Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Mati Dipukul Suami Kerana Minta Duit Persiapan Raya Tahun Baharu

11-2-2021 08:31 AM Komen: 13
Hanya kerana kerap meminta wang untuk persiapan perayaan tahun baharu Vietnam, seorang wanita maut dipukul suaminya sendiri.

Memetik portal eva.vn, Nguyen Thi L, 24, dipukul menggunakan sebatang buluh oleh suaminya, Bu Van N, 40, pada pagi 7 Februari lalu.


Gambar hiasan

Menurut saksi, pasangan itu dilihat bertengkar kerana mangsa meminta wang untuk persiapan sambutan Perayaan Tet.

Akibat tidak tahan didesak isterinya berkali-kali, lelaki itu memukul belakang leher Nguyen menggunakan buluh sampai mati.

Nguyen ditemukan dalam keadaan tidak sedarkan diri dan berlumuran darah di lantai dapur oleh bapanya, yang pulang ke rumah itu bagi mengambil barang.

Sementara itu, suspek yang melarikan diri berjaya ditahan pihak berkuasa daerah Yen Lac.

Polis berkata, pasangan itu menetap di rumah ibu Nguyen selepas mereka berkahwin.

Katanya, suspek tiada pekerjaan tetap manakala suri rumah itu menjaga tiga anak perempuan mereka dengan yang paling kecil berusia tiga bulan.



Sumber: Harian Metro


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 13
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote chinta89 12-2-2021 03:38 PM
tumpanglalu74: Laki tuwe beleh2 taon dari dia..  Sayangnye.  Baik ko kawen je dengan yang sebaye ko yang boleh mencanak macam rebung.  Kalo mati pon dah puas dulu..

Adeih komen ko pun.....

Lain-lain Komen

Quote jazaa100 11-2-2021 10:08 AM
sian....

umor 24 anak dah 3org....
kawin pulak dgn ongtua namampusss.....dah 40thn tak tau nk cari keja tetap.  dtg le msia, byk je keja kat sini
Quote Artemesiaa 11-2-2021 10:25 AM
Mana2 bangsa sama je bila nak dekat musim perayaan ada je kes macam ni tak cedera pasti hilang nyawa
Quote Zazama 11-2-2021 10:58 AM
Tak ada pasal cari pasal.
Quote capiloton 11-2-2021 12:23 PM
vietnam pun ada biawak hidup,
ingatkan kat sini jer
Quote tumpanglalu74 11-2-2021 04:40 PM
Laki tuwe beleh2 taon dari dia..  Sayangnye.  Baik ko kawen je dengan yang sebaye ko yang boleh mencanak macam rebung.  Kalo mati pon dah puas dulu..
Quote Buritan 11-2-2021 04:43 PM
Artemesiaa replied at 11-2-2021 10:25 AM
Mana2 bangsa sama je bila nak dekat musim perayaan ada je kes macam ni tak cedera pasti hilang nyawa

Ontahhh.. aku ni mintak dgn laki aku mkn jee.. kusi meja langsir pinggan mfkuk aku who are yusskan jahh.. bg aku rumah bersih kemas udah..sku rimas banyak barang.. bunga la.. lagi kosong lg baguih
Quote becir 11-2-2021 06:28 PM
Buritan replied at 11-2-2021 04:43 PM
Ontahhh.. aku ni mintak dgn laki aku mkn jee.. kusi meja langsir pinggan mfkuk aku who are yusskan ...

Sis burit rumah style cam apek ahsoh Ka, ruang tamu cuma Ada kusi ngan TV je..karpet pasu Bunga semua takde haha
Quote Buritan 11-2-2021 06:34 PM
becir replied at 11-2-2021 06:28 PM
Sis burit rumah style cam apek ahsoh Ka, ruang tamu cuma Ada kusi ngan TV je..karpet pasu Bunga se ...

Takde.. cuma ade meja mkn kusi set.. pinggan mgkuk pun aku duk pakai pinggan daia jahh.. pecah ade aku kesah.. yep.. mmg style apek ahso tak pun rupe rumah jepun kot.. katil pun aku marah laki aku beli.. sbb aku nak ruang luas..
Quote stinger.baik 11-2-2021 07:10 PM
salah satu faktor menjadi gila

sbb pokai tak de duit

mcm beberapa ekor forumer dlm ni

da takde duit kena troll ngn member2 loaded

mula la temberang dlm forum konon duk luar negara ada rumah sana sini

padahal citer tu dicedok dri kawan2 dia

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Quote ellejo 12-2-2021 01:15 AM
dahla tak keje,dibambu nya bini bagi mati.  tumpang rumah mentua pulak tu.
Quote Jorja 12-2-2021 07:22 AM
Orang Ielaki memang tak suka kena desak tapi dah bini minta duit so usaha la cari..irl I memang pernah jumpa perempuan mcm ni juga ya. Anak perempuan 3 ekor, laki kaki dadah, menumpang rumah mak bapak..dulu kerja perempuan tu cuma post FB show off pakai tudung fareeda aja, kalau tengok org post gambar travel dia sakit hati ttiba tanya pasal zuriat... padahal tak sedar diri lagi suka desak kawan minta duit & belum bayar hutang dia sampai skrang...hati2 la perempuan tak lama lagi nasib ko jadi gini da laki bini malas kerja kan syukurlah I da remove you from my lifeee
Quote TomyamPuteh 12-2-2021 01:20 PM
Bestnya klau dpt pegi Dalat, Vietnam
Quote chinta89 12-2-2021 03:38 PM
tumpanglalu74: Laki tuwe beleh2 taon dari dia..  Sayangnye.  Baik ko kawen je dengan yang sebaye ko yang boleh mencanak macam rebung.  Kalo mati pon dah puas dulu..

Adeih komen ko pun.....

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top