Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Penyanyi Rap, Lil Uzi Bayar RM97 Juta Untuk Berlian Di Dahi

4-2-2021 01:22 PM| Komen: 24

Penyanyi rap, Lil Uzi Vert, 27, membelanjakan RM97 juta semata-mata untuk mencacah berlian merah jambu asli pada bahagian dahinya.

Lil Uzi Vert atau nama sebenarnya, Symere Bysil Woods berkata, bulan lalu dia membeli dan membayar berlian itu secara ansuran dari jenama barang kemas, Eliantte & Co.

"Saya sudah membayar berlian merah jambu asli itu sejak beberapa tahun ini. Kos berlian ini sangat tinggi dan saya mula membayarnya sejak 2017. Itulah pertama kali saya melihat sendiri berlian merah jambu yang sebenar," katanya.


Foto: Harian Metro

Menurut Lil Uzi Vert, berlian dibelinya itu memiliki 10 ke 11 karat dan harganya jauh lebih mahal berbanding kereta dan rumahnya.

Dalam perkongsiannya hari ini, dia sangat puas dengan keputusan itu walaupun mengakui proses itu menyakitkan.

"Menjadi cantik itu menyakitkan," katanya. -CARI

Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
0
0
Komen: 24
Komen

Previous : "Kurang Ajar, Tak Bersyukur!" - Dewi Perssik Mengamuk Difitnah PA

Next       : Nampak Macam Penagih Dadah? Hailey Dedah Justin Hidap Penyakit Lyme

Komen Terbaru

Quote Ain_h 7-2-2021 01:11 AM
Cacah is tattoo kan

Lain-lain Komen

Quote friedfishsoup 4-2-2021 01:27 PM
Salah bod ke
Quote sharlenetexas 4-2-2021 01:39 PM
friedfishsoup replied at 4-2-2021 01:27 PM
Salah bod ke

Reporter cari boleh salah bod

Bukan mcm susuk berlian kan?
Quote SayaSayangMama 4-2-2021 01:41 PM
Tak tau knp aku rasa penyanyi rap kt ius ni mcm rempit. Tp sbb ramai minat kaya uolss. Mcm laki kylie jenner tu. Euww sgt. Xleh ke cari laki berpelajaran sikit.
Quote Redmyvi 4-2-2021 02:23 PM
SayaSayangMama replied at 4-2-2021 01:41 PM
Tak tau knp aku rasa penyanyi rap kt ius ni mcm rempit. Tp sbb ramai minat kaya uolss. Mcm laki kyli ...

setuju sgt.. bertatu smpai ke muka.. igt elok sgt padahal selekeh jer..
Quote slyfynx 4-2-2021 02:24 PM
Eh, retis tempatan ke ni
Quote KIM.K 4-2-2021 02:41 PM
SayaSayangMama replied at 4-2-2021 01:41 PM
Tak tau knp aku rasa penyanyi rap kt ius ni mcm rempit. Tp sbb ramai minat kaya uolss. Mcm laki kyli ...

Lil pump cakap orang suka yang ugly2. Lil pump hensem tp dah kehendak market mmg huduh la penampilan dibawa
Quote minguk 4-2-2021 02:45 PM
siapa? tak kenal pun. kalau popular 97 juta tu sekali bayar je. eh
Quote K_Lily 4-2-2021 02:47 PM
asal perlis ke dia ni? artis borneo?
Quote crossline 4-2-2021 02:55 PM
Letak le pict dia pakai pink diamond tu... Dia nak jadi Vision ke mcm mana? Ni semua salah Marvel.
Quote alieyrina 4-2-2021 02:56 PM
Ada berlian ka kt gambaq tu. Aku x nampak pun..
Quote aechae 4-2-2021 02:57 PM
Hhmm... sng keja editor cari
Main tepek je x buat research
Quote mieymiey 4-2-2021 02:57 PM
Oghang Peghok Lil Uzi ni. Kan reputs kan?
Quote crossline 4-2-2021 03:20 PM
alieyrina replied at 4-2-2021 02:56 PM
Ada berlian ka kt gambaq tu. Aku x nampak pun..


Dlm gambar tu xde. Try google Lil Uzi Pink Diamond. Org compare dia dgn Vision
Quote kiah_mai_pulak 4-2-2021 03:26 PM
makin lama makin peghakk bodoh reporter cari hasil hari2 kena maki dgn porumer
Quote hannan_rayyan 4-2-2021 03:26 PM
ooo Uzi ni orang malaysia ekkk, kampong mana asal dia
Quote dudaberhias 4-2-2021 03:26 PM

repot kata asalkan buat keje dan penuh kuota dia untuk pos artikel sehari janji masyukkkk
Quote dudaberhias 4-2-2021 03:28 PM
SayaSayangMama replied at 4-2-2021 01:41 PM
Tak tau knp aku rasa penyanyi rap kt ius ni mcm rempit. Tp sbb ramai minat kaya uolss. Mcm laki kyli ...

memang semua stok2 rempit.. sebab influence dari black culture @ belong to the street gittew...tapi tu la ramai peminat khenn sampai boleh kaya semuanya... kalah retis2 malaysia kekayaan rapper2 sana...
tapi banyak nan hado juga kaya ... sebab tak kaya mana pun yang sendu2 tu tapi kerja flex sana sini....
Quote SayaSayangMama 4-2-2021 05:17 PM
dudaberhias replied at 4-2-2021 03:28 PM
memang semua stok2 rempit.. sebab influence dari black culture @ belong to the street gittew...tap ...

Masalahnya knp yg kaya lawa mcm keluarga kardashian ni amik laki gini yek. Baguslah x racist tp....
Quote SayaSayangMama 4-2-2021 05:18 PM
KIM.K replied at 4-2-2021 02:41 PM
Lil pump cakap orang suka yang ugly2. Lil pump hensem tp dah kehendak market mmg huduh la penampil ...

Yela.. klu hensem cm hero bridgerton tu helokkkkk

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top