Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Batal Air Sembahyang Aku" Gelagat Pak Azad Serkup Kepala Eira Syazira Cuit Hati Warganet

22-2-2021 08:11 AM| Komen: 17




Pasangan yang sentiasa ceria, Azad Jazmin dan Eira Syazira tidak pernah menghampakan peminat kerana pasti ada sahaja gelagat mereka yang mencuit hati warganet.

Bukan semua pasangan bertuah dapat suami yang lucu dan suka bergurau, pendek kata beruntunglah Eira bersuamikan Azad atau lebih mesra dipanggil Pak Azad. Oh ya! sudah pastilah Pak Azad pun bertuah juga dapat isteri yang sungguh sporting dan "boleh bergurau". 

Kredit foto : Instagram eirasyaziraofficial


Ya lah! hidup ni tak boleh terlalu serius sangat, kena sentiasa ada gurauan dalam kehidupan seharian barulah tak stress kan. Gurauan pun satu terapi dan pengikat kasih sayang suami isteri tau!

Terbaru, Eira berkongsi satu lagi video yang berjaya mencuit hati peminat. Melalui paparan video tersebut, ketika Eira sedang leka merakam video di Instagramnya, secara tiba-tiba Pak Azad muncul dari belakang dan menyerkup kepala isterinya dengan kain pelikat yang sedang dipakai olehnya.


" Tak pakai seluar dalam! batal air sembahyang aku' jerit Eira sambil ketawa besar.


Menjengah ke ruangan komen, rata-rata peminat terhibur dengan gelagat pasangan ini dan menyifatkan mereka pasangan yang sentiasa "meriah" dan tak pernah tak kelakar.

Apa pendapat korang, suka pasangan yang "gila-gila" dan suka bergurau atau serius? - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 17
Komen

Previous : Isteri Shuk Minta Netizen Faham Nasib Isteri Sepertinya

Next       : "Saya Minta Maaf Kepada Adik-adik Peminat Si Mati, Fanatik K-Pop" - Janna Nick

Komen Terbaru

Quote slyfynx 22-2-2021 08:15 PM
Pe mende aku nk kene respond skrg ni?
Nk kene masuk kain laki ko ke hape?
I is confuse

Lain-lain Komen

Quote Mopiko 22-2-2021 08:27 AM

tak faham part kenapa macam malu2 bila kena serkup.. like tak pernah tengok
Quote taji2906 22-2-2021 08:32 AM
apa ntah yg kelakar dorang ni?
Quote Redmyvi 22-2-2021 09:04 AM
eira punya skin cntikla.. tu jer nak ckap.. haha
Quote kakakpositifker 22-2-2021 09:22 AM
Hahahahaha best hubungan macam ni
Quote Noraniza_Iblis 22-2-2021 09:40 AM
sndiri buat lawak bodo..
sndiri gelak kuat2..
ape jenis natang la ni
Quote cikatilia 22-2-2021 11:40 AM
pasangan ni mcm jelik sket
mcm nak bergurau dibuat2 demi like
Quote likecandy 22-2-2021 11:51 AM
Dorang ni ada ke drama baru
Balik2 buat lawak bodoh yg dorang sendiri gelak
X pon publicity murahan macam yg event birthday sampai ada reporter semua
Quote Nenasketum 22-2-2021 12:54 PM
Diorang dua ni hari2 buat memacam nak kembali relevant, rimas tengokkan si mapley over bebenor.
Tu negatif side lar pada aku.
Positive side; adik ipar mapley yang lelaki tu talented gilerr aku rasa. Layan dia lagi elok.
Quote MisXoXo 22-2-2021 01:43 PM
..depa enjoy ja laki bini..xdak gosip..ank2 elok aja..bini pun bersih..rumah xsepah, tak berlemoih..masak pun boleh mcm family2 biasa..so enjoy ajalah kalau vid depa terlalu tu..xsuka xyah follow.aku xfollow pun..tp eira berlakon ok.xkayan..nyanyi pon sore sedap..xsumbang mambamg..ada retis ..dapo pun bersepah2 atas meja padahal penuh ja adk beradk semua tgl situ.tp apa nak sebok kan..sorry aku terkepo bab umah org sepah.sori gaisss
Quote Kak.Nah.Bosan 22-2-2021 03:34 PM
duhhh tibe lak kaknah terbayang dok dalam kain tu pulak.kak nah tak suka perasaan ni
Quote shark 22-2-2021 03:50 PM
Mopiko replied at 22-2-2021 08:27 AM
tak faham part kenapa macam malu2 bila kena serkup.. like tak pernah tengok


habis tu tak kan nak buat sangap pulak

Quote TomyamPuteh 22-2-2021 03:53 PM
Klau tgk kt luar si eira ni, kita akn toleh 2 kali. Lawa dia. Dgn rambut panjangnya
Quote rayriff 22-2-2021 07:20 PM
Kak.Nah.Bosan replied at 22-2-2021 03:34 PM
duhhh tibe lak kaknah terbayang dok dalam kain tu pulak.kak nah tak suka perasaan ni

Kaknah jangan bayangkan laki orang punya...
Quote imanjannah 22-2-2021 07:28 PM
canyiknya kulit
Quote MontanaHannah 22-2-2021 07:55 PM
busuk ke wangi yg dalam kain tu
Quote dudaberhias 22-2-2021 08:15 PM
tengok gambar dah boleh terbayangkan bau kain pelikat yang busuk kepam... bau2 bawang sikti sebab baru lepas memotong di sinki dapur... serta bau2 kari sikit sebab tangan lepas basuh lap kat kain pelikat... dengan pakej ternampak kayu arang sekali...

aduhhh my eyess....
Quote slyfynx 22-2-2021 08:15 PM
Pe mende aku nk kene respond skrg ni?
Nk kene masuk kain laki ko ke hape?
I is confuse

Lihat semua komen(17)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top