Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Nikita Mirzani Tinggalkan Kekasih Sebab Bau Mulut Terlalu Busuk

9-2-2021 01:02 PM| Komen: 7

Gara-gara mulut kekasih berbau busuk, pelakon Indonesia Nikita Mirzani nekad memutuskan hubungan cinta mereka yang baru mula berputik.


Foto: IG

Menerusi laporan Detik Hot, Nikita berkata bau kurang menyenangkan itu menyebabkan dia menjauhkan diri dan enggan meneruskan hubungan tersebut.

"Saya pernah jumpa ya... ini kisah beberapa tahun lalu.



"Bau mulut dia buat saya terganggu, ” katanya menerusi saluran YouTube Crazy Nikmir Real pada Sabtu.

Dalam pada itu, Nikita mendedahkan dia pernah berdepan pengalaman serupa dengan seorang pengarah.


Perkara itu membuatkan dia terpaksa mencari jalan mengajak pengarah berkenaan bertemu doktor gigi bagi merawat masalah bau mulut tersebut.

"Dua tahun lalu saya pernah jadi benda sama dengan seorang pengarah. Bau busuk sangat sampai saya terpaksa ajak dia pergi jumpa gigi," ujarnya. -CARI

Sumber: mStar Online

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 7
Komen

Previous : Sedia Dengan Islamofobia, Gigi Hadid Nak Besarkan Anak Dalam Kepelbagaian Agama

Next       : Nia Ramadhani Menangis Dibuli Penduduk Indonesia

Komen Terbaru

Quote belacan_gurl 14-2-2021 07:59 PM
mmg pong... Bau gigi yg busuk mmg menganggu hubungan... Kalo jenis dpt tahan xpe lg tapi kalo ko xtahan dgn bau ...better blah je...

Lain-lain Komen

Quote Kurex 9-2-2021 01:16 PM
Nikita, baik diam je. takut poen sendiri bau ikan masin
Quote Belibis 9-2-2021 01:22 PM
Kurex: Nikita, baik diam je. takut poen sendiri bau ikan masin

Gulai campur nenas sedap tawww..hah
Quote Artemesiaa 9-2-2021 02:02 PM
Di ni kalau tak ting tong tak sah lately selalu je nampak busuk walau gigih nak nampak seksi
Quote royaldanish 9-2-2021 02:36 PM
body lawa tapi muka mcm tak penah mandi.. dgn style rambut tak penah ubah
Quote mamajawie 9-2-2021 02:46 PM
sja ke nk gambar tunjuk puting kat baju see through kaler itam tu??gosip murahan
Quote Hanabilover 9-2-2021 05:22 PM
Naya pak la
Quote belacan_gurl 14-2-2021 07:59 PM
mmg pong... Bau gigi yg busuk mmg menganggu hubungan... Kalo jenis dpt tahan xpe lg tapi kalo ko xtahan dgn bau ...better blah je...

Lihat semua komen(7)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top