Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Ahli Politik Wanita Ganas 'Meeting Online' Berlatarkan Senjata Api

22-2-2021 09:17 AM Komen: 14
Seorang ahli wanita Dewan Perwakilan Amerika Syarikat (AS) mengejutkan ramai pihak apabila tampil dalam satu sidang video Zoom dengan berlatarkan senjata api.

Wanita itu, Lauren Boebert antara anggota daripada Parti Republikan yang menghadiri mesyuarat Jawatankuasa Sumber Asli yang diadakan melalui sidang video kerana pandemik Covid-19.

Ketika Boebert muncul dalam video itu, dia duduk di depan rak buku menampilkan sekurang-kurangnya tiga senapang dan pistol.


Kredit foto: Kredit foto; AFP/US House Natural Resources Comittee

"Saya selalu menganggap pinggan kotor terkumpul mengumpulkan bakteria perkara paling berbahaya sebagai latar Zoom," tulis anggota jawatankuasa sama dari Parti Demokrat, Katie Porter.

Boebert, 34, aktivis senjata api yang dipilih ke Dewan Perwakilan daripada negeri di barat AS, Colorado, pada November 2020.

Penyokong bekas presiden Donald Trump itu memiliki sebuah restoran, Shooters Grill di bandar Rifle, Colorado di mana pekerjanya secara terbuka membawa senjata api.

Selepas kedatangannya di Washington, Boebert mengumumkan niatnya membawa pistol untuk bekerja dan dia mengkritik penempatan alat pengesan logam.


Sumber: Harian Metro


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 14
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote namemysoul 23-2-2021 12:15 AM
user.name replied at 23-2-2021 12:02 AM
entah katanyer ni shooters grill kedai makan loren bobot nihh

Rsnyer kdai yg sme mse pokok bce sok kabar mse tuh...hehehe...dia amek tema cowboy....utk mengenang zmn silam diorg...

Lain-lain Komen

Quote Kurex 22-2-2021 09:51 AM
Mcm muka nek celine
Quote Herlina 22-2-2021 10:09 AM

Kan..mula tgk teringat Celine...tp ni version sebelum berkedut seribu la
Quote kakakpositifker 22-2-2021 10:28 AM
luar biasa ini anak
Quote jfq 22-2-2021 10:33 AM
Patut ismail sabri tiru utk buat daily update dia
Dah alang2 menteri pertahanan kan
Quote Artemesiaa 22-2-2021 10:34 AM
Macam chief mafia bagi taklimat
Quote ninja boy 22-2-2021 10:38 AM
Bila wanita rasa x selamat. Di south africa wanita bawa pistol ke mana2.
Quote fizamn 22-2-2021 10:47 AM
nak wat macam mana pro gun mentality..
Quote user.name 22-2-2021 12:34 PM

Quote user.name 22-2-2021 12:35 PM
Quote user.name 22-2-2021 12:35 PM
Quote namemysoul 22-2-2021 11:03 PM
user.name replied at 22-2-2021 12:35 PM

Nie bkn ker warong cowboy...nak msuk kn tnjk pisetol...msuk sok kabar dolu2...
Quote white_musk 22-2-2021 11:07 PM
Acah acah Terrorist barangkali
Quote user.name 23-2-2021 12:02 AM
namemysoul replied at 22-2-2021 11:03 PM
Nie bkn ker warong cowboy...nak msuk kn tnjk pisetol...msuk sok kabar dolu2...

entah katanyer ni shooters grill kedai makan loren bobot nihh






Quote namemysoul 23-2-2021 12:15 AM
user.name replied at 23-2-2021 12:02 AM
entah katanyer ni shooters grill kedai makan loren bobot nihh

Rsnyer kdai yg sme mse pokok bce sok kabar mse tuh...hehehe...dia amek tema cowboy....utk mengenang zmn silam diorg...

Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top