Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus Lihat artikel

Isteri Reda Suami Berubah Jadi Wanita, Tapi Dalam Hati Siapa Tahu

18-2-2021 02:03 PM Komen: 30
Baru-baru ini, sepasang suami isteri dari Kelantan menjadi bualan hangat netizen selepas mendedahkan kisah peribadi mereka kepada umum. 

Malah, apa yang lebih menarik perhatian ramai apabila seorang wanita yang dikenali dengan nama Yana bersuamikan seorang lelaki berperwatakan wanita.



Lelaki dikenali dengan nama Abe Pink berkongsi beberapa video di TikTok menceritakan tentang transformasinya menjadi seorang lelaki berperwatakan wanita. 

Menurutnya, dia nekad menukar penampilannya meskipun sudah bergelar suami. Bercerita lanjut mengenai perkara itu, dia mengakui sudah mengubah penampilan tersebut sejak beberapa tahun lalu. 






Meskipun begitu, hubungannya bersama isteri dalam keadaan baik dan mereka masih bahagia hidup bersama.

Malah, Abe Pink menyatakan dia dan isteri langsung tidak terfikir untuk berpisah. Si isteri dilihat reda menerima segala kekurangan suami tercinta. 

Lelaki ini mengakui mungkin ini adalah ujian yang diberikan Allah SWT ke atas dirinya. Oleh itu, Abe Pink meminta orang ramai mendoakan supaya dia diberi hidayah untuk kembali ke jalan yang benar.


Kredit foto: TikTok

Menjengah ke ruangan komen, kebanyakan netizen memuji Yana yang disifatkan sebagai seorang wanita yang sangat tabah kerana sanggup menerima suaminya itu seadanya.


Sumber: OhBulan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
0
0
0
Komen: 30
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Supersirap 25-2-2021 02:46 AM
Lain macam je cerita ni

Lain-lain Komen

Quote idril 18-2-2021 02:05 PM
hidayah tu ko cari la sendiri, apa kerja pulak org nak doakan ko, gi mampos
Quote Noraniza_Iblis 18-2-2021 02:18 PM
rasenye dorg ni ade anak... 2 org x silap..
Quote husna_amal 18-2-2021 02:29 PM
Dia ambil hormon dan operate muka je ke ni?
Quote adaakukesah 18-2-2021 02:43 PM
Ingatkan kat luaq negara. Mungkin wife pon senang sembang sebab sesama pompuan kan. Saling memahami.
Quote billionman78 18-2-2021 03:00 PM
yang penting konek jangan potong. esok2 kalau dah taubat and nak jadi lelaki semula takdelah menyesal
Quote salmon-suki 18-2-2021 03:13 PM
Kaya sgt ke jantan tu y bini pasrah n hadap jah?kalau aiolzs laa,mmg ai angkt kaki terus,ape nak hidup ngn pondan plak...geli wehhhhhhhh!!!
Quote depresio 18-2-2021 03:28 PM
Setakat jadi perempuan je ke??
Ke dah lebih dari tu?
Quote snowflakes 18-2-2021 03:40 PM
Kesian kat anak... mesti confuse...
Quote Cassieopeia 18-2-2021 03:58 PM
De baca ni 2nd wife dia.. dh ada 4 anak tu kenapala tetiba berubah ye..
Quote Boomibulat 18-2-2021 04:02 PM
Berita pelik mcm Indon dh merebak ke Msia..
Quote Amandaminaj96 18-2-2021 04:10 PM
Sedangkan yg tomboy leh jadi feminine {:run
Quote Kurex 18-2-2021 04:13 PM
Dah ada dah benang pasal ni......
Quote MadameOnion 18-2-2021 04:31 PM
nak jual produk lettew..tunggu jelah
Quote awekjepun 18-2-2021 05:05 PM
Suasana persekitaran yg tak sihat untuk anak2.. keliru identiti
Quote tripleid 18-2-2021 06:18 PM
Malam2 melesbo..ewww
Quote Punat_button 18-2-2021 06:22 PM
aku lebih pelik kat isteri yang boleh terima.

Quote aysia19 18-2-2021 06:37 PM
Aiyooo camgini pun ada. Motif kawin kalau bperwatakan pondan. Matlamat tak mghalalkan cara gittew.
Quote dudaberhias 18-2-2021 06:38 PM
Persis the danish girl...
Nanti ada la tu isteri teman somi naik ketapi pergi operate potong kat hat yai lepas pkp
Quote gigahertz 18-2-2021 06:56 PM
Cassieopeia: De baca ni 2nd wife dia.. dh ada 4 anak tu kenapala tetiba berubah ye..

Pasal duit la. Jadi lelaki tulen kalau nak idop senang dua cara. Tunggang agama atau ahli politik / kroni.
Jadi lelaki tulen susah nak cari makan skrg

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top