Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Cetus Kemarahan India, Rihanna & Greta Dihamun Kangana Ranaut

4-2-2021 11:21 AM| Komen: 38

Kredit foto: IG Rihanna/Kangana/Greta

Bintang antarabangsa, Rihanna telah memberikan sokongan kepada tunjuk perasaan petani yang berlaku di India. 

Tidak lama selepas ciapannya itu, pelakon Bollywood Kangana Ranaut pula menciap dengan memanggilnya bodoh dan tolol. Apakah yang terjadi? 

Baru-baru ini, Rihanna memberi reaksi terhadap berita yang membicarakan tentang tunjuk perasaan di India pada laman Twitter beliau.


\

Ciapannya itu menarik perhatian aktres Bollywood Kangana Ranaut. 



Sementara itu, Kosmo! melaporkan aktivis iklim, Greta Thunberg turut menulis tentang berita sekatan Internet itu.


Kredit foto: Twitter

Meena Harris iaitu anak saudara Naib Presiden AS, Kamala Harris turut meluahkan sokongannya dan menyatakan bahawa semua orang sepatutnya marah dengan tindakan kerajaan India menyekat internet dan keganasan kumpulan separa tentera terhadap petani yang menunjuk perasaan.

Ibu Harris berasal dari India.

Lantaran itu, Kementerian Luar India berkata, selebriti terbabit tidak perlu campur tangan dalam hal dalaman India dan perlukan pemahaman wajar berhubung isu tersebut.


Sumber: Murai, Kosmo!

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 38
Komen

Previous : Nick Jonas, Priyanka Chopra Mahu Sebelas Orang Anak

Next       : "Kurang Ajar, Tak Bersyukur!" - Dewi Perssik Mengamuk Difitnah PA

Komen Terbaru

Quote rogayahtop 13-3-2021 04:35 AM
Bjp nokk. Yg semelih org makan lembu tu geng2 ni la kan

Lain-lain Komen

Quote nazzel_fly 4-2-2021 01:07 PM
Oh your English. 'Sit down you fool' = 'diamlah bodoh'? Kau sekolah tak dik?
Quote nanies 4-2-2021 01:43 PM
nazzel_fly replied at 4-2-2021 01:07 PM
Oh your English. 'Sit down you fool' = 'diamlah bodoh'? Kau sekolah tak dik?

bak kata diva AA - ko amik SPM tak? pastu sambung maki anak haram pukimak semua kuar
Quote ChildrenOfBodom 4-2-2021 02:07 PM
sit down means shut up ok  noted...

you must be an educated fool from an uneducated school
Quote sekngucing 4-2-2021 02:12 PM
Tak paham aku berita ni...
Quote Kurex 4-2-2021 02:18 PM
Satu petikan dari rakyat leluhur "open bobs, i want see your bobs"
Quote MontanaHannah 4-2-2021 03:11 PM
Umbrella , ella ,ella oooooo ella.....standing in the eyes of the world ...
Quote MontanaHannah 4-2-2021 03:11 PM
hitam sama hitam bergaduh kita duduk diam-diam  makan bihun sup ayam cabai merah...sedappppp
Quote nazzel_fly 4-2-2021 07:28 PM
ChildrenOfBodom: sit down means shut up ok  noted...you must be an educated fool from an uneducated school


Talking to yourself huh? {:hooray
Quote raxief 4-2-2021 11:35 PM
nazzel_fly replied at 4-2-2021 01:07 PM
Oh your English. 'Sit down you fool' = 'diamlah bodoh'? Kau sekolah tak dik?

sit down tu sbnrnye calm the fuck down.. ko mesti xpernah tgk cerita2 gangsta ni

betul la dia tulis sit down tu.. sit down bukan maksud "sila duduk" sahaje, ada makna lain.. gangsta slang la lebih kurang
Quote anony-mous 4-2-2021 11:44 PM
Fool & idiot x sama yach. Well basically sama , tp idiot x sekasar fool. And rihanna just asking jah
Quote aderaderker 4-2-2021 11:54 PM
Say it louder sistaaa..
Quote annehuda 5-2-2021 12:21 AM
Aku rasa soalan rihanna tu innocent jah. Yg si kangana retis sendu ni nak mencarut2 apsal?

Btw polis india nak tahan greta sbb hina india katenye. Budak tu kt sweden kot. Kalau korg rasa kerajaan malaysia kelakar, kerajaan india tu tahap maharaja lawak hokkay
Quote becir 5-2-2021 12:25 AM
OT sikit..si Meena Harris ni gila clout chaser la, masa dekat2 nak lantik makcik dia Tu, media byk cover dia..Dari anak2 sampai ke laki sampai ke baju...pffft
Quote pyropura 5-2-2021 02:20 AM
Ni sama lah dulu Aljazeera dihamun dek lobai2 kes Pati diwaktu Covid dulu
Quote pyropura 5-2-2021 02:22 AM
Kebetulan Kangana ni sama je cam lobai2, dia salahkan China, lobai2 salahkan Dapig
Quote damsel_fiji 5-2-2021 03:58 AM
normal le tu kan backup negara sendiri..ala malaysia pun sama jah..klu kena jentik sikit sama org luar pasti membuak2 api kemarahan netizenggg
Quote sekngucing 5-2-2021 04:37 AM
MontanaHannah replied at 4-2-2021 03:11 PM
hitam sama hitam bergaduh kita duduk diam-diam  makan bihun sup ayam cabai merah...sedappppp
: ...

hitam vs coklat lah...
Quote dua_chzy 5-2-2021 04:51 AM
raxief replied at 4-2-2021 11:35 PM
sit down tu sbnrnye calm the fuck down.. ko mesti xpernah tgk cerita2 gangsta ni

betul la dia t ...

Ntahnya. Sapa yang tak skolah ni?
Quote dua_chzy 5-2-2021 04:53 AM
Akak sokong Kangana. Korang yang bekap Riana ni for sure melatah tak cukup tered porem juga jika urang luar sebok mengata tanahair ngkorang. Akak dah pernah baca pon komen some of ngkorang melatah abes bila tanahair dicerca.

Lihat semua komen(38)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top