Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Sayang hati-hati la, sakit tu" Elizabeth Tan terjatuh ketika main "skateboard", cetus kerisauan ramai

20-2-2021 06:30 AM| Komen: 26




Kalau dah cantik, buat apa pun tetap nampak cantik kan! Itulah yang membuatkan penyanyi dan pelakon jelita, Elizabeth Tan atau nama sebenarnya Elizabeth Tan Su Mei, 28, sentiasa menarik perhatian peminat terutamanya dikalangan abang-abang.

Mana tidaknya, hampir setiap posting di Instagramnya sentiasa dibanjiri komen-komen nakal dari para peminat yang suka memberi "punchline" kepada Elizabeth atau lebih mesra disapa sebagai Lizzy.



Terbaru, Lizzy ada berkongsi satu video memaparkan dia sedang belajar meluncur "skateboard?" untuk pertama kali dalam hidupnya.

Sedang dia meluncur skateboard, secara tiba-tiba dia jatuh terlentang akibat hilang kawalan. Tengok dari cara dia jatuh memang agak menyakitkan juga. Aduh sakitnya tuh disini!


Menjengah ke ruangan komen, ramai dikalangan peminat meluahkan kerisauan mereka dan tak kurang juga yang tak jemu-jemu memberi komen "punchline". 







Kesian Lizzy, mesti sakit tu. Harap selepas ini Lizzy akan lebih berhati-hati ketika bermain skateboard sebab nanti ramai yang risau. - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 26
Komen

Previous : "Guano Preh Sekalo Bereh" Aksi Anak Azhar Sulaiman Nyanyi Lagu Kelantan Buat Ramai Geli Hati

Next       : Takut Nak Bawa Pergi Kedai Emas, Ruhainies Hadiahkan Duit Tunai Sempena Hari Jadi Ibu

Komen Terbaru

Quote Asdira 25-2-2021 01:00 AM
Mengada2nya pengkomen2 tu..{:yameteh

Lain-lain Komen

Quote nanies 20-2-2021 09:37 AM
ni la sesatu anak cina yg lapar perhatian lelaki sangap
Quote djzara81 20-2-2021 09:47 AM
Jatuh mcm nilah antara penyumbang kpd tulang L4-L5 aku crack & kene slip disc in long term. Sakitnya bila masuk umur 30 & beranak pinak. Sayangilah tulang belakang anda
Quote Kurex 20-2-2021 10:25 AM
Jantan gini la yg konon suruh orang bertudung tp pada masa sama suka tgk porn...
Quote iza_yuss 20-2-2021 10:33 AM
nanies replied at 20-2-2021 09:37 AM
ni la sesatu anak cina yg lapar perhatian lelaki sangap


itulah... nampak nau motif itu....
Quote kiah_mai_pulak 20-2-2021 01:12 PM
ketahian apakah innehhhh???
Quote giyomi 20-2-2021 01:55 PM
perlu gelabah tetek ker kak kiah dgn ini citer...sampah
Quote kimsa-ra 20-2-2021 02:19 PM
Motif apa ni
Quote msel 20-2-2021 02:41 PM
Nampak macam sengaja angkat kaki nk jatuhkan diri je. Ke angkat kaki sebab nak seimbangkan badan?
Quote mrsqueen 20-2-2021 04:10 PM
Kurex replied at 20-2-2021 10:25 AM
Jantan gini la yg konon suruh orang bertudung tp pada masa sama suka tgk porn...

Setuju bang kurex!
Quote helicornia 20-2-2021 05:09 PM
dah kenapa wartawan cari lately hari2 bukak benang psl minah ni? dh le benang tkde isu. kena upah ke?
Quote JalaEmas 20-2-2021 05:54 PM
die ni kenape eh?.. yg jantan2 yg komen tu pon same.. sejenis sangap.. memalukan..
Quote luluaurora 20-2-2021 06:47 PM
lizzy ni mmg naturally manja
or sesaja buat2 manjahhh?

org segak, body letupp opkoss la tayang

rsa mcm pnah baca dia ckp dia ska jejaka melayuu

xnmpk la pulak komen jejaka cina di ig beliyau
ke i x perasan?



Quote bankerpencen 20-2-2021 07:09 PM
Lizzy ni sejenis Cina yang cuma laku dalam kalangan Melayu sangap je. Cina tak pandang dia ni. Berlambak amoi lg letopz dari dia ni. Gedik terlebih, lawanya tak juga. Melissa Thng pun camtu, dok pancing laki Melayu je sebab tak laku among laki Cina... dapat pancing Melayu sangap yang kaya sikit senanglah. Ala felixia yeap
Quote mohabbatein 20-2-2021 10:38 PM

dulu ada sorang amoi masuk Islam tu apa nama ntah. sekarang dah kahwin terus tak ada khabar berita  
Quote innocent_me 21-2-2021 10:02 AM
si lizzy ni dia mmg sedia maklum perangai jantan meleis macam mana.
So dia guna tiket cina non muslim dia utk buat posting mengundang.
Tergedik2 mcm sengaja pun ada. gerak2 bontot, shake2 dada skit, ketap2 bibir muka manja.
Jarang2 bergelumang atas katil tu mmg modus operandi dia untuk kekal relevan.

Quote Nenolen 21-2-2021 10:08 AM
Thn depn masuk kategori andartu junior kalu ikut ifanonline
Quote Nes3in1 21-2-2021 12:48 PM
Elizabeth Tan ni nampak wangi la. Tak nampak sgt mcm cina bukit jual sayur.
Quote kakakpositifker 21-2-2021 12:49 PM
Kurex replied at 20-2-2021 10:25 AM
Jantan gini la yg konon suruh orang bertudung tp pada masa sama suka tgk porn...

Betulllllll
Quote LadyCarefree 21-2-2021 08:25 PM
nanies: ni la sesatu anak cina yg lapar perhatian lelaki sangap


Lelaki melayu pon sangap kt dia. Eloklah tu.

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top