Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ucapan Cinta Bella Astillah Sempena Hari Lahir Aliff Aziz

18-2-2021 11:11 AM| Komen: 13

Bersempena ulang tahun kelahiran suaimi yang ke-30, pelakon dan penyanyi, Bella Astillah ada menitipkan ucapan istimewa buat Aliff Aziz

Ibu kepada dua orang cahaya mata ini mendoakan agar suaminya terus menjadi seorang anak dan suami yang soleh serta mendapat rahmat Yang Maha Esa.

Bella turut berkongsi foto sambutan majlis hari jadi Aliff yang diraikan serba sederhana oleh kerana Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) masih dilaksanakan di seluruh negara.


Foto: IG

“I don’t even know how to put into words how much I love you Happy Birthday b, may Allah s.w.t bless you always and menjadi seorang anak yang baik to umi ayah, Abg yang baik to ayden aisyah, suami yang baik, menantu yang baik, daddy yang baik untuk anak2 dan insan yang baik, InshaAllah.

“P/s: simple tapi balloon tu saya tiup sendiri tau Hope you like the present,” dedikasi Bella yang turut menyatakan rasa cintanya buat Aliff.




Aliff turut memberikan reaksi atas dedikasi yang diberikan menerusi ruangan komen.

Malah, peminat turut tumpang gembira melihat kebahagiaan keluarga ini seterusnya turut memberikan ucapan buat penyanyi asal Singapura itu.

Bella dan Aliff berkahwin pada 9 September 2016.

Sebelum ini, rumah tangga pasangan ini pernah dilanda badai dan bercerai pada Mei 2019 namun telah rujuk kembali semasa dalam tempoh iddah.




Selepas itu, Bella selamat melahirkan anak kedua mereka Ara Adreanna yang kini berusia 7 bulan.

Anak sulung kepada pasangan ini yang bernama Ayden Adrean pula sudah mencecah usia 4 tahun. -CARI

Sumber: Media Hiburan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 13
Komen

Previous : Tenang Dan Positif, Zarina Anjoulie Tiada Dendam Pada Bekas Suami

Next       : "Semua Aplikasi Cari Pelanggan Urut Suhaimi Tunjuk, Dia Jujur," -Ina Naim Tak Peduli Suami Kena Tohmah

Komen Terbaru

Quote jargon 19-2-2021 02:00 AM
rayna_raynes replied at 18-2-2021 07:39 PM
kurusnya nabellah pinggang secekak je jeles sis.

Kurus ler sis umo baru berapa belom 30an lg metabolism tggi lagi..sama jgk dgn body ank dara belom kwen wlaupun dah 30s..kwn iols umo 27 ank 3 masih lg sarung kebaya ketat mas,baru habis brpantang ank 3 tadi dah report dekat centre sheol dah nak kene fly balik...body secekak lg diet sikit kilo senang trun...

Lain-lain Komen

Quote piao 18-2-2021 10:27 AM
Wah, meletop semua hadiahnya!



Quote CARI-MRO 18-2-2021 11:11 AM
Bersempena ulang tahun kelahiran suaimi yang ke-30, pelakon dan penyanyi, Bella Astillah ada menitipkan ucapan istimewa buat Aliff Aziz


Ibu kepada dua orang cahaya mata ini mendoakan agar suaminya terus menjadi seorang anak dan suami yang soleh serta mendapat rahmat Yang Maha Esa.


Bella turut berkongsi foto sambutan majlis hari jadi Aliff yang diraikan serba sederhana oleh kerana Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) masih dilaksanakan di seluruh negara.




Foto: IG




“I don’t even know how to put into words how much I love you Happy Birthday b, may Allah s.w.t bless you always and menjadi seorang anak yang baik to umi ayah, Abg yang baik to ayden aisyah, suami yang baik, menantu yang baik, daddy yang baik untuk anak2 dan insan yang baik, InshaAllah.


“P/s: simple tapi balloon tu saya tiup sendiri tau Hope you like the present,” dedikasi Bella yang turut menyatakan rasa cintanya buat Aliff.




[ig]https://www.instagram.com/p/CLWlZaODPqR/[/ig]



[ig]https://www.instagram.com/p/CLYS6ytgPUY/[/ig]



Aliff turut memberikan reaksi atas dedikasi yang diberikan menerusi ruangan komen.


Malah, peminat turut tumpang gembira melihat kebahagiaan keluarga ini seterusnya turut memberikan ucapan buat penyanyi asal Singapura itu.


Bella dan Aliff berkahwin pada 9 September 2016.


Sebelum ini, rumah tangga pasangan ini pernah dilanda badai dan bercerai pada Mei 2019 namun telah rujuk kembali semasa dalam tempoh iddah.




[ig]https://www.instagram.com/p/CLal2NgDf9h/[/ig]



[ig]https://www.instagram.com/p/CJneLX1jS6V/[/ig]



Selepas itu, Bella selamat melahirkan anak kedua mereka Ara Adreanna yang kini berusia 7 bulan.


Anak sulung kepada pasangan ini yang bernama Ayden Adrean pula sudah mencecah usia 4 tahun. -CARI


Sumber: Media Hiburan
Quote Nenasketum 18-2-2021 01:39 PM
B, B, ba alif ba ya ke. Meluat tengok seorang pompuan sangkak pada lelaki hopeless. Eh tetiba takleh wish mangkuk ni epi besday.
Quote md_nana 18-2-2021 01:40 PM
geli nk tgk diorg ni.
Quote piao 18-2-2021 02:06 PM
Nenasketum replied at 18-2-2021 01:39 PM
B, B, ba alif ba ya ke. Meluat tengok seorang pompuan sangkak pada lelaki hopeless. Eh tetiba takleh ...

pelik kisah aliff ni.. hal2 belaku smua pelik2.. yg mabuk gaduh lg kaw kaw
Quote laksmanabentan 18-2-2021 02:38 PM
piao replied at 18-2-2021 02:06 PM
pelik kisah aliff ni.. hal2 belaku smua pelik2.. yg mabuk gaduh lg kaw kaw

bak kata nitizenn la kan....
sebab lazzaatttttt... sebab tu dimaafkan...
hahahahhahahahaa.....
Quote buapakperut 18-2-2021 03:54 PM
Edited by buapakperut at 18-2-2021 08:13 AM

so cringey yach... i tried so hard kekdahnya
Quote MadameOnion 18-2-2021 04:07 PM
untunglah...belum masuk bulan posa dpt makan kuih batang buruk...kenyang..tu sbb ayat2 romantis berbunga je
Quote makcun14 18-2-2021 07:21 PM
awww so sweet yach lovey dovey
jap lagi keluar lagi seketul baby.. boleh la meols nak tengok the cycle yang sama terjadi atau tak sambil makan popcorn .
Quote meteorspeed 18-2-2021 07:24 PM
Aku hahahahah kan ajor
Quote rayna_raynes 18-2-2021 07:39 PM
kurusnya nabellah pinggang secekak je jeles sis.
Quote Jemahjemah 18-2-2021 08:59 PM
Semoga bahagia la ye. Semoga makin tua makin tgi kesedaran utk berubah jg suami n ayah yg lebih baik
Quote jargon 19-2-2021 02:00 AM
rayna_raynes replied at 18-2-2021 07:39 PM
kurusnya nabellah pinggang secekak je jeles sis.

Kurus ler sis umo baru berapa belom 30an lg metabolism tggi lagi..sama jgk dgn body ank dara belom kwen wlaupun dah 30s..kwn iols umo 27 ank 3 masih lg sarung kebaya ketat mas,baru habis brpantang ank 3 tadi dah report dekat centre sheol dah nak kene fly balik...body secekak lg diet sikit kilo senang trun...

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top