Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Saya Bukan Pandai Sangat, Nangis Je La" - Zarina Zainuddin Kesal Air Dipotong

26-2-2021 01:51 PM| Komen: 147

Pelakon Zarina Zainuddin meluahkan rasa kecewanya terhadap tindakan Pengurusan Air Selangor. 



Menurut hantarannya di Instagram, Zarina memuat naik sebuah foto di mana bekalan air di rumahnya dipotong.

Katanya, pihak Pengurusan AIR SELANGOR langsung tidak menghantar bil semasa dan secara tiba-tiba dipotong serta merta. 



Buntu bagaimana mahu untuk menyelesaikan hal ini, katanya.

Di ruangan komen, rata-rata pengikutnya meluahkan rasa simpati dan menasihati Zarina supaya dapat menguruskan bil secara dalam talian atau menggunakan aplikasi AIR SELANGOR. 

Salah satu komen dari pengikutnya juga menerima nasib yang sama dan memberitahu AIR SELANGOR tidak menghantar lagi bil semasa.



Sementara itu, Zarina telah memuat naik sebuah video terbaharu di laman Instagramnya dan memaklumkan dia sudah menyelesai bil air tersebut.


Sumber: Murai

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 147
Komen

Previous : Pernah Tolak, Baru Sekarang Sherry Al Hadad Berani Terima Tawaran Jadi Dj Radio

Next       : Nak Jaga Maruah Suami, Syanie Kini Berhijab

Komen Terbaru

Quote renko 5-3-2021 01:18 PM
Gomea replied at 26-2-2021 05:12 PM
Macam ayah iols lah ni. Takut sangat guna online banking. Mohon online bpn dgn bpr pon taknak. Tak ...

xguna online pun
ade kes pukau lak
mentaliti bila dah fikir bukan2, mmg payah la
terutama orang tua2

Lain-lain Komen

Quote hotmak 26-2-2021 01:56 PM
download lah apps, takpun bayar je tiap bulan even takde bil, biasa dorang potong lepas 2 bulan tak byr

busy sangat buat pulut kot sampai lupa byr
Quote tootii 26-2-2021 01:56 PM
makanya ko kena bertanya / selidik dulu sblm nk letak kat socmed ko seraya merempan !
dengan harapan org simpati ? skali, aku baca nah, ramai jugak yg mengecam
mytnb dah aktifkan belum ?
Quote prettyuglybabe 26-2-2021 01:57 PM
zaman sematfon ni tnb air semua pakai apps je..
check online pun boleh..
syabas ada hantar bil via mail tapi lambat selalunya..

Quote ezacbee 26-2-2021 01:59 PM
Bukan biasa akan dapat surat pink ke?
Baru cabut meter tu.
Opis aku dulu memang camtu selagi tak dapat surat pink dari air ke api ke telekom memang bos aku takan bayar. Degil bos aku.
Quote Orix 26-2-2021 02:09 PM
kayo pun bayar bil air bulan2 ke ? iols yg marhaen ni pun sekali bayo bil air rm300 terus utk setahun... itu pun kadg ada balance carry forward smpi ke tahun berikutnya...
Quote makadek 26-2-2021 02:12 PM
Apooo aku ni yg duduk kt kmpung terperuk bole monitor bil2 melalui apsss... Appoooo laaaaa
Quote epal21 26-2-2021 02:17 PM
Dah kenapa tanya netizen? Tanyalah laki tu dulu? Takkanlah dia tak boleh hantar staff settlekan. Tak pun, call lah air selangor tu tanya hal ni.
Quote eyansss 26-2-2021 02:18 PM
Orix replied at 26-2-2021 02:09 PM
kayo pun bayar bil air bulan2 ke ? iols yg marhaen ni pun sekali bayo bil air rm300 terus utk setahu ...

aku pernah buat camni...  sekali terlupa terus nak monitor...  hahahaha...
Quote shailyvelera 26-2-2021 02:18 PM
nak tunggu bill sampai baru nk byr mmg xdelah nmpknya....aku bayar je bill sampai ke tidak..yg penting bayar.
Quote Orix 26-2-2021 02:25 PM
eyansss replied at 26-2-2021 02:18 PM
aku pernah buat camni...  sekali terlupa terus nak monitor...  hahahaha...

iols tetap monitor tiap bulan bil smpi tetap belek dan simpan bil....
Quote eyansss 26-2-2021 02:28 PM
Orix replied at 26-2-2021 02:25 PM
iols tetap monitor tiap bulan bil smpi tetap belek dan simpan bil....

aku masa tu bill dalam rm10-15 setiap bulan...  pastu terus rasa macam, ala, lambat lagi nak habis duit tu...  salah sendiri sebenarnya...  hahaha...  tu masa zaman tak pakai apps lagi la...  ni dah ada apps, aku akan tengok setiap kali aku check mytnb...
Quote jane_hopper 26-2-2021 02:29 PM
Beria nk tny netizen , google je bole dpt info, lampinye la artis ni
Quote Madel 26-2-2021 02:30 PM
Apa fungsi suami?
Dah semua beban ke bahu bini, jaga anak2 autism, meniaga lagi, bil air/api pun bini kena hadap.
Rumah madu dia pun kat sebelah aje
bil air rumah madu pun kena potong tak?
Quote bintangct 26-2-2021 02:34 PM
dia nk tunjuk kebodohan dia supaya org beli pulut dia ke?
Quote esbok 26-2-2021 02:35 PM
Check online skang. tak yah tunggu paper tu.

3 bulan takde sampai, aku check online. Kang tengah shower2 putus pulak air aku. Air ni paling precious bila kau nak cebok buang air besar. Lain ok lagi rasanya. Tang memerut tu disaster.

Dah la SY@BES suka buat surprise pencemaran/paip pecah. Cukuplah takde air tang musim tu.
Quote supermum 26-2-2021 02:42 PM
Orix replied at 26-2-2021 02:09 PM
kayo pun bayar bil air bulan2 ke ? iols yg marhaen ni pun sekali bayo bil air rm300 terus utk setahu ...

Good tip. Tak terfikir aku bayar advance sampai setahun. Advance beberapa bulan je. Makasih uols
Quote sukacactus 26-2-2021 02:45 PM
Rasa mcm dia tersekat di masa silam sj
Quote sukacactus 26-2-2021 02:47 PM
supermum replied at 26-2-2021 02:42 PM
Good tip. Tak terfikir aku bayar advance sampai setahun. Advance beberapa bulan je. Makasih uols

Ya aku pun buat camni utk rumah mak & rumah aku, senang
Quote kiah_mai_pulak 26-2-2021 02:49 PM
ayooooo laki bukan main nikah 2, bil air takkan x mmpu nk bayar? kalau tk dapat bil, kena lah bertindak.  tkperlu kot nk kecoh2 bila dh kena potong

Lihat semua komen(147)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top