Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Lisdawati Ajak Fauzi Sanding Balik Sebab Dulu Tak Tutup Aurat

22-2-2021 09:11 AM| Komen: 40

Pelakon, Lisdawati mengakui dirinya berasa sedikit ralat kerana tidak lagi berpeluang untuk berkongsi foto-foto kenangan sewaktu berkahwin kerana pada ketika itu dia masih belum berhijab.

Menurut Lisdawati, mereka yang berkahwin dalam keadaan menutup aurat sangatlah bertuah kerana boleh mengenang kembali momen tersebut pada bila-bila masa dan dengan sesiapa sahaja.

Dalam pada itu, pelakon filem, KL Menjerit ini turut menyeru kepada pasangan yang bakal berkahwin untuk menjadikan kisahnya itu sebagai pengajaran.


Kredit foto: IG Lisdawati

Sementara itu, Lisdawati turut dilihat sempat berseloroh mengajak suaminya itu untuk sekali lagi mengadakan majlis persandingan seandainya diberikan kesempatan.

Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa sama selain turut mendoakan semoga rumah tangga yang dibina Lisdawati dan Fauzi akan kekal bahagia sampai bila-bila.

Sekadar informasi, Lisdawati mendirikan rumah tangga bersama Fauzi Nawawi pada tanggal 9 September 2007 dan telah pun dikurniakan empat orang cahaya mata.




Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 40
Komen

Previous : Isteri Shuk Minta Netizen Faham Nasib Isteri Sepertinya

Next       : Shaza Bae Diberi Amaran Jangan Kacau Boyfriend Janna Nick

Komen Terbaru

Quote irsa 24-2-2021 12:53 PM
Kalau ada Duit berkepuk2,  uols 10 kali nak sanding n 100 kali tukar2 baju pon Tak heran. Aggittewwww

Lain-lain Komen

Quote doubleA 22-2-2021 09:40 AM
Pojie ni tak makan tua sungguh. Menten je rupa
Quote Redmyvi 22-2-2021 09:45 AM
lembut jer muka lisdawati nie.. aku kalau tgk fauzi ni mesti teringat cite apa tah dia belakon jd jahat.. menjadi sungguh watak dia smpai skrg aku meluat.. haha
Quote SayaSayangMama 22-2-2021 09:49 AM
Bagus lisda i loikeeee
Quote bluebutter 22-2-2021 09:49 AM
doubleA: Pojie ni tak makan tua sungguh. Menten je rupa

Orang lelaki yg selalu make love aura dia nampak muda selalu.

Macam kaum mak mak gak laaa.
Yg mana selalu ada intimate nmpk glowing muda. Yg mana ada masalah je, muka nampak tua.
Quote mrsbob87 22-2-2021 09:52 AM
Redmyvi replied at 22-2-2021 09:45 AM
lembut jer muka lisdawati nie.. aku kalau tgk fauzi ni mesti teringat cite apa tah dia belakon jd ja ...

cter dia dengan sheila rusly..

yang diabaikan anak2 dengan bini sarat mengandung..
last sekali ank bini semua mati kena bunuh dengan perompak, baru nangis tak berlagu..
yang tak boleh blah skandal dia sheila mambo.. aduhaaiiiii nampak nau macam kena bela dengan mak ikan.. hahaha


Quote akuHavocczz 22-2-2021 09:53 AM
Lol.. nak kenang kenang je lah sendiri kat rumah.. tak kisah lah you tutup aurat ke tak . yang beria gigih post medsos pehal.
Quote tikusmontok 22-2-2021 09:57 AM
Redmyvi replied at 22-2-2021 09:45 AM
lembut jer muka lisdawati nie.. aku kalau tgk fauzi ni mesti teringat cite apa tah dia belakon jd ja ...

iols kalau tgk muka dia teringat org gaduh tarik rambut dalam swimming pool
Quote BicaraHatiku 22-2-2021 10:00 AM
Redmyvi replied at 22-2-2021 09:45 AM
lembut jer muka lisdawati nie.. aku kalau tgk fauzi ni mesti teringat cite apa tah dia belakon jd ja ...

iols pulak teringat bideo bebird dia yg berkilat tu...

Quote slyfynx 22-2-2021 10:01 AM
Aku stil terngiang2 sore deme bergaduh kt kolam.

And, masih teringat videomu wahai pojie.

Adui la.
Once it's online, it will stay there forever
Quote Kuasaberganda 22-2-2021 10:11 AM
Kalo xtutup aurat pon still boleh share. Cover la bahagian yg xtutup dgn warna hitam or putih je. Ckp je la tingin naik pelamin lagi sekali. Xder hal la
Quote kucingitam 22-2-2021 10:56 AM
mrsbob87 replied at 22-2-2021 09:52 AM
cter dia dengan sheila rusly..

yang diabaikan anak2 dengan bini sarat mengandung..

huhu...sedih cerita tu...anak2 dia mati tu yg buat sedih

Quote user.name 22-2-2021 10:56 AM
eh poodah bak kata aci ke polis jangan rakam. poyo jah kau terkecewa lah nak nikah sanding balik lah apooo? laki kau dah wow wow wheres your friend bebird pon dah terbang ko boleh tak malu nak nikah sanding balik? kalau orang lain dah mintak cerai terus dah rasa
Quote esbok 22-2-2021 11:35 AM
Tak de menda nak dikata pun m, nak ngata juga. Aje penin
Quote Redmyvi 22-2-2021 11:39 AM
mrsbob87 replied at 22-2-2021 09:52 AM
cter dia dengan sheila rusly..

yang diabaikan anak2 dengan bini sarat mengandung..

haa yg tu la... smpai skrg meluat hahaha
Quote Redmyvi 22-2-2021 11:39 AM
tikusmontok replied at 22-2-2021 09:57 AM
iols kalau tgk muka dia teringat org gaduh tarik rambut dalam swimming pool

hahaha yg tu zaman tak matang..
Quote likecandy 22-2-2021 11:39 AM
Redmyvi replied at 22-2-2021 09:45 AM
lembut jer muka lisdawati nie.. aku kalau tgk fauzi ni mesti teringat cite apa tah dia belakon jd ja ...

Ada cerita apa ntah heols jadi jahat ke watak setan
Siap kat dinding
Seram ya amat
Quote likecandy 22-2-2021 11:41 AM
Lisda ni lepas pakai tudung muka sweet je, very motherly giteww
Quote Redmyvi 22-2-2021 11:42 AM
likecandy replied at 22-2-2021 11:39 AM
Ada cerita apa ntah heols jadi jahat ke watak setan
Siap kat dinding
Seram ya amat

banyak jugak ek dia berlakon jahat.. agaknya dia sesuai bawak watak jahat kot baru pi jauh..
Quote Nenasketum 22-2-2021 12:55 PM
Dua2 muka macam frozen in time. Isteri & retis paling sempoi pada pandangan aku.

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top