Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Ambil Kesempatan Setiap Kali Isteri Keluar, Bapa Noda Anak 300 Kali

2-2-2021 09:32 AM Komen: 22
Amman: Bapa setan. Itu perkataan sesuai diberikan kepada lelaki ini yang merogol anak perempuannya yang berusia 16 tahun kira-kira 300 kali.

Akibatnya, lelaki berusia 44 tahun itu dijatuhi hukuman tujuh tahun lima bulan oleh sebuah mahkamah di negara itu.

Bagaimanapun, tertuduh turut diperintahkan melakukan kerja berat sepanjang menjalani hukuman itu.

Portal Gulf News melaporkan tertuduh didakwa melakukan tindakan keji itu sejak anak perempuannya masih kecil dan mengambil kesempatan ketika isterinya tiada.

Gambar Hiasan

Mangsa dipaksa menutup mulut bertahun-tahun lamanya berikutan diugut bapanya.

Dalam pada itu, tertuduh hanya berdiri tanpa bergerak-gerak ketika hakim mahkamah menjatuhkan keputusan berkenaan.

Bagaimanapun, tertuduh bernasib baik kerana sebelum ini dijatuhi hukuman mati ketika kes itu dibicarakan di mahkamah lebih rendah.

Kes rogol seumpama itu bukan pertama kali berlaku di Jordan.

Pada 2018, mahkamah pernah menjatuhkan hukuman mati terhadap seorang lelaki berusia 50 tahun kerana merogol anak perempuannya.

Malah, dalam kes itu, mangsa bukan setakat dirogol, malah kemudian disahkan dijangkiti penyakit kelamin dan dijangkiti HIV. -CARI

Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 22
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote gorjeous 8-2-2021 05:59 PM
Hukuman ringan sangat!! Patut 70 tahun dan sebatan.

Lain-lain Komen

Quote dua_chzy 2-2-2021 10:00 AM
Hukuman mati untuk perogol anak sundri? Akak suka Jordan. Kita di tanahair bila nak buat?
Quote MontanaHannah 2-2-2021 10:03 AM
Hukuman mati kepada perogol nak  penzina.


Malaysia kalau buat ni maka org jantan tinggal 100,000 org saja

pakat kahwin 4 muahahahahhahahah

Quote Yunbin 2-2-2021 10:47 AM
Tak guna betul bapak macam ni..elok campak dalam kandang rimau je
Quote uda 2-2-2021 11:13 AM
dua_chzy replied at 2-2-2021 10:00 AM
Hukuman mati untuk perogol anak sundri? Akak suka Jordan. Kita di tanahair bila nak buat?

Tertuduh hanya dikenakan hukum penjara 7 tahun 5 bulan dan kerja berat.

Memang tak adil!!!
Quote spankee_fili 2-2-2021 11:18 AM
MontanaHannah replied at 2-2-2021 10:03 AM
Hukuman mati kepada perogol nak  penzina.



Hahahahaa betul jugak tu! Tinggal berapa kerat je
Bini pun senang, laki kawen 4 boleh ada me time
Kerajaan kena bagi elaun kat bini bagi menggalakkan poligami, boleh online shopping
Quote lattehazelnut 2-2-2021 12:32 PM
hukuman tujuh tahun lima bulan je?
Quote Artemesiaa 2-2-2021 12:36 PM
Laa tujun tahun je hukumannya macam tak setimpal dengan perbuatan yang dilakukan
Quote JunkMail 2-2-2021 12:36 PM
Apa kes dulu2 kena hukum mati skrg2 dah diskaun jadi 7 tahun je? Sebab kaum lelaki makin pupus ke?
Quote MsKathryn 2-2-2021 12:38 PM
Hukuman 7 tahun je...  
Quote xy_daen 2-2-2021 01:58 PM
Bodoh punya Hakim..
Quote MontanaHannah 2-2-2021 03:02 PM
spankee_fili replied at 2-2-2021 11:18 AM
Hahahahaa betul jugak tu! Tinggal berapa kerat je
Bini pun senang, laki kawen 4 boleh ada me time ...

sungguhhhh



Quote Dwdrum 2-2-2021 03:07 PM
Malah, dalam kes itu, mangsa bukan setakat dirogol, malah kemudian disahkan dijangkiti penyakit kelamin dan dijangkiti HIV

Speechless.....
Quote bangcak 2-2-2021 03:12 PM
lattehazelnut replied at 2-2-2021 12:32 PM
hukuman tujuh tahun lima bulan je?

elok la tu
kalu nak banding negara lain.
kes yg ada bukti bedio tertangguh2.
kes yg merogol amah, gugur.
perogol diangkat jd menteri.


betul tak @Redskin


Quote puteribaya 2-2-2021 05:41 PM
Yunbin replied at 2-2-2021 10:47 AM
Tak guna betul bapak macam ni..elok campak dalam kandang rimau je

rimau pun tak mau..daging liat..susah mati
Quote namieamuro 2-2-2021 05:45 PM
Dwdrum replied at 2-2-2021 03:07 PM
Malah, dalam kes itu, mangsa bukan setakat dirogol, malah kemudian disahkan dijangkiti penyakit kela ...

sbg balasan,  si lahanat hanye dikenekan penjara 7 tahun 5 bulan je. mangse?
Quote Afifi82 3-2-2021 01:58 AM
Vavinya kau bapak setan..
Quote Dwdrum 3-2-2021 02:02 AM
namieamuro replied at 2-2-2021 01:45 AM
sbg balasan,  si lahanat hanye dikenekan penjara 7 tahun 5 bulan je. mangse?

7 tahun saja bapa lahanat kena.. Kejam betul anak tanggung seumur hidup mental dan physical... Bini mesti + juga....
Quote namieamuro 3-2-2021 03:37 PM
Dwdrum replied at 3-2-2021 02:02 AM
7 tahun saja bapa lahanat kena.. Kejam betul anak tanggung seumur hidup mental dan physical... Bin ...

i harap bapak hanat tu kene kaw kaw dgn banduan lain sampai mampos
Quote Nokiaman 3-2-2021 03:48 PM
Jordan negara kafirun ka...

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top