Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ramai DM Nak Jadi Madu Awin, Tapi Izzue Islam Tak Layan

18-2-2021 06:03 PM| Komen: 22

Izzue Islam mengakui pernah diajak kahwin oleh beberapa wanita tidak dikenali menerusi mesej peribadi (DM) di Instagram.

Rela menjadi madu kepada isteri, Awin Nurin katanya. Malah, Izzue mendedahkan dia menerima banyak mesej sedemikian, bukan setaka satu dua saja.

Bagaimanapun, Izzue atau nama sebenarnya Muhammad Izzul Islam Mazlan 30, dan isteri tidak pernah melayan mesej sedemikian.


Kredit foto: IG Izzue

"Kami lebih suka biarkan semua DM yang kurang bermoral seperti itu. Kami tak perlu layan selagi ia tidak mengganggu keharmonian dalam rumah tangga serta hubungan sesama pasangan.

"Lagi pun, buat apalah nak layan sebab saya dan Awin tidak pernah kenal mereka. Tambahan pula, di media sosial kebanyakan pengguna muncul dengan akaun palsu. Namun, ada juga yang guna akaun betul. Perkara macam ini memang tak boleh dilayan. Lebih baik biarkan saja dan kita bersama pasangan terus jalani kehidupan seperti biasa," katanya kepada Harian Metro.

Izzue juga menegaskan tindakannya sering berkongsi foto dan video romantis bersama isteri adalah tanda sayang seorang suami dan bukan mahu mencari perhatian wanita lain.



Lebih hangat, pelakon dan penyanyi itu juga pernah menerima DM mendakwa dia terlalu mengikut telunjuk isteri kerana dibomohkan.

"Saya bersyukur mempunyai seorang isteri. Cukuplah dan Awin pun sangat memahami saya. Kami berdua sudah banyak melalui susah senang bersama. Malah, kami juga ada banyak persamaan. Kami minat berniaga serta mengamalkan jimat cermat. Saya bersyukur dengan rezeki Allah," katanya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 22
Komen

Previous : Bukan Rahsiakan Perkahwinan, "Tapi Hannah Seorang Yang Sangat Jaga Privasi"

Next       : Remaja 'Psiko' Ganggu Ashira Supaya Tak Kahwin Dengan Bad Indigo

Komen Terbaru

Quote kucing_gebu 20-2-2021 03:57 PM
Xabih lg ke...tiap tahun duk cerita mcm ni

Lain-lain Komen

Quote stinger.baik 18-2-2021 05:27 PM
ko ada duit muka pun ada ..laku la

cuba ko pun mohon ruma pprt

acik tua mana la yg nk buat ko jd laki?

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
Quote anggeriklatifah 18-2-2021 05:34 PM
apa2 pun aku respek dgn dia ni yang setia dgn isterinya
iols selalu dgr dia cakap awin teman ketika senang susah
ingat lagi yg dia ni jadi pelayan restoran je awin terima dia gak time tu

harap2 kesetiaan dia berterusan
tak dinafikan permpuan2 sundal sengaja nak mengacau dia
aku harap perempuan2 sundal yg kacau dia tu kena aids atau siflis
Quote likecandy 18-2-2021 05:38 PM
Skrg mmg musim nak tackle laki org ke, terutama retis
Siap ajak bermadu semua
Quote Kurex 18-2-2021 06:13 PM
Lepas ni sapw lagi nak cerita pasal nak jadi madu ni?? Cibai
Quote Nenasketum 18-2-2021 06:16 PM
Chef Wan, Chef Zam, Cef Riz tak der pulak pompuan minat ek?
Quote Redmyvi 18-2-2021 06:16 PM
tak yah cerita.. org tak heran pn
Quote samshik 18-2-2021 07:59 PM
Die mmg ada rupa.. Tp ada rupa jela..patung supermarket pun ada rupa.. Yg lelain tu xder yg menarik pun.. Rsnyer alif satar lg outstanding even rupe mgkin mng kat izzue neh
Quote Nes3in1 18-2-2021 08:34 PM
Org herlok begitulah dugaannya.
Quote ashcroft86 18-2-2021 08:42 PM
Pernah 1 flight dengan theyols, dri KBR ke SZB, Izzue mmg herlok, tapi Awin tu ok je, xtau nape org ckp Awin x sepadan. Nmpak xde beza taraf pon. Kebetulan ada fonen dlm flight tu, sanggup tunggu theyols yach, nk amik gmbar. Weols wat x heran pon, walau terpegun skjap dgn Izzue.
Quote AshkieLa 18-2-2021 09:23 PM
bosan la..
kalau tak pasal wife kureng cun, pasal baby..
ni pasal birah2 ajak extend masjid pulak...
itu jelaa pusing2 hal rumahtangga dia drpd dulu...
Quote LadyCarefree 18-2-2021 10:32 PM
Dah so yesteryear la ngaku benda camni. Xheran pon.
Quote cruz2 18-2-2021 10:41 PM
Izzue berlakon drama guna dialek klate lagi best bnding dgn dialog bahasa standard.cth nasi kerabu abe apa ntah tu.btw semoga kekal setia dan dikurniakan zuriat suatu hr nnt
Quote kirana_22 18-2-2021 10:44 PM
Bagus betul dak izzue ni. Dahlah helok, setia pulak. Yg muka pecah rumah pulak sibuk berskandal bagai..
Quote kakakpositifker 19-2-2021 10:20 AM
anggeriklatifah replied at 18-2-2021 05:34 PM
apa2 pun aku respek dgn dia ni yang setia dgn isterinya
iols selalu dgr dia cakap awin teman ketika ...

hahahahahahhahahahahahaha kelakar pula hujung2 doa mcm tu
Quote SayaSayangMama 19-2-2021 11:59 AM
samshik: Die mmg ada rupa.. Tp ada rupa jela..patung supermarket pun ada rupa.. Yg lelain tu xder yg menarik pun.. Rsnyer alif satar lg outstanding even rupe m ...


Sbb dia pendek dan xmacho kot.
Quote KIM.K 19-2-2021 01:05 PM
Lain macam izzue..balik2 duk skrip dia hensem
Quote Ritacomels 19-2-2021 01:09 PM
Tp bini nya pon dh lewat 30 an, mmg dh susah la nk pregnant
Quote Johi 19-2-2021 02:13 PM
Ntah Napa kalau orang tanya dia ada je jawapan  melawak dia,tak boleh ke straigt to the point,tak payah nak konar2 konon lawak lah tu
Quote miss_perfect 19-2-2021 02:26 PM
Aku ada soft spot sikit pada pasangan yg tak ada anak walaupun dh lama kawin ni. Cam beto kusyairy. Eh ke beto dah ada anak?

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top