Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Didakwa Peli Sana Perli Sini, Netizen Bengang Dengan Isteri Shuk

16-2-2021 08:46 AM|Oleh: Cari-Azza| Komen: 152





"Kenapa kena hasut orang lain suruh benci aku sekali? Takleh jatuhkan aku sorang-sorang eh?"

Cerita berbaik-baik antara pelawak, Shuk Sahar dengan isterinya, Rossalennah Natassiah Asshaferah (Sera) baru sahaja reda, namun ianya kembali diperkatakan apabila Sera sendiri yang seakan meledakkannya.

Di platform Tik Tok, Sera yang memakai cermin mata hitam sambil  bersandar di kerusi melontarkan kata-kata tersebut. Lebih menunjukkan kuasa wanita apabila Sera membuat gaya seolah-olah berlagak dengan beberapa kali membuat simbol memanggil dan 'memotong leher' diiringi gelak ketawa membuatkan netizen berbelah bahagi pendapat.

Dah kenapa?

Foto :Tik Tok

Bagi mereka yang menyokong Sera menyatakan ianya perlu dilaungkan supaya orang yang dengki dengan kebahagiaan mereka akan terduduk.

Namun, bagi mereka yang menyampah dengan pengisian sebegini menegaskan bahawa Sera lah yang meuar-uarkan di media sosial, jadi kenapa? Tak boleh jatuhkan Shuk seorangkah?

Foto : IG

Tidak puas memberi komen di hantaran tersebut, ada pula netizen yang menyerang Sera di hantaran pada bulan Disember 2020, iaitu ketika Sera mempertahankan suaminya yang dituduh curang.

Foto : Tik Tok

Mungkin Sera tidak bermaksud memerli netizen dan menujukan kepada orang lain. Namun dengan perkongsian sebegini membuatkan netizen mula mengungkit mengenai kisah lama. Jadi, anda rasa perlu kah mereka yang terlibat kes panas begini, diam-diam sahaja? - CARI





Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
4
0
0
Komen: 152
Komen

Previous : Tuju Pada Anak, Ramai Sebak Lihat Elyana Dendang Lagu 'Sampai Menutup Mata'

Next       : Kesian Ahmad Idham Kena Suruh Budak Dia Soal Siasat Kita Masa Cuti Umum - Mike

Komen Terbaru

Quote seri_mawr 19-2-2021 08:22 PM
KIM.K replied at 18-2-2021 08:13 PM
Faham. Diorg takda produk
Tak pastilah gimik camni

lol takde produk buat gimik buat apa....?
sia2 kena tamat kontrak lakinya...



Lain-lain Komen

Quote faiz-za 16-2-2021 08:48 AM
Bella 2.0
Lepas ni jangan nak bising lagi kalau shuk tu buat hal
Quote imanda 16-2-2021 09:04 AM
sera ni somethg jugak ehh.. mental ke apa dia ni
Quote awenda507 16-2-2021 09:10 AM
Laki curang sampai mental jadinye kau ek sera. Pasni klu laki buat hal lg jgn menyalak mintk simpati lg ok. Bongok!
Quote Minami2013 16-2-2021 09:17 AM
Improve dah sikit cari-azza ni buka thread. Ada lah muqaddimah sebelum screenshot komen2 netizen.

Anyway, just nak komen, isteri syuk ni sejenis bella astilah.. meroyan kat netizen bila suami buat hal. Bila dia nak berbaik dgn suami, suruh netizen shut up. Sejenis gila jua
Quote zeetot 16-2-2021 09:18 AM
Mana nak tengok video nya? Takde tiktok. Ke dia ada repost kat ig?
Quote kucingitam 16-2-2021 09:21 AM
toksah dilayankan dia...lepas nikalau dia merempan laki dia curang lagi, korang buat tak nampak je...
Quote KIM.K 16-2-2021 09:22 AM
Sebenonye ini semua lakonan anak buah zizang semang
But aku tak sangka sampai sejauh ni syuk dgn bini sanggop belakon
Real nak mampos..pastu korang downgrade maruah sendiri secara sukarela

Ko tau ke aku mengelak nak mati downgrade maruah aku
Sikit pun aku tak sanggop pakai formula renung renungkan
Quote newyork 16-2-2021 09:25 AM
Boooooo sama dia
Quote husna_amal 16-2-2021 09:28 AM
Kalau dah berlaki jenis macam tu jangan meroyan lagi lepas ni.
Quote Cari-Mod 16-2-2021 09:31 AM

Quote buapakperut 16-2-2021 09:32 AM
kalau syuk tak curang pun tak hingin nak rampas la dahle leher lagi beso dari kepala,perangai tak semwnggah, yg farah skandel tu boleh lak selera nk caras watdefarkk
Quote lil_honey 16-2-2021 09:35 AM
acah ada harga diri, tapi perangai mintak maki.
Quote slyfynx 16-2-2021 09:37 AM
Tetibe aku cam nak doakan ade leak pasal laki die ni.
Nk tgk ape lak komen pompuan bella 3.0 ni
Quote Nenasketum 16-2-2021 09:41 AM
Tak semua orang boleh handle the overwhelming attention, sampai jadi biol aku nengokkan.
Quote jemahjacjon 16-2-2021 09:44 AM
Takyah nk acah2 mng la. Yg penting laki kau tu sejenis worthless. Tak paham betol aku jnis pompuan dah kne lumur najis pun still nak jilat balik laki tu. Alasan anak3 konon.

Silap2 anak2 kau lagi mental dpt mak ayah gini. Bersepah confession kat iium tu peel mak bapak gini.
Quote miss_perfect 16-2-2021 09:45 AM
KIM.K replied at 16-2-2021 09:22 AM
Sebenonye ini semua lakonan anak buah zizang semang
But aku tak sangka sampai sejauh ni syuk dgn bi ...

Takkan la lakonan sampai kena gantung bertugas kot si syuk tuuu
Quote jiwakacau06 16-2-2021 09:47 AM
suka hati dia la...kurang2 nnt shuk buat hal...dia ada krja jgk...dulu dia xda buat review / business...

nitizen pn asyik nk kecam je...xkn semua nak dgr ckp netizen...bkn korang suap ank dia mkn pn...
Quote LadyCarefree 16-2-2021 10:18 AM
Dari awal rasa serra ni something wrong. In fact the whole issue pon mcam ada something wrong. Yg meminang ke apa tu lagilah macam fake giler.
Quote ninnamina 16-2-2021 10:18 AM
Penat je netizen kesiankan kau..

Lihat semua komen(152)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top