Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Kanak-kanak Dirogol Hingga Mati, Tak Sempat Jumpa Ibu Bekerja Di Malaysia

Oleh: Cari-Azza |25-2-2021 10:15 AM Komen: 34
Mengadu muntah-muntah darah dan demam, seorang kanak-kanak perempuan berusia 10 tahun akhirnya menghembuskan nafas terakhir di klinik berhampiran Sumbawa, Indonesia.

Setelah dilakukan pemeriksaan luaran, pihak perubatan mengesahkan kanak-kanak tersebut menjadi mangsa rogol seperti. lapor Kompas.com.


Foto : Kompas

Sementara itu Ketua Subbagian, Iptu Ridwan menjelaskan yang mangsa meninggal dunia akibat keganasan seksual. Mayat kemudiannya dikebumikan berhampiran kampung tersebut.

"Mangsa meninggal diduga akibat kekerasan seksual. Terdapat robekan pada selaput dara dan vagina, serta lubang dubur dalam keadaan lebam."

Keluarga mangsa sedia memberi kerjasama jika perlu kubur terpaksa digali kembali untuk bedah siasat.

Lebih menyedihkan ialah mangsa sendiri sudah lama ditinggalkan ibunya yang bekerja di Malaysia. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 33
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Jemahkepam 26-2-2021 09:46 AM
innalillahiwainnailaihirrajioun

Siannya la..sudah la mak jauh bekerja..



Lain-lain Komen

Quote wikedsaikel 25-2-2021 10:32 AM
i am speechless
Quote bluebutter 25-2-2021 10:55 AM
Kesiannya. Ya Rabbi. Lahir hanya untuk mati diseksa. Takziah anak.
Quote chaos_sweetly 25-2-2021 11:10 AM
Ya Allah...Knp la wujud manusia mcm ni.Tak tahu nak cakap.Sakit dada baca berita mcm ni.
Quote Kurex 25-2-2021 11:13 AM
Sikit lagi Malaysia ni ikut indon la... Skrg ni pun beria sgt ikut cara indon komen & cakap
Quote Artemesiaa 25-2-2021 11:48 AM
Kes yang lebih kurang sama terus berulang macam tak ada kesudahan sampai ramai dah lali dengannya
Quote ninjago 25-2-2021 11:51 AM
Allahuakbarrrr


koyaknya hati baca news nie..

semoga adik tenang kat sana.. Allah & malaikat semua mesti tengah tunggu adik  
Quote tumpanglalu74 25-2-2021 11:57 AM
chaos_sweetly replied at 25-2-2021 11:10 AM
Ya Allah...Knp la wujud manusia mcm ni.Tak tahu nak cakap.Sakit dada baca berita mcm ni.

Sebab ade la tu pompuan bangsat yang mengangkang kat zantan laknat pehtu keluor nakharom ney..
Quote Scheherazade 25-2-2021 12:00 PM
Innalillahi wa'inna ilaihi roji'un. Mmg setan la pelaku yg buat ni.
Quote takayama 25-2-2021 12:05 PM
innalillahiwainnailaihirrajioun
X suka baca berita mcm ni, hrp pelaku dihukum keras
Quote Manjahati 25-2-2021 12:08 PM
Sedihnya news gini walaupun x kira berlaku dimana...pelaku ni mmg patut dipotong @#$&*
Quote namieamuro 25-2-2021 12:13 PM
yiiih iblis btul jantan paedo. hrp pelakunye dpt ditangkap dan direjam sampai mampus.
Quote Suchi 25-2-2021 12:17 PM
Siapa yang melakukannya ya? Siannya mak dia mesti sedih,boleh balik ke tak tgk jenazah anak tu.


Btw apesal porem 2-3 hari ni problem? Nk komen susah pastu tak dapat notification bila ada reply post kita.
Quote Nuyak 25-2-2021 01:12 PM
Kesiannya...kerisauan ibu2 bila anak2 perempuan ni
Quote epuepy 25-2-2021 01:16 PM
Sampai dubur pn kena? Cilakak btl.  Semoga roh adik ni tenang.
Quote mamajawie 25-2-2021 01:44 PM
Harap pelaku tu kena seksa la dulu ngan org2 kampung yg tangkap dia b4 hnd over ke polis..aku terus jadi lemah badan bila baca part kecederaan dia tu..sial punya pelaku..{:cryrun{:cryrun
Quote mamajawie 25-2-2021 01:44 PM
Harap pelaku tu kena seksa la dulu ngan org2 kampung yg tangkap dia b4 hnd over ke polis..aku terus jadi lemah badan bila baca part kecederaan dia tu..sial punya pelaku..{:cryrun{:cryrun
Quote mejaputih 25-2-2021 01:50 PM
sedihnya ...ibunya mesti sedih alahai...dah la lama tak dpt jumpa..
Quote Tinot7 25-2-2021 01:50 PM
takziah kpd keluarga.

sedey baca ni. harap pelakunya dpt balasan di dunia dan akhirat.
Quote airmineral 25-2-2021 02:02 PM
gile laaaaa
speechlesss{:freak

Lihat semua komen(34)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top