaafkan dan tidak boleh dikompromi regardless kau Homoseksial atau Hetroseksual....n of kos meols menentang poligami.

Ibarat dalam sebuah syarikat...kau hancurkan bisnes syarikat dengan bocorkan maklumat syarikat...gitu
Quote Kurex 28-2-2021 01:35 PM
Lantak kau la boogis....
Quote green~tea 28-2-2021 02:30 PM
Jahat punya pompuan dah mencurang tp tak mengaku.... siap marah balik laki apoooooo
Quote Cassieopeia 28-2-2021 02:34 PM
Kantoi terus disitu.. sian lakinya
Quote tumpanglalu74 28-2-2021 02:36 PM
Melayu pon ramei..  Ingat omputih je ke?
Quote angelofish 28-2-2021 03:01 PM
mat saleh tau ke erti curang? sedangkan banyak je yang pakai air mani lelaki lain untuk dapat anak
Quote Punat_button 28-2-2021 03:23 PM
jantan Korea bila dah mandul lagilah rancak mencret dengan bangganya declare kat aweks u r safe bebeh...

Quote Punat_button 28-2-2021 03:27 PM
angelofish replied at 28-2-2021 03:01 PM
mat saleh tau ke erti curang? sedangkan banyak je yang pakai air mani lelaki lain untuk dapat anak

apa plak takdenya

omputih kalau dah declare bf/gf/gay-friend memang haram main dengan orang lain. kalau kantoi memang tak boleh ampun.

kalau nak ONS cakap betul2 then wham bang tenkiu mam, dapat sedap jer nobody gets hurt.


Quote bakingsoda 28-2-2021 03:32 PM
bewak malaysia bila nak diwajibkan pemandulan? angkat bontot cari kerja tak larat, bancuh anak cukup bertenaga pulak
Quote batmana 28-2-2021 03:49 PM
tak paham, nape si somi kene dimandulkn?..

ni umpama, wanita nk buang rahim plak..
Quote Redskin 28-2-2021 03:58 PM
Pompuan tu cakap ajerla yg dia capmelan
guna terong masa ketiadaan suami.

Dia sarongkan kondom kat terong takut
infeksi dan lupa tak sedor yg kondom tercabut tertinggal dlm kodok dia.
Quote sfrnna 28-2-2021 05:33 PM
wa. kalau dah ada orang lain mencelup selayaknya ditinggalkan la. camna la boleh ada kondom tertinggal.  
Quote toxicated 28-2-2021 05:57 PM
Aku lagi tertarik kenapa lakinya rela dimandulkan. Cmne tu potong kilang telor ke?
Quote ashilalat 28-2-2021 05:59 PM
Punat_button replied at 28-2-2021 03:23 PM
jantan Korea bila dah mandul lagilah rancak mencret dengan bangganya declare kat aweks u r safe bebe ...

Dah mandul boleh naik lagi ke? Sori, aku noob.
Quote Punat_button 28-2-2021 06:22 PM
ramai juga yang tak tau female condom meh la aku belanje...
image.png
Quote Punat_button 28-2-2021 06:26 PM
ashilalat replied at 28-2-2021 05:59 PM
Dah mandul boleh naik lagi ke? Sori, aku noob.

mandul ni setakat takde sperm yang berenang tu ja tapi air mani serupa tu juga

apa lak tak boleh naik

kenapa jantan yang nak mandul? aku dah jawab kat atas


Quote ashilalat 28-2-2021 06:29 PM
Punat_button replied at 28-2-2021 06:26 PM
mandul ni setakat takde sperm yang berenang tu ja tapi air mani serupa tu juga

apa lak tak bole ...

So kira kalau jantan dah dimandulkan, boleh ngeseks mcm biasa dan merasai nikmat seks mcm biasa, boleh keluar air mani...cuma x de sperma dalam air mani tu? Ni ke maksud ko?
Quote Punat_button 28-2-2021 06:32 PM
ashilalat replied at 28-2-2021 06:29 PM
So kira kalau jantan dah dimandulkan, boleh ngeseks mcm biasa dan merasai nikmat seks mcm biasa, b ...

bukan aku yang kata...

Ejaculation after a vasectomy remains the same as it was before the procedure. There is no change in either the person's ability to ejaculate or the appearance of the ejaculate fluid. The only difference in ejaculation is the absence of sperm in the semen.

maklumat di hujung jari

A vasectomy only eliminates sperm—which accounts for 2 to 5 percent of ejaculate—to achieve sterility. The procedure has no effect on the amount of ejaculate produced or your ability to become erect or achieve orgasm.


Lihat semua komen(47)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top