Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Model Playboy Jadi Frontliner Covid-19

Oleh: Cari-Azza|22-2-2021 12:44 PM Komen: 12



Dulu, dia lah model kelab malam dewasa, Playboy, namun sebenarnya sudah setahun dia bekerja sebagai frontliner di New York, Amerika Syarikat bagi menangani kes Covid 19 ini.

Namun akibat pandemik Covid-19, kelab tersebut terpaksa ditutup membuatkan dia menjadi juru imbas kardiografi.

Danielle Lupo, 25 menjelaskan yang perubatan dan menjadi model dewasa adalah minatnya sejak kecil. Jadi, tidak timbul isu terpaksa.

Foto : IG Danielle

Minatnya dalam bidang perubatan bermula dengan keinginannya mengetahui bagaimana organ tubuh manusia berfungsi. Ketika usianya 25 tahun, dia terlibat dalam kemalangan kereta yang membuatkan dia berasa perlu menjadi hero lalu bergelar pelajar perubatan.

"Sepanjang bertugas, saya masih belum dijangkiti virus ini kerana sut yang saya pakai. Covid membuatkan semuanya jadi lebih sukar dan ia boleh meragut nyawa orang yang kita sayang."

Setelah setahun terlibat dalam industri kesihatan, Danielle membuka cerita mengenai kerjayanya yang menghiasi majalah tersebut. Mula dikenali menerusi kejayaannya sebagai Miss May Playmate pada tahun 2018, Danielle bekerja di kelab malam sebagai 'bunny'.

Foto : Ig Danielle


Menurut Daily Star, Danielle menjelaskan yang kedua-dua bidang adalah minatnya, jadi dia tidak perlu berasa malu.

"Mungkin juga saya akan kembali dalam dunia modelling bila pandemik ini akan berakhir. Saya rindukan saat itu, fesyen, rakan-rakan, kreativiti dan semuanya mengujakan."

Lebih menarik, ada juga pesakit yang mengenali Danielle menerusi uniform kerjanya.

"Hefner kata saya seperti Clark Kent yang boleh nampak serius dan kusut di bilik pembedahan kemudiannya nampak seksi dalam baju tidur."

Foto : IG

Danielle turut menggunakan nama lain ketika beraksi b*g*l di sebuah majalah Republic Czech kerana bimbang ia akan menjejaskan kariernya sebagai doktor satu hari nanti. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 12
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote bluebutter 26-2-2021 02:52 PM
Lawanya dia. Muka fresh budak muda.

Lain-lain Komen

Quote supernaturalee 22-2-2021 12:46 PM
beauty with brain?
nudity with brain?



Quote nikaido 22-2-2021 12:47 PM
Playboy bukan kelab malam. Playboy itu majalah macam majalah Mangga
Quote Agarthan 22-2-2021 02:41 PM
nikaido: Playboy bukan kelab malam. Playboy itu majalah macam majalah Mangga



Haaa??? Dah habis kaji kah sebelum keluarkan statement tu???
Quote Artemesiaa 22-2-2021 02:51 PM
Tak ada maknanya guna nama lain kalau gambar banyak disana sini akhirnya orang tahu juga
Quote Tinot7 22-2-2021 03:37 PM
[color=inherit !important]Who is Playboy Bunny and doctor Danielle Lupo?

DANIELLE "Dani" Lupo is a Playmate and an aspiring doctor.

Dani splits her time between hospital wards and the Playboy club in New York City.

She used to swap her stethoscope for a bunny tail before the coronavirus lockdown temporarily closed the club.

But who is Dani and how did she end up being both a Playboy bunny and a future medic?


Who is Danielle Lupo?

Dani is a 24-year-old Playmate from New Jersey, who started out as a dental assistant.

The ambitious bunny said experiencing a bad car accident ignited her interest in medicine.

She graduated from pre-medical school last year and is currently looking at medical schools and doctoral programs.

Dani is currently dating tattoo artist Jon Boy, who she met at the Playboy club.

A self-described feminist, she thinks Playboy "celebrates" women.

We should be highlighting the fact that Im a model and Im smart," she told Fabulous Digital.

Even though Im going to be a doctor one day I can still show my body and feel comfortable in my own skin.


What is Danielles day job?

Dani works as a cardiographic technician, helping doctors to diagnose cardiovascular problems.

She measures the electricity of the heart and analyzes its functions in this role.

The minimum requirement to be a CCT is a high school diploma but technicians take a Certified Cardiographic Examination.

The salary for a position like this is usually under $29,000, so Dani decided to set temperatures rising elsewhere.

She told Fabulous Digital being a Playmate is great money on the side, saying she has the "best of both worlds."

Before the virus shut down NYC, Dani would ensure her homework was in on time before commuting from New Jersey to the Big Apple.

It was an experience I wouldnt trade for anything," she said. "Im glad that I could find balance in both aspects of my life because I wouldnt want to give up either one honestly.

Dani has been helping out at the hospital during the virus outbreak.


When did she start working at New Yorks Playboy club?

Dani shot with a photographer for international Playboy in 2017 before appearing in other features.

While she was studying, Dani began working at the famous bunny club, which opened in 2018.

The hotspot, which boasts swanky lounges, a speakeasy, and Bunnies, is currently closed due to COVID-19.

I had a lot of fun doing a bunch of different shoots and I got into multiple international Playboy issues," Dani said.

That was really cool, I was dressing up at night and going to school and working at the hospital [during the day].

I looked at it as two part time jobs that would fill my schedule, I guess you could say they contradicted each other.

The medical field is super conservative and Playboy is obviously free and liberating.


Why does she use a different name for her full nude pictorial?

Dani is mindful that her career choices now may impact her future as a doctor and has taken precautions.

She used a pseudonym in her full nude pictorial in Czech Republic because she doesn't want people Googling it when she becomes a doctor.

Her family also harbor concerns about her Playmate status and her mom is not a big fan of it.

"My mom is focused on telling people her daughter works at the hospital and leaving out the modeling part and some conservative friends have their concerns about Playboy," she said.

Dani endeavors to be professional at work and has a "Clark Kent thing going on," Fox News reported.

The student doctor said she goes to work wearing glasses, makeup-free, and works "twice as hard to beat the stigma and stereotype."







Quote dudaberhias 22-2-2021 03:41 PM
alaaa lagi best la patient nanti...nak2 di negara urban sana kan... berkerumun nak di check oleh sheols kan??? yang sadis yang nak di check tu selalunya rhoper macam pelakon bad neighbors yang laki tu... yang gemuk banyak bulu...
Quote kakikuDibibirmu 22-2-2021 04:54 PM
Errmmm nice pussy


Quote Boomibulat 22-2-2021 05:15 PM
Menggelupur sy melihat IG dik Lupo..
Quote hareeeesah 22-2-2021 10:29 PM
kakikuDibibirmu: Errmmm nice pussy LuMQBUuU2tg

Terhibur aku tengok dia gelak {:smile
Quote ellZack 22-2-2021 10:43 PM
supernaturalee replied at 22-2-2021 12:46 PM
beauty with brain?
nudity with brain?

Nude beauty with brain. Haha
Quote matseh 22-2-2021 10:45 PM
ooo side boobs..
Quote bluebutter 26-2-2021 02:52 PM
Lawanya dia. Muka fresh budak muda.

Lihat semua komen(12)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top