Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Gabe Jadi Gabbi, Ahli Gusti WWE Bangga Umum Sebab Jadi 'Wanita'

19-2-2021 11:31 AM| Komen: 35

Berita mengejutkan tentang seorang bekas ahli gusti WWE, Gabe Tuft atau lebih dikenali dengan nama pentasnya Tyler Reks yang mengumumkan dirinya kini transgender. Namanya juga telah bertukar menjadi Gabbi Tuft.



Menurut laporan Dailymail, walaupun dia berjaya dalam karier sebagai ahli gusti, Gabe, 42, berasa bahawa dia telah menyembunyikan identiti sebenarnya sejak kecil.

Katanya, sejak berusia 10 tahun dia menyelinap masuk ke bilik ibunya dan mencuba beberapa pakaian wanita. Tetapi dia menyembunyikan perasaan itu kerana takut akan kebencian yang akan dia terima.



Akhirnya, setelah berbincang dan mendapat restu isterinya Priscilla, dia memutuskan untuk menjadi transgender dan berani mengumumkan kepada dunia bahawa sekarang Gabe telah menjadi seorang wanita.

Dengan yakin, Gabbi memuat naik foto perubahan penampilannya di Instagram. Dalam muat naik itu, Gabbi memakai baju T merah, seluar jeans, berambut panjang dengan wajah disolek.



Akuinya, dia tidak malu kerana itu adalah sisinya yng telah lama dipendam sebelum ini kerana takut dengan pandangan orang lain terhadapnya.



Difahamkan, Gabe berkahwin dengan Priscilla dan dikurniakan seorang puteri bernama Mia, 9 tahun. Walaupun dia masih muda, dia sudah mempunyai pemikiran yang matang. Gabe Tuft berkata, isteri dan anaknya menyokong keputusan itu.


Sumber: Murai

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 35
Komen

Previous : Bayi Baru Lahir Dah Tumbuh Gigi, Ngeri Nak Bagi Menyusu!

Next       : Comelnya Anak Ada Tahi Lalat, Tapi Hati-Hati Dengan 5 Tanda Ini!

Komen Terbaru

Quote orgsepang 21-2-2021 05:42 PM
Akak tak tahu nak gelak ke nak nangis.

Lain-lain Komen

Quote Kurex 19-2-2021 12:11 PM
Macam muka valak
Quote user.name 19-2-2021 12:11 PM
badan ketul2 masuk wwe pon memondan merupaul ko ni
Quote user.name 19-2-2021 12:12 PM
gabi ke babi?
Quote Artemesiaa 19-2-2021 12:14 PM
Seram lak tengok mukanya tu ala joker pun ada
Quote bakingsoda 19-2-2021 12:16 PM
bukan jd wanita ni tapi jd mimpi ngeri orang yg melihat
Quote Buritan 19-2-2021 12:18 PM
user.name replied at 19-2-2021 12:11 PM
badan ketul2 masuk wwe pon memondan merupaul ko ni

Buruk gilaaa..
Quote Carcosa 19-2-2021 12:41 PM
Ya hamponnnnn.
Memanglah mimpi kau dari dulu nak jadik wanita.
Tapi bagaimana pula dgn kami yg menengoknya?! Jadi igauan ngeri bang oiii. Ehh, kak oiii
Quote VioletsAre_Blue 19-2-2021 12:43 PM
Jijiknya tapi penampilan dulu tak nampak macam pondan pun
Quote tripleid 19-2-2021 12:45 PM
Harap belum potong lah..sian bini
Quote kakikuDibibirmu 19-2-2021 12:47 PM
Musoleh dah jadi musally
Quote KIM.K 19-2-2021 12:52 PM
mesti dah lama main belakang
Quote slavehunter 19-2-2021 01:00 PM
Kalau macam ni kita category kan apa yea? Dia berkahwin ada anak cinta perempuan dan nafsu kat perempuan tapi dia suka jadi wanita? Ni part of mental disorder ker?
Quote dudaberhias 19-2-2021 01:03 PM
ya ampun... ni lah pondan paling keras iols pernah tengok selepas jefree star
Quote dudaberhias 19-2-2021 01:05 PM
KIM.K replied at 19-2-2021 12:52 PM
mesti dah lama main belakang

baca experience wife2 yang somi jadi transgender... katanya somi takde nafsu pada lelaki or main belakang... suka cekpit jugak...
tapi pelik kan macam mana lama2 boleh tiba2 gigih nak jadi perempuan...

kalau kepercayaan siam katanya kehidupan mereka sebelum reinkarnasi adalah perempuan... macam life deorang sebelum ni wanita jadi tak boleh nak serasi dengan life sekarang jadi lelaki...
Quote dudaberhias 19-2-2021 01:07 PM
slavehunter replied at 19-2-2021 01:00 PM
Kalau macam ni kita category kan apa yea? Dia berkahwin ada anak cinta perempuan dan nafsu kat perem ...

entah... iols pun konfius
yang pasti macam caitlyn jenner dan abe kelantan pink jadi gegirl kat tiktok tu...
takde nafsu pada lelaki... nafsu pada perempuan sajorkkk tapi nak jadi wanita...
Quote caprut 19-2-2021 01:07 PM
slavehunter replied at 19-2-2021 01:00 PM
Kalau macam ni kita category kan apa yea? Dia berkahwin ada anak cinta perempuan dan nafsu kat perem ...

Mmg masalah pon. Gender dysphoria ke apa nama dia. Tapi jdi gay oe lesbian not consider mental health kay. 2 benda berbeza
Quote KIM.K 19-2-2021 01:09 PM
dudaberhias replied at 19-2-2021 01:05 PM
baca experience wife2 yang somi jadi transgender... katanya somi takde nafsu pada lelaki or main b ...

Ye ke kaka dude..tak pernah jumpa pula
Duk baca laki yg dikahwini puluh tahun kuar je dari closet terus cerai

Macam kes Caitlin Jenner la tu dah lama pakai baju trans,
bila tukar jantina pun still pilih pasangan wanita
Quote lavendernovella 19-2-2021 01:13 PM
Tak tau lah apa jaminannya utk isteri2 yang suaminya bergred Alpha untuk sentiasa lurus lagi maskulin sampai habis nyawa...

Hormon celaru sebab apa? Pesticide dalam makanan?

Instead of jadi trans dgn amik hormon2 perempuan, better heol tambah testosteron .. dan tgk apa jadi...

Quote kakakpositifker 19-2-2021 01:17 PM
nauzubillahminzalik

Lihat semua komen(35)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top