Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Jurukimpal Rogol Budak 14 Tahun Sampi Beranak, Lepas Pantang Sambung Belajar Lagi

26-2-2021 10:53 AM Komen: 40
KOTA BHARU: Seorang jurukimpal besi dihadapkan ke Mahkamah Sesyen Kota Bharu hari ini atas dakwaan merogol seorang remaja bawah umur berusia 14 tahun 10 bulan Mei tahun lalu.

Tertuduh bagaimanapun mengaku tidak bersalah dan mohon dibicarakan di hadapan hakim Ahmad Bazli Bahruddin.

Mengikut pertuduhan, tertuduh Muhammad Azariman Anuar, 23, telah merogol seorang remaja perempuan yang ketika itu berumur 14 tahun 10 bulan pukul 6 petang di dalam sebuah kereta di Kampung Pangkal Pisang, daerah Kota Bharu sekitar bulan Mei tahun lalu.

Untuk kesalahan itu, tertuduh telah melakukan kesalahan di bawah Seksyen 376 Kanun Keseksaan yang mana boleh membawa hukuman penjara sehingga 20 tahun dan sebatan.


Foto: Awani

Kes dikendalikan oleh Timbalan Pendakwaraya, Wan Nurul Hanini Wan Ahmad Shukry yang tidak menawarkan sebarang jaminan kepada tertuduh kerana kesalahan yang dilakukan adalah serius.

Tertuduh yang tidak diwakili peguam memohon jaminan daripada mahkamah kerana ia merupakan kesalahan pertama dirinya.

Bagaimanapun, mahkamah tidak membenarkan tertuduh dijamin dan menetapkan tarikh 5 April ini sebagai sebutan semula kes untuk laporan kimia dan perubatan.

Mangsa yang dirogol oleh tertuduh telah melahirkan anak yang kini sudah berusia seminggu dan akan menyambung pelajaran selepas habis pantang. -CARI

Sumber: Awani


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 40
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote dua_chzy 28-2-2021 08:16 PM
bakingsoda replied at 28-2-2021 08:12 PM
orang dulu adik beradik anak halal pon ada yg nama bapak lain2 sbb pegawai yg tulis nama silap den ...

Hahahaha. Tu la kan. Pegawai JPN dulu ramai sekolah takat darjah 6 je kot. Tu yang mengeja pun tak betul.

Lain-lain Komen

Quote nazzse 26-2-2021 10:59 AM
Mei, masa pkp 1.0 lah kan.. Gigihnya ko setan, mentanglah takda orang keluar.
Quote imransulaiman 26-2-2021 11:01 AM
Ini mungkin suka sama suka...tapi disebabkan bawah umur, terus jatuh kes rogol {:thief
Quote prettyuglybabe 26-2-2021 11:18 AM
imransulaiman replied at 26-2-2021 11:01 AM
Ini mungkin suka sama suka...tapi disebabkan bawah umur, terus jatuh kes rogol {:thief

mungkin juga.. pastu mengadung pulak..
memang kantoi la kan..
Quote Kurex 26-2-2021 11:22 AM
Lain kali couple dgn @dudaberhias & @Themilo . Deols oandai simpan rahsia. Kurex tak boleh, sebab dah berpunya
Quote Diamje 26-2-2021 11:25 AM
Bulan puasa kan masa tu..PKP lg.. gigih ko dik
Quote azimodin 26-2-2021 11:42 AM
Tertuduh yang tidak diwakili peguam memohon jaminan daripada mahkamah kerana ia merupakan kesalahan pertama dirinya.

Babi ni x sedar diri lagi ye? Boleh pulak nak guna alasan kesalahan pertama. Ko tu orang dewasa, budak tu bawah umor.. Sudah tentu la ada unsur2 grooming & power imbalance.
Quote epal21 26-2-2021 11:48 AM
Banyak cantik kesalahan pertama? Kalau curi susu tepung tu bolehlah dimaafkan. Ni anak orang & maruah, uols.
Quote renko 26-2-2021 11:57 AM
welding punai dia tu
Quote arm_band 26-2-2021 12:18 PM
nasib ko la dik, kapel ngan budak sekolah...
Quote anakjiran 26-2-2021 12:31 PM

mesti kapel ni. dah terberanak jadi kes lah
Quote Amandaminaj96 26-2-2021 01:02 PM
Pedo in the making? Atau mmg betul pedo? {:sing
Quote Adrif 26-2-2021 01:03 PM
pedo pedo..

suka sama suka pun, tapi dengan budak bawah umur, tetap dikira merogol
sampai terberanak budak tu.. kondom pun tak pakai, pancut dalam lagi..

haa amik ko pakej,
kena sebat, kena penjara, tengok gambar macam jambu, naya la ko jatuh sabun dalam penjara nanti..
keluar penjara, kena kahwin ya dengan budak tu, anak pun dah ada.

budak perempuan tu pun sama. settle. seumur hidup kena cop, kena label benda tak elok.
anak pun silap2 kena pulau. orang panggil anak haram.

benda macam ni selalu terjadi dalam masyarakat kita,
tapi tak serik-serik bila bertuhankan nafsu
Quote Redmyvi 26-2-2021 01:08 PM
ni mesti kes kapel dgn budak perempuan tu pastu kantoi mengandung.. tertuduh tu pn muda lg bru 23..
Quote chaos_sweetly 26-2-2021 01:18 PM
Padan muka!
Quote mbhcsf 26-2-2021 01:26 PM
hmm, that s the way , the story goess...

bagus  the  lady student tu  , teruskan hidup dan semoga belajar menjadi manusia insan kamil , bertakwa and memanfaatkan semua. Semoga menjadi pengajaran buat dia juga.

Quote mizzmimi 26-2-2021 06:53 PM
Form 3 baru.. Belum belajar bab pembiakan. Tapi yang zantan tu.. Agak2 la dek..

Gaya macam couple je ni..
Quote Nenolen 26-2-2021 06:59 PM
imransulaiman replied at 26-2-2021 11:01 AM
Ini mungkin suka sama suka...tapi disebabkan bawah umur, terus jatuh kes rogol {:thief

Kaka pun syak suka sama suka...mendapat la kau dik bila bdk pompuan tu play victim...teringat kwn pompuan kaka play victim lepas tertangkap bersama boipren di bilik kolej...bdk lelaki tu kena buang uni...kwn kaka kena gtg 2 sem...pastu dgn jayanya dpt habis belajaq...
Quote faraway1 26-2-2021 08:18 PM
Padan muka.

Duduk dalam gua ke apa tak tahu apa akibat rogol budah bawah umur, tetap nak buat, sampai beranak..

Sila prgi penjara yea
Quote matjerk 26-2-2021 11:18 PM
Adrif replied at 26-2-2021 01:03 PM
pedo pedo..

suka sama suka pun, tapi dengan budak bawah umur, tetap dikira merogol

Sok2.. umo 22tahun..ank dah masuk darjah 1... ank dah spm...mak baru menginjak umo 30 tahun....

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top