Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Belajar Dari Google & YouTube, Syatilla Melvin Malu Mengaku Baru Amal Solat Dhuha

21-2-2021 04:44 PM|Oleh: LilRose| Komen: 51

Menyesal, malu. Itu perasaan Syatilla Melvin yang mendedahkan baru menunaikan solat sunat Dhuha ketika usia sudah menjangkau 30 tahun.

Malah, dia mengakui mencari cara melaksanakan solat sunat itu menerusi carian Google dan YouTube.


Kredit foto: IG

Pelakon dengan nama sebenarnya Siti Nur Syatilla Amirol Melvin menerusi Instagram mengakui timbul perasaan sangat luar biasa selepas mengamalkan solat sunat itu setiap hari.

Bukan mahu membangga diri, sebaliknya Syatilla menjelaskan perkongsian itu dibuat dengan harapan ia dapat membuka hati orang ramai turut sama melakukan solat sunat Dhuha.


Kredit foto: IG

"Mana tahu bila pengikut baca tiba-tiba terbuka hati nak buat jugak ke kan? Pasti ramai yang tengah berlawan dengan ego diri sendiri sekarang ni. Sama macam Tilla!!

"Jangan pernah rasa terlambat untuk mula buat benda baik. Selagi ada rezeki bernafas, selagi tu kita ada peluang. Setuju sangat, kan?" tulisnya di Instagram.


Kredit foto: IG

Setuju kan dengan Syatilla? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
0
0
Komen: 51
Komen

Previous : Baru Keluar Pintu Dah Rindu Anak, Fazura Berat Hati Tinggal Anak Berjam-jam Di Rumah

Next       : "7 Tahun Menunggu, Selamat Datang Ke Dunia Axel Nova Rhee" - Jehan Miskin

Komen Terbaru

Quote hihahiha 24-2-2021 04:29 PM
exclusive_vvip replied at 21-2-2021 06:13 PM
terbalik pulak dgn iols..i terus terang cakap, kat opis segan nak buat solat dhuha, takut orang tgk  ...

Tak nak atau malu nak buat solat sunat Takut dikata riak pun riak jugak sis. My advice is, buat je. Soal ikhlas dan penerimaan amalan kita tu serah pada Yang Esa

Lain-lain Komen

Quote Rajawali 21-2-2021 05:00 PM
So dengan berita ini marilah kita beramai ramai gelabah tetek woiii
Quote Nurul_007 21-2-2021 05:05 PM
Satu lagi thread dibuka ambil dari ig untuk bod gosip tak paham meols.

Satu lagi amalan soleh kita kena rahsiakan itu urusan kita dengan pencipta tapi bila awak hebohkan itu dah dikira show off
Quote salmon-suki 21-2-2021 05:25 PM
Humblebrag...tp ai cuba husnuzon lah..maybe dalam dia show off ni,dia berjaya buang rasa riak beramal tuh kot..cuma ai nak tny,kenapa x cari org y 'alim utk ajar?knp guna gugel n utube jah?
Quote sharlenetexas 21-2-2021 05:31 PM
Lebih suka sheols zmn free hair dulu.
Quote MontanaHannah 21-2-2021 06:01 PM
Baru hina org hitam dia boleh smebang bab solat dhuha

nakharom sgt ni,anak siapa ni???

bini siapa ni bodoh menutuh dgn laki kepam nakharom dia ke

Quote kakakpositifker 21-2-2021 06:03 PM
Ya allah. Buang lah persangka buruk di hati aku ini kepada mereka yang berlumba2 menunjuk solat dan sedekah. Amin
Quote Kurex 21-2-2021 06:08 PM
Cibaiiiiiiiiiiiiiiii kau artis sangkak tak reti jaga penampilan suami & adiknya yg berwajah tua sebelum usia bertaraf pprt perangainya & repot tersangkak lagi tersial
Quote bungarose 21-2-2021 06:09 PM
Da mula terikut2 menunggang agama kah??
Dari seorang retis ker retis yang lain
Agaknyer tengok the ultimate penunggang agama da berjaya cekau berjuta2
Ko pun teringin lerrr
Quote exclusive_vvip 21-2-2021 06:13 PM
terbalik pulak dgn iols..i terus terang cakap, kat opis segan nak buat solat dhuha, takut orang tgk kang timbul perasaan riak..takde la I nak kata org lain yg buat solat dhuha kat opis tu riak..cuma i je risau kat diri sendiri..
Quote JalaEmas 21-2-2021 06:21 PM
MontanaHannah replied at 21-2-2021 06:01 PM
Baru hina org hitam dia boleh smebang bab solat dhuha

nakharom sgt ni,anak siapa ni???

of cos la kena create isu baru utk counter damage ittew
Quote slyfynx 21-2-2021 06:25 PM
Eh, mende sunat kot.
Kalau ko smg tiap2 hari, ape yang susah nk solat dhuha.
Perlu ke nk cite ko x reti.
Bodo ke hape ni
Ni nak kuar produk sunnah ape lak ni.
Quote applecomel 21-2-2021 06:29 PM
Yalah tilla woooiii
Quote TomyamPuteh 21-2-2021 07:05 PM
Zaman aku dlu xde u tube. Aku bljr dgn mak aku je
Quote Belibis 21-2-2021 07:31 PM
salmon-suki: Humblebrag...tp ai cuba husnuzon lah..maybe dalam dia show off ni,dia berjaya buang rasa riak beramal tuh kot..cuma ai nak tny,kenapa x cari org y 'al ...

Belajar tanpa guru,syaitan la gurunya..
Quote sugarlovebutter 21-2-2021 07:35 PM
Nak counter damage done ke?
Quote likecandy 21-2-2021 07:41 PM
Lepas insiden blackface tempoh hari tu terus dah beralih ke imej islamik ya
Macam hari tu sheols komen post ustazah ke apa
Dulu memanjang je up cerita katil pecah, bersawang semua tu
Quote likecandy 21-2-2021 07:42 PM
sharlenetexas replied at 21-2-2021 05:31 PM
Lebih suka sheols zmn free hair dulu.

Dulu bila sheols free hair, before kahwin ngan sam
Wangi2 je dua2
Xde lah rempit macam skrg
What happened?
Quote Mulotkoyak 21-2-2021 07:46 PM
Mak aihhhh...memang sungguh betul artis2 malaysia ni up status menjadi alim al mukarammah...diam2 sudah...timbul riak nnt...benda baik atau jht tu ko simpn je...tu nme nye jg pekung
Quote sharlenetexas 21-2-2021 07:47 PM
likecandy replied at 21-2-2021 07:42 PM
Dulu bila sheols free hair, before kahwin ngan sam
Wangi2 je dua2
Xde lah rempit macam skrg

Zmn sheols dewi remaja. Walaupun berlakon jadi extra, tapi ok je sheols berlakon. Pas tu jadi anak tan sri dalam ariana rose.

Lihat semua komen(51)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top