Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Ada Yang Tersilap Ingatkan Saya Angelina Jolie,“ -Bunga Is Me

20-2-2021 04:17 PM|Oleh: Saiful| Komen: 104

Rapper pertama di Malaysia dengan imej berbaju kurung, pastinya ia membuatkan Bunga Is Me seorang artis yang unik.

Walaupun masih cukup terkenal dan nyanyian leih menonjol berbanding dirinya, namun Bunga tidak ralat.


Foto: IG

"Ada yang menyamakan saya dengan Shalma Aina, Azira Shafinaz, Iman Troye dan ramai lagi. Mungkin seakan-akan sama itu yang membuatkan mereka keliru.

???Yang membezakan hanya dengan gaya berkaca mata. Kadangkala, ada juga yang tersilap ingatkan saya Angelina Jolie.???

Penuntut Diploma Pentadbiran Awam Universiti Teknologi Mara (UiTM) Seremban 3 itu bakal melancarkan single berjudul Intan Payung kolaborasi bersama Noraniza Idris.



???Sejak kecil lagi saya memang sudah meminati Kak Ani jadi semestinya saya teruja apabila dimaklumkan beliau bersetuju untuk menjadi sebahagian daripada Intan Payung.

???Lagu ini mengisahkan tentang kisah hidup saya bermula dari bawah untuk sampai ke tahap sekarang sehingga ke hujungnya. Banyak yang saya lalui sebenarnya terutama dari aspek kecaman dan kritikan.



???Apa yang penting, keinginan kita bagi mencapai sesuatu perkara. Kita perlu kuat untuk bertahan sehingga berjaya." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
3
0
0
Komen: 103
Komen

Previous : Dah Banyak Kali Netizen Kritik, MK K-Clique Buat 'Bodoh' Ditegur Pakai Emas

Next       : Faizal Tahir Pernah Jual RXZ Untuk Beli PC Ketika Zaman Universiti Dulu

Komen Terbaru

Quote gideoncross 24-2-2021 03:51 PM
234126 replied at 23-2-2021 09:23 PM
Kejap nak feeling cantik klasik mcm gadis jagarta kejap nak feeling cantik mcm jolie hollywood. Uj ...

Nak jdi cam Bunga Citra Lestari kot haha.

Lain-lain Komen

Quote user.name 20-2-2021 04:23 PM
eww tolonglah. celah mana orang boleh hengat ko ni anjelina joli?
Quote user.name 20-2-2021 04:26 PM
bunga is me ke babi is me? rasanya muka ko lebih seakan akan sama dengan babi kot?
Quote uori 20-2-2021 04:31 PM
Quote MsKathryn 20-2-2021 04:34 PM
Tingginya konpiden level ko dek
Quote kuzaime 20-2-2021 04:50 PM
Bengap manalah yg sangkakan budak ni AJ??
Quote rayray28 20-2-2021 04:54 PM
bibir berlebam sgt..silap pakai lipstick ke atau bibir elergik lipstick murah? ini pertanyaan serius
Quote selipar_hijau 20-2-2021 05:03 PM
Sape la yg buta tu nmpk dia mcm angelina jolie
Quote salmon-suki 20-2-2021 05:16 PM
Apa2 jelaa kan asalkan kekal relevan..nak2 tgh colab ngn kak ani bt lagu,bad publicity is still publicity ye dak bunga taik ayam?
Quote kiah_mai_pulak 20-2-2021 05:28 PM
ketahian apa kah innehhh??
Quote kukukatablog 20-2-2021 05:30 PM
Anjolie Lavocah pon ko x lepas lagi dik...
Quote addved 20-2-2021 05:40 PM
Huh Angelina Jolie? Kau sedar diri tak dik...
Quote Adeakukesah11 20-2-2021 05:41 PM
Filter dan mekap tebalnya. Post naked face nk tgok rupa artis mana?
Quote nuryakmal 20-2-2021 05:42 PM
Ko gila ke dikkk
Quote Tinot7 20-2-2021 05:43 PM
Cane la ramai polower? Beli ka?
Quote missyL 20-2-2021 05:48 PM
Sape kah die ni. Hahahaha.
Naik btol name die seminggu ni..
Pasal sugar baby lah.  Celah mane lah angelina nye tu hahahahah.

Quote aijinmisaki 20-2-2021 05:53 PM
Adeakukesah11 replied at 20-2-2021 05:41 PM
Filter dan mekap tebalnya. Post naked face nk tgok rupa artis mana?

Artis uchee fukuda..ke apatah nama yang belakon maid gigi jongang tu
Quote sonatalady 20-2-2021 06:02 PM
bg nama sapa yg kata serupa AJ tu?
nak tahu mata sapa buta..ke sapa yg perasan.
jauh mcm bumi dgn langit kot.....
Quote likecandy 20-2-2021 06:07 PM
Amboi whoryuss sangat sampai kena beritau muka seiras angelina jolie
Better ko bawak kawan yg cakap tu pergi check mata
Quote Ahgerbitch 20-2-2021 06:13 PM
kukukatablog replied at 20-2-2021 05:30 PM
Anjolie Lavocah pon ko x lepas lagi dik...

Hahaha yg ni sumpah lawak.....confident level budak bbnu ni betul2 the next level

Lihat semua komen(104)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top