Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Maut Diracun 3 Rakan Sekelas Kerana Dapat Markah Tertinggi

2-2-2021 10:35 AM Komen: 7
Tiga remaja perempuan hilang pertimbangan angkara cemburu apabila rakan sekelas memperoleh markah tertinggi dalam kelas.

Mereka ditahan polis kerana menyebabkan kematian pelajar terbaik berkenaan selepas meracun makanan mangsa.


Gambar hiasan

Media tempatan seperti dipetik Harian Metro melaporkan, pendakwa raya Alexandria memutuskan untuk menahan tiga pelajar itu selama empat hari bagi membolehkan siasatan lanjut dilakukan.

Difahamkan, Israa Kamal Awadh dikenali di sekolah kerana pencapaian akademiknya yang cemerlang.

Tiga suspek terbabit didakwa merancang plot untuk menganiaya mangsa dengan meletak racun ke dalam sepotong kek berikutan tidak puas hati dengan Israa  yang memperoleh markah tertinggi dalam peperiksaan.

Berikutan mendapati keraguan pada kes itu, pendakwaan mengarahkan bedah siasat ke atas mayat mangsa dijalankan.

Hasil bedah siasat mendapati mangsa yang tidak mempunyai sebarang penyakit lain disahkan meninggal dunia akibat diracun.

Menurut laporan, enam pelajar berkenaan dilaporkan memakan kek itu ketika dalam perjalanan pulang ke rumah.

Bagaimanapun, hanya tiga daripada mereka dilaporkan mengalami muntah-muntah dan keletihan sebelum dikejarkan ke Hospital Universiti Amiri untuk rawatan. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 7
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote sukacactus 4-2-2021 06:57 AM
Kalaupun budak pandai tu mati, tak akan kebijakan dia berpindah pada yg masih hidup
Mmg betul bodoh la yg membunuh ni

Lain-lain Komen

Quote lattehazelnut 2-2-2021 12:50 PM
Biasa sbb bf.. takat markah tinggi mcm xlogik.. markah still berubah kalau bunuh pun..
Quote Artemesiaa 2-2-2021 12:54 PM
Macam dalam pilem Hollywood mesti rajin layan movie ni
Quote Jorja 2-2-2021 01:50 PM
Jealous lettew
Quote Beautynlove 2-2-2021 02:10 PM
Kesiannya
Quote Flake123 2-2-2021 02:29 PM
Ingatkan kat korea
Quote Ain_h 4-2-2021 01:30 AM
Aneh aneh.. Btw mana dpt racun
Quote sukacactus 4-2-2021 06:57 AM
Kalaupun budak pandai tu mati, tak akan kebijakan dia berpindah pada yg masih hidup
Mmg betul bodoh la yg membunuh ni

Lihat semua komen(7)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top