Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Polis Buru Pengasas Produk Kecantikan Cium Mulut Dengan Kanak-Kanak

17-2-2021 08:20 AM Komen: 187
Kuala Lumpur: Polis sedang mengesan seorang lelaki pengasas produk kecantikan bagi membantu siasatan berhubung videonya yang tular dalam media sosial memaparkan seorang lelaki mencium bibir seorang kanak-kanak lelaki.

Ketua Penolong Pengarah Bahagian Siasatan Jenayah Seksual, Wanita dan Kanak-Kanak (D11), Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Asisten Komisioner Siti Kamsiah Hassan berkata, pihaknya sedang mengesan kanak-kanak berkenaan serta saksi kejadian.


"Siasatan kes berkenaan lebih kepada Akta Kesalahan Seksual Kanak-Kanak dan memberi tumpuan dalam mengesan kanak-kanak berkenaan," katanya ketika dihubungi.

Semalam, video berkenaan tular dalam media sosial apabila seorang lelaki mencium bibir kanak-kanak yang didakwa sebagai adik angkat lelaki itu.

Menerusi carian pengguna media sosial, pengasas produk kecantikan terbabit memuat naik beberapa video yang memaparkan perilaku sedemikian menerusi akaun TikTok miliknya yang kini sudah dinyahaktif. -CARI

Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 183
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote putput 24-2-2021 05:19 PM
putput replied at 24-2-2021 05:13 PM
aku selamatkan ko dr fintah org

[attach]554927[/attach]



Lain-lain Komen

Quote notM 16-2-2021 02:19 AM
Dia tengah blessing ala2 pope

the-pope-blessing-a-newborn-vatican-infant-2019-colorized-43516134.png
Quote supernaturalee 16-2-2021 02:24 AM
Siap lah
Hbs kena londeh dgn team csi cari

Quote matchstick 16-2-2021 02:27 AM
Jijik la..founder produk apa. Mohon pulis tangkap pedo ni
Quote dua_chzy 16-2-2021 02:42 AM
Oh shit. Things people do in the name of religion (macam gamba pope jilat bayi tu. Fakyu world for enabling these pedos).
Quote Trumpettt 16-2-2021 05:15 AM
Mcm ni pej agam sila lah siasat...jgn biarkan berciuman terang terangan..jd ikutan lak. Report polis pedo ni
Quote little_sis 16-2-2021 06:50 AM
Sesambil pegang tasbih
Cepat2 aaa kena tindakan apa2.. kesian aku tgk budak2 xtau apa2 kena groom
Quote JunkMail 16-2-2021 06:50 AM
Ni usaha nak menormalisasikan cemolot adik angkat ke? Geli Siot...
Quote prizadane 16-2-2021 07:30 AM
Jijik i tengok. Semua ni dia upload kat Tiktok. Kawan i komen kecam, terus kena blocked dengan heols. Walhal kata tak sentap segala.

Tolong la polis tangkap n sebat kaw kaw orang camni. Jangan bagi muka.. lepas tu, put him under surveillance kalau betul pun terlepas dari penjara. Jilake! Ramai lak tu pentaksub heols..mostly his dropshipper la
Quote jalfa 16-2-2021 07:48 AM
Jijik...celaka punya pedo..
Quote MisXoXo 16-2-2021 08:01 AM
Siapa founder ni
Quote namr 16-2-2021 08:04 AM
Jijik pedo babi
Quote snowflakes 16-2-2021 08:07 AM
Rosak budak laki tu nanti
Quote chandrahusin 16-2-2021 08:17 AM
Ada duluuuu
Ala mcm ni sorang so called Ustaz
Di sebuah Taman perumahan
Dibwknya berkumpul bdk2 jantan kat rumah dia
Main game & makan
Tau2 sorang bdk jantan balik melalak2
Sbb Ustaz dh ramas telur dia
Masa dia tengah meniarap main game.
Apa lagi org taman serang Ustaz
Ustaz jwb itu cara saya org kampung bergurau
Eh celaka nya kau bergurau mcm tu
Tapi last2 diam je sbb bdk2 lain
Semua ckp Ustaz takde pnh buat apa2
Quote angelofish 16-2-2021 08:19 AM
cuba cek adik angkat tersebut sudah lobos atau belum...
Quote mizziaz 16-2-2021 08:38 AM
Founder produk apa ni? Nampak sangat dia "grooming" budak tu.
Quote awanearisu 16-2-2021 08:41 AM
Berjuta rakyat Malaysia pengguna Tik Tok. Tolong buat laporan polis.
Quote damsel_fiji 16-2-2021 08:48 AM
Senang nya jadi founder skrg ni.. produk apa ko jual dek? Gel kunyit? Dildo??
Quote belacan_gurl 16-2-2021 08:52 AM
Lepas si yoi kongsi pasal ni aku ada gak tgk kat tiktok...keji yaaaa....budak lelaki tu sampai dia sendiri yg nak cium si pedo nih ... Hanat btoi..xtau apa yg dibasuh pedo nih sampai budak lelaki tu rela je dicium bibir ke bibir letup2
Quote cicicumel 16-2-2021 08:53 AM
dia cium adik angkat dia tu dh mcm french kiss..
ada 1 lagi pix dia cium bapak dia..pon cium mulut sipi2..eww geli wei,..bapak dia mcm org2 tua kampong redha jah..katanya mmg budaya famili dorang comolot.x pasti la dgn mak/kakak/adik pompuan pon comolot ke x?

Lihat semua komen(187)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top