Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Risteena Teruja Dah Boleh Makan Di Restoran - 'SOP Tetap Jaga Okey!'

10-2-2021 04:25 PM| Komen: 34

Menteri Kanan Keselamatan, Dato’ Seri Ismail Sabri Yaakob mengumumkan pemilik gerai atau restoran dibenarkan menerima pelanggan  untuk makan dalam premis dengan jumlah maksimum dua orang pada setiap meja mulai hari ini.


Kredit foto: IG Risteena

Lalu, orang ramai berasa gembira dan menarik nafas lega dengan pengumuman itu terutamanya kepada golongan peniaga restoran.

Pelakon jelita Nur Risteena Munim misalnya turut berasa teruja dan gembira dengan pengumuman tersebut.



Pada masa yang sama, pelakon berusia 31 tahun itu menasihati agar orang ramai sentiasa mematuhi SOP seperti yang telah ditetapkan oleh pihak kerajaan.




Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 34
Komen

Previous : "Tak Marah Pun, Saya Maafkan Dia" - Jue Aziz

Next       : "Jaga-jaga Encik Maslan, Lama Dah Sabar Ni" - Abby Abadi Tuntut Ganti RM160,000

Komen Terbaru

Quote naina 11-2-2021 03:47 PM
Takda keperluan mendesak takpayahla makan kedai. Ni saja2 nak merenyam jumpa pakwa melepas rindu dendam mmg hangsuang tolla

Lain-lain Komen

Quote buapakperut 10-2-2021 04:27 PM
teruja gini pun bole buka tred, hebat
Quote aderaderker 10-2-2021 04:32 PM
Odownya gosip...
Quote dudaberhias 10-2-2021 04:46 PM
Sambil tu selit jom join ris bisnes tanpa modal...

Dah agak dah team marketing punya kerja la up artikel bowdow ni

Jemput @Kurex masuk
Quote MontanaHannah 10-2-2021 04:47 PM
muahahhahahhahahahhahahha......

dajjei sungguh laaaaaaaaaaaaaaa   
Quote azurro 10-2-2021 05:40 PM
Tak sabo nak keluar dngn pakwe dia tu ha...
Quote slyfynx 10-2-2021 05:41 PM
Ahhhh, akhirnye kuar jgk thread betina kemut sekeluarga.
Yay.
Adik beradik patah katil celah bersawang pun dah ade thread.
Tinggal tibaiunta seperti jering je xde lg hari ni
Quote stinger.baik 10-2-2021 05:43 PM
makin seksi minah ni

harap2 kuar la video mengerang dia

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Quote newyork 10-2-2021 05:51 PM
Kesian dia tak kawin2 lagi..
Quote bakingsoda 10-2-2021 07:18 PM
selama ni ko puasa ke sbb takleh dine in
Quote lanse 10-2-2021 07:20 PM
Wow...makin 'open' dah lani. Lama tak keluaq news dia.
Quote evilcooler 10-2-2021 07:27 PM
"pelakon jelita".. LMAO
Quote susukambingbest 10-2-2021 07:32 PM
Bila nk kawin sis?? Org lain kapel xde beria mcm sis adik bradik tp dah slmt dah nikah, sis ngn adik kemut sis tu kena main je dgn jantan. Kulu kilir2 tp jantan asyik tunda je nikah dgn mcm2 alasan. Kesian sis xabih2 canang bf romantik, syg sis tp xlamar2 pun sis. Sbb tu jgn suka mnipu. Muka mmggerutu edit jd poles hadap org puji2 kt ig
Quote Kurex 10-2-2021 08:21 PM
Tak semua orang boleh pakai dress merah tu. Terutamanya kau yg berkerak disamping muka menggerutu sebelum tua tu! Feeling2 cun ditiup angin terkibas2 dress tu menampakkan lagi badan kau yg berkerak. Berkerak busuk! Puih!!! Kau dgn adik kau memang takde cerita lain kan? Balik2 cerita jantan, ni ada la sikit pembaharuan tajuk tapi tetap kategori sampah. Benda gini pun nak dibukak benang ke palat?! Apa kepentingan benang ni? Apa kepentingan muka tua ni sampai tajuk bodoh macam ni nak buat gossip?  Untuk kekal relevan, terpaksa la repot bongok gini bukak benang walaupun tau cerita ni tersangat sampah. Sesuai cerita sampah utk aetis sampah, dibuat pulak oleh repot sampah tersangkak. 2 x 5, 5 x babi!!

Puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh
Quote nubook 10-2-2021 08:39 PM
Serious la tajuk mcm ni pun blh jd news
Quote adeqbun 10-2-2021 08:54 PM
Xsejuk kemlm2p dinner bju gitj..org lain dinner baju relax2 je
Quote salmon-suki 10-2-2021 09:05 PM
Igtkn sepol td y bkk benang ni..kekeke~
Quote hasniey 10-2-2021 09:13 PM
Sian dia tu...sblom ni xleh tunjuk mkn suap2 ngn tunang kan...skrg dh boleh dahh
Pdhal kalau craving boleh je tapau.
Quote Mawar91 10-2-2021 10:17 PM
Nak g restoran tpi pakaian mcm nak ke kelab malam je.
Quote Lengkong 10-2-2021 10:27 PM
Lama dah tak baca kisah ristena dalam forum ni.


Lihat semua komen(34)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top