Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Wanita Dibuang Kerja Gara-Gara Terlalu Cantik

18-2-2021 08:14 AM Komen: 137
Seorang bekas model diarahkan untuk berhenti kerja di sebuah hospital gara-gara dirinya terlalu cantik, menurut satu dakwaan.

Claudia Ardelean, 27, yang mempunyai ijazah kedua dalam bidang undang-undang dan etika, diminta bekerja tanpa bayaran dalam lembaga di sebuah hospital di Romania.

Dia yang gembira dengan pelantikan jawatan tersebut berkongsi mengenainya di media sosial pada 8 Februari.


Kredit foto: Newsflash

Bekas model dan ratu cantik memuat naik selfie di hadapan sebuah bangunan dan bersyukur di atas kepercayaan yang diberikan kepadanya.

Menurut laporan media asing, dia bagaimanapun menerima kritikan daripada troll dan berhadapan dengan dakwaan bahawa dia hanya menerima pekerjaan itu kerana wajahnya.

Akhbar Click mengatakan bahawa dia terpaksa meletakkan jawatan kerana terlalu cantik.

Claudia, yang kini bekerja sebagai peguam di sebuah firma tempatan, tidak mengulas mengenai perletakan jawatan daripada lembaga tersebut. -CARI

Sumber: mStar Online/ Daily Star

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 136
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Raysha1 5-3-2021 01:33 AM
Belajar makeup klik link https://stfly.me/CnIlE

Lain-lain Komen

Quote anisanim 18-2-2021 08:46 AM
Ade je org dengki dgn beauty with brains..
Quote kakakpositifker 18-2-2021 08:50 AM
kesiannyaaaa
Quote Belibis 18-2-2021 09:06 AM
Siyes ehhh sebab terlalu cantik???
Quote Redmyvi 18-2-2021 09:10 AM
Hahaha.. dunia dunia.. igt org tak segak jer struggle.. org segak pn struggle..
Quote supernaturalee 18-2-2021 09:12 AM
anisanim replied at 18-2-2021 08:46 AM
Ade je org dengki dgn beauty with brains..

cantik sj pun dh tercabar
ni kan plak yg pandai
bkn competition lg dah
this is war!





Quote evlinne 18-2-2021 09:33 AM
X jumpa cantiknya.....

.
Quote TravellingBear 18-2-2021 09:34 AM
pakai la niqob. Dunya tak heran katanyaaa
Quote tumpanglalu74 18-2-2021 09:42 AM
[ig]https://www.instagram.com/p/BtqGPNiC7wn/?igshid=ggq41bpzmxli[/ig]
Ini ke yang jelite sangat tu?  Biase le omputih muke2 camni.  
Quote MontanaHannah 18-2-2021 09:54 AM
Masa aku buat decision nak lantik antara 2 org tp nak pilih hanya seorang , aku pilih yg xcantik tp kelulusan dna keupayaan sama.

Yg cantik dia mudah dapat suami ,dan dia mampu saja  dapat kerja di tempat lain.

Itu budi bicara aku.

Quote Amandaminaj96 18-2-2021 09:58 AM
MontanaHannah: Masa aku buat decision nak lantik antara 2 org tp nak pilih hanya seorang , aku pilih yg xcantik tp kelulusan dna keupayaan sama.Yg cantik dia mudah d ...


Good kak hannah {:teatime
Quote esbok 18-2-2021 10:17 AM
MontanaHannah replied at 18-2-2021 09:54 AM
Masa aku buat decision nak lantik antara 2 org tp nak pilih hanya seorang , aku pilih yg xcantik tp  ...

Patut lah aku tak kahwin-kahwin lagi. Semua ingat mudah nak dapat suami rupanya


ehhh tiberr
Quote drivethru 18-2-2021 10:21 AM
Sama mcm tempat keje lama aku. Manager xkan ambil staff yg lebih lawa dari dia. Sbb plant manager ade scandal dgn dia. Dia naik pun sbb scandal. Takut kena caras.
Quote KIM.K 18-2-2021 10:21 AM
MontanaHannah replied at 18-2-2021 09:54 AM
Masa aku buat decision nak lantik antara 2 org tp nak pilih hanya seorang , aku pilih yg xcantik tp  ...

cuba tengok secretary Ali Abdaal kemain lawa lg itupun dia still in quest of finding a wife
Quote KIM.K 18-2-2021 10:24 AM
Edited by KIM.K at 18-2-2021 10:26 AM
drivethru replied at 18-2-2021 10:21 AM
Sama mcm tempat keje lama aku. Manager xkan ambil staff yg lebih lawa dari dia. Sbb plant manager ad ...

kat tempat keje aku dulu paling takut kat aku team yang menjarah harta syarikat. Aku masuk je kes order ghaib terus settle. Marah gila team penyamun kat butik antarabangsa pakaian kanak2
Padahal syarikat tu majoriti cina

bila aku left syarikat tu, aku pesan kat guard pakistan tengok2kan budak melayu ni, dah lama menyamun kat gudang
Quote Tinot7 18-2-2021 10:32 AM
MontanaHannah replied at 18-2-2021 09:54 AM
Masa aku buat decision nak lantik antara 2 org tp nak pilih hanya seorang , aku pilih yg xcantik tp  ...

Cantik tak semestinya mudah dpt suami.
Quote Tinot7 18-2-2021 10:33 AM
tumpanglalu74 replied at 18-2-2021 09:42 AM
Ini ke yang jelite sangat tu?  Biase le omputih muke2 camni.

Lepas filter, cantik la

[ig]https://www.instagram.com/p/B_Ib4xdD53S/[/ig]
Quote mrsbale 18-2-2021 10:36 AM
Tinot7 replied at 18-2-2021 10:33 AM
Lepas filter, cantik la

hidung nmpk mcm dragon
Quote Tinot7 18-2-2021 10:42 AM
mrsbale replied at 18-2-2021 10:36 AM
hidung nmpk mcm dragon

Trend kat sana kott..
Quote mieymiey 18-2-2021 10:46 AM
Tak rasa 'dibuang kerja' dan sebab 'terlalu cantik'.

Lihat semua komen(137)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top