Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Lama Tak 'Dibelai' Suami, Wanita Tergamak Cabul Anak Sendiri!

1-2-2021 09:22 AM Komen: 28
 ‘Bagai haruan makan anak’, biasanya pepatah ini digunakan bagi seorang ‘bapa’ yang memperkosa anaknya sendiri. Namun, perkara sebaliknya pula berlaku apabila seorang ibu kandung di Indonesia ini tergamak mencabul anak lelakinya yang baru berusia dua tahun.

Memetik laporan iNews Indonesia, suspek yang hanya digelar sebagai NHJ, telah ditangkap oleh pihak polis atas dakwaan mencabul anaknya sendiri.

Malah wanita berusia 43 tahun itu dipercayai turut merakam aksi melampaui batas terbabit menerusi kamera telefon miliknya. Kejadian itu dipercayai berlaku pada bulan Jun tahun lalu.

Video dirakam oleh suspek seterusnya dikirim kepada si suami yang tinggal bersama isteri pertama di Pulau Lombok sebagai tanda dia menginginkan ‘nafkah batin’ daripada suaminya.

Namun disebabkan Covid-19, suaminya tidak dapat memenuhi keinginannya kerana tidak boleh balik ke rumah isteri kedua, iaitu suspek terbabit.

Bagaimanapun, perbuatannya terbongkar apabila video aksi pencabulan itu tersebar dan diketahui oleh anaknya yang lain. Sejurus itu, perbuatannya itu diberitahu kepada ahli keluarga terdekat yang kemudiannya melaporkannya kepada pihak polis.

Tanpa berlengah, pihak polis terus memberkas suspek sebaik sahaja menerima laporan tersebut.

Sewaktu penangkapan dilakukan, pihak polis turut merampas video aksi lucah berkenaan, kad memori, dua kad SIM, kad keluarga, serta surat beranak anaknya sebagai bahan bukti.

Apa yang lebih mengejutkan adalah, menerusi siasatan pihak polis, tertuduh mengaku nekad mencabul anaknya yang masih kecil itu kerana dia ‘sudah lama tidak dibelai oleh suaminya’, yang terpaksa tinggal berjauhan.

Malah, menurut Tribun News pula, suspek dipercayai melakukan perbuatan terkutuk itu terhadap anaknya bukan sekali, tetapi berkali-kali!

“Alasan ibu berkenaan adalah kerana sudah lama tidak dapat nafkah batin daripada suaminya yang tidak pulang akibat pandemik,” jelas pihak polis.

Pihak berkuasa memandang serius berkenaan kes tersebut dan bekerjasama dengan Suruhanjaya Perlindungan Kanak-Kanak Indonesia bagi tujuan pemulihan psikologi mangsa yang kini sudah berusia tiga tahun dan dijaga oleh ahli keluarga lain.


Foto: Tribun News

Menurut pihak polis lagi, suspek akan disabit atas Undang-Undang Perlindungan Kanak-Kanak dengan hukuman maksimum 15 tahun penjara bersama denda sebanyak 1/3 dan denda paling banyak lima ribu juta rupiah.

Dalam pada itu, si ibu hanya berdiam diri dan dilihat menangis serta tidak mahu mengulas berkenaan kejadian terbabit apabila ditanya oleh pihak wartawan sewaktu di balai polis.

 
Allahuakbar. Sanggup betul dia buat perkara terkutuk terhadap anaknya sendiri. Apalah nasib anak kecil itu nanti. Dasar manusia hidup berpaksikan nafsu! -CARI

Sumber: Borak Daily/ Tribun News

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
8
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 28
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote farlis 7-2-2021 01:08 PM
Yucksssss

Lain-lain Komen

Quote Nana_Man 1-2-2021 09:26 AM
Mkn terlebih jamu eh?
Quote asma87 1-2-2021 09:27 AM
Edited by asma87 at 1-2-2021 10:56 AM

TrisNa mesti claim kehebatan jamu kalau masuk benang ni

#done edited

Typo derr

Punye lamer xtaip nama trisna smp typo
Quote tikusmontok 1-2-2021 10:01 AM
asma87 replied at 1-2-2021 09:27 AM
Trisha mesti claim kehebatan jamu kalau masuk benang ni

Trisha? Ada bibik indon baru mengganas kat cari ke? Bibik bini zulbiawak tu namanya trisna.
Quote Kurex 1-2-2021 10:02 AM
Trisha mana pulak ni @asma87? Ke maksud uols trisna aka pyr......
Quote gigahertz 1-2-2021 11:03 AM
Budak 2 tahun cabul dapat apa?
Quote anony-mous 1-2-2021 11:15 AM
Alahai babi betul mak nya. Ingtkan hot sexy tgk kepam gemuk jah, pon jd bini no 2. Nasib baik la ank tu xde memory lg . I benci pedo sbb the cycle akn repeat. Mangsa pedo x mcm mangsa rogol. Mangsa rogol xkn rogol org lain n ada chances normal life tp mangsa pedo rata2 akn jd pedo jugak. Sbb tu i benciiiiii pedo
Quote hasniey 1-2-2021 11:18 AM
Jijiknya ko makcik.yg laki xguna pon masa dpt tau kenapa xreport polis terus???
Nasib la anak yg lain dh besar pndai fikir.kesian anak2 trauma
Quote mamajawie 1-2-2021 11:26 AM
babi tol la trisna ni..ingatkan anak tu da umo 28 thun ke rupanya baru 3 tahun..sial na kontol pun bsar mancis je sanggup ko nak cabul..hanjenggg
Quote AshKetchum 1-2-2021 12:05 PM
NHJ = Nok Harom Jadah?
Quote AshKetchum 1-2-2021 12:09 PM
eh babi punya betina. memang nokharom jadah la ko ni sial. dah tak tahan nak membirah tu pakai je la terung ke timun ke lagi nalla kan babi?
Quote Minami2013 1-2-2021 12:11 PM
Gile.. trauma anak tu dpt imbasan image porn dengan mak dia sampai akhir hayat..
Quote any42 1-2-2021 12:18 PM
stress baca news mcm ni
Quote jerukkedondong 1-2-2021 12:21 PM
Nakharom betol trisna..kau buat apa dgn baby tu sial...
Quote Tinot7 1-2-2021 12:23 PM
harap2 anak tu lupakan je apa yg berlaku...
jahat nau mak ni. rasa geli pulak membace psl ni
Quote nanies 1-2-2021 03:21 PM
eh beli la dildo kat shopeeee
Quote Manjahati 1-2-2021 03:47 PM
Tergamaknya manusia gini
Quote syaz_lina 1-2-2021 04:32 PM
Gilaaaa indon ni. Baik ko pegi melacur jadi ayam sana, sanggup cabul anak sendiri bodow otak celah kangkang ke apa
Quote slavehunter 1-2-2021 04:50 PM
Yucks. Budak kecik tu untuk disayangi.
Quote Suchi 1-2-2021 05:03 PM
Dah tahu nafsu kuda napa kamu berkongsi laki? Seeloknya kawen lelaki bujang yg boleh hadap kamu 24 jam.

Ke memang pedo kamu ni, sanggup cabul anak sendiri semata2 nak provok laki.

Baik minta cerai je dan kawen lain demi memenuhi keperluan nafkah batin yg tertunggak tu.

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top