Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Semua Aplikasi Cari Pelanggan Urut Suhaimi Tunjuk, Dia Jujur," -Ina Naim Tak Peduli Suami Kena Tohmah

18-2-2021 02:00 PM|Oleh: Saiful| Komen: 105

Bukan senang menjadi seorang Ina Naim. Sekarang isteri kepada Suhaimi Saad ini dikatakan perlu menanggung suami dan anak-anak.

Ini semua disebabkan Suhaimi mengalami masalah penglihatan terhad.

Namun Ina mengeaskan walaupun suaminya mempunyai masalah kesihatan, namun tanggungjawab kepada keluarga tak pernah diabaikan.


Foto: IG

"Alhamdulillah... suami saya masih lagi pikul tugas biarpun keadaannya tidak berapa sihat. Cuma sekarang ini saya kena lebih bertenaga dan kuat sebab suami tak boleh nak drive lagi akibat masalah mata dia.

"Walaupun begitu, dia tetap menjalankan tanggungjawab lain dengan baik. Suhaimi masih lagi boleh menyanyi, buat lagu dan persembahan. Kalau ada waktu terluang, dia akan mengurut orang lelaki selain uruskan pembelajaran anak-anak.

"Saya pun ada berniaga antaranya jual laksa Kedah dan mi kari. Saya jenis orang tak suka duduk saja, nak juga buat sesuatu yang manfaat. Saya lebih selesa macam ini... tidak beri satu tekanan atau kesusahan pun sebab saya ikhlas dan minat," kata Ina kepada mStar.

Sementara itu Ina kata dia tak pernah terkesan dengan segala kecamn dan tohamahan netizen terhadap suaminya.

Kata Ina, Suhaimi sentiasa berkongsi segala perkara termasuk tawaran perkhidmatan urut di aplikasi mencari pasangan sejenis.



"Untuk kecaman atau apa-apa yang negatif, saya memang tak pernah ambil kisah... dengar dan baca tapi tak simpan dalam hati. Dari awal saya popular dahulu, memang tak pernah ambil pusing hal-hal macam ini.

"Lagi-lagi bila membabitkan hal suami saya... dia memang tiada rahsia langsung dengan saya. Apa yang dia buat, dia akan jujur cerita dengan saya. Semua aplikasi yang dia buat untuk khidmat urut, dia akan tunjuk dekat saya.




Suhaimi dan Ina mendirikan rumah tangga pada Ogos 2007 dan dikurniakan empat cahaya mata iaitu Ehmad Hadie Elfardie, 13, Sallman El-Khoyri, 11, Phyrosh Elfadwah, 9, dan Nurlayla Elghufrony, 7. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 105
Komen

Previous : Tenang Dan Positif, Zarina Anjoulie Tiada Dendam Pada Bekas Suami

Next       : "Saya Okey" - Shuk Terima Kontrak Dengan Hot FM Ditamatkan

Komen Terbaru

Quote smeetasmitten 4-3-2021 02:15 PM
Ye ye taknak vaksin. Kalau dibayar mesti nak

Lain-lain Komen

Quote sharlenetexas 18-2-2021 02:05 PM
Anak2 cukup makan ke?
Korang laki bini tu lantaklah.

Quote AshkieLa 18-2-2021 02:17 PM
tunjuk pun kalau ko dah lembam tu..
ape boleh buat... maintain aniaya anak2 jelaa kejenya...
janji ko dapat 2 round..kan
Quote chandrahusin 18-2-2021 02:27 PM
Popular, suami plk jujur bertanggungjwb
patut lah semua org marah dgn family ni
jeles la tewwww

Quote taji2906 18-2-2021 02:32 PM
lama2 aku tgk ina ni da nk mcm pelakon nenek kebayan citer puteri gunung ledang tu
Quote laksmanabentan 18-2-2021 02:36 PM
Dari awal saya popular dahulu, memang tak pernah ambil pusing hal-hal macam ini.



popular ker weeeeiii????
hahahahahhhahahaa.........

kenapa ko senyum sepesen aja...
semua gambar sama jer senyum ko tu...
napa tak tunjukkan gigi????
gigi elok ker tu....  hahahhahaa....
Quote AshkieLa 18-2-2021 02:43 PM
Edited by AshkieLa at 18-2-2021 02:44 PM
laksmanabentan replied at 18-2-2021 02:36 PM
popular ker weeeeiii????
hahahahahhhahahaa.........

speku.. gigi dah sumbing gara2 tersangkut di celah gigi depan sohai bila kissing...
Quote aotearoa 18-2-2021 02:45 PM
Hantarlaaa anak pegi sekolahhhhhhh..apa bingai sgt dua ekor ni
Quote bawaku_terbang 18-2-2021 02:58 PM
balik balik gambo baju mekah n hijau ni la dok up kat medsos. xpotoshut ke sohai oi
Quote Mulotkoyak 18-2-2021 03:07 PM
Maksudnye die ni sokong la erl lgbtQ kejadah tu... Tp bole plak jd suku sakat antivaksin.  
Quote miss_perfect 18-2-2021 03:08 PM
Ina ni memang bodoh ke percayakan laki bulat2...
Quote September14 18-2-2021 03:19 PM
Senang btul dia pcaya laki dia.. dia menyelam smbil minum air lah kat apps gay tu sundellsss
Quote namieamuro 18-2-2021 03:23 PM
iye ke tak terkesan dgn kecaman? yg menggelupur laki bini beriye2 kt kedai makan nasik ayam cakap psl kecaman tu hape bingai?

ade potential customer tanye psl infaq pun dh menggelupur name haters. pdhal customer tu mmg cari org utk wakil infaq.

mmg takot dikecam kan sebenarnye? sbb tu la retis sangkak 20tahun tu kaki delete kaki block. lepas tu bangge dgn tindakan bodoh tu mcm kan org yg kene block mati menggelupur kene block. bodoh gile


Quote dazzlingDentist 18-2-2021 03:30 PM
"Untuk kecaman atau apa-apa yang negatif, saya memang tak pernah ambil kisah... dengar dan baca tapi tak simpan dalam hati. DARI AWAL SAYA POPULAR DULU memang tak pernah ambil pusing hal-hal macam ini.

POPULARRRRRRRRR????
Quote namieamuro 18-2-2021 03:30 PM
Mulotkoyak replied at 18-2-2021 03:07 PM
Maksudnye die ni sokong la erl lgbtQ kejadah tu... Tp bole plak jd suku sakat antivaksin.

bini tu nak kate naive, dah tua bangka. benda simple jek

grindr : tmpt GAY gayah berkumpul
gay : golongan dilakhnat

laki iza zaim hunting customer urut thru grindr. maknanye hape tu? sanggop turun negeri lain semate2 carik customer. bkn ke kalau dh biase ngurut, mesti akan ade return customer. ke service laki die tawarkan tak menarik? whoopssie
Quote Scheherazade 18-2-2021 03:31 PM
Quote pia250110 18-2-2021 03:47 PM
nak tergelak tgk muke laki ina ni
Quote umbut 18-2-2021 03:51 PM
Apa perasaan anak2 dia x gi sekolah .. xda ke terasa knp aku x sekolah.. hari2 ngadap muka gigi hantu bapak ko.. pastu soh nyanyi2 kat pasar malam.. semua dah kena brainwash ngan pak ko.. mak pun bodoh
Quote MadameOnion 18-2-2021 03:57 PM
hahahaha...acah2 tak kisah...sooo pathetic..padahal menangis sambil bawak anak2 jalan tepi pantai sbb takleh ikut laki masuk bilik hotel...kesian lah hidup kau kawen dgn org miskin jijik keji hina macam sohai tu...merempattttt
Quote laksmanabentan 18-2-2021 04:02 PM
September14 replied at 18-2-2021 03:19 PM
Senang btul dia pcaya laki dia.. dia menyelam smbil minum air lah kat apps gay tu sundellsss

biasa la kan... bila jantan2 ni pergi gym nih...
mmmmm.... sesuatu sgt kan...
hahahahhahahaa.....

Lihat semua komen(105)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top