Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Geli Tengok, Macam Dia Sorang Ada Laki," - Ayda Jebat Tayang Suami Suka Cium Ketiak

30-1-2021 01:10 PM|Oleh: Saiful| Komen: 74

Foto: IG

Sebelum ini ramai dah menyampah bila tengok kemesraan melebih-lebih yang ditunjukkan Ayda Jebat dan suaminya, Nabil Mahir.

Sedang fasa berbulan madu, pasti semuanya indah-indah belaka apabila semua benda pun nak kongsi di media sosial.

baru-baru ini, Ayda ada memuat naik perangai suaminya yang dikatakan suka sangat cium ketiaknya.


Kata netizen mungkin sweet untuk mereka berdua, tapi bagi yang melihatnya macam nak muntah pula.

Apa lagi kecoh di media sosial melontarkan pandangan masing-masing tentang perangai Ayda dan Nabil.

Antara komen, kemanisan sebegitu sepatutnya hanya antara mereka berdua sahaja. Kebahagiaan jangan ditunjuk sangat takut nanti hujung-hujung naik mahkamah bercerai pula.

Via beautifulnara

Apa pun doakan yang baik-baik untuk pasangan dua sejoli ini.

Cium pipi dah tunjuk, cium ketiak sudah. Apa lagi selepas ini agaknya? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 74
Komen

Previous : "Saya Memang Nakal" - Respons Elizabeth Tan Aksi Gedik, Nakal Di Media Sosial

Next       : "Teman Dia Macam Papa Teman Mama" - Sheila, Jinggo Bakal Terima Menantu

Komen Terbaru

Quote akuman1981 3-2-2021 01:00 PM
hmm
parah parah

Lain-lain Komen

Quote nurkasih74 30-1-2021 01:50 PM
Tolong buang thread sampah ni!
Quote ClassicMeow 30-1-2021 01:55 PM
Geli je tengok
Quote MontanaHannah 30-1-2021 02:03 PM
Tengah angau snagat dilamun cinta


Org tengah angau xperlu dinasihatkan sangat bagi mrk didunia ini hanya mrk berdua yg ada ,org lain semua  jadi pasu bunga,  pokok cempedak ,nangka, deriyan paling baguihhhh


muahhahahhahahahhahahah


cium poen  kasi tunjuk 1 kali lah.....ada berani ka ?? atau tarak malu ka ???

muahahhahahhahahhahaha....

dajjei sungguh laaaaaaaaaaa.........
Quote friedfishsoup 30-1-2021 02:10 PM
https://mforum.cari.com.my/forum ... &extra=page%3D1

Dah Ada thread laaaaaaaa
Quote azie5zoe 30-1-2021 02:13 PM
Masih baru lagi, ketiak masyam pun wangi, ketiak beracun pun ko boleh tahan lagi. Tunggulah bila saat bau perfume dah berbau jamban.
Quote Boomibulat 30-1-2021 02:15 PM
Kentut pun tgh wangi skrg ni..klu dh lama bini pun bau mcm ikan masin
Quote Eliadaisy83 30-1-2021 02:18 PM
Baru kawen kan..biasa ler masih wangi. tunggu setahun dua nti segala busuk pekung semua keluar...puiii
Quote Kurex 30-1-2021 02:26 PM
Jgn maki repot, nanti ada celaka tolak 98
Quote violet1212 30-1-2021 02:33 PM
Harap kalau apa2 jadi dalam rumah tangga anda, jangan meroyan ye post sana sini.... Kita dah ada bella astillah 1.0, bella astillah 2.0(bini syuk) and who's next????!! Hahahaha
Quote Normabaru 30-1-2021 02:46 PM
Kurex: Jgn maki repot, nanti ada celaka tolak 98

Aik kurex kena ke... Pakcik klong2 tu mmg gila kuasa
Quote CurangLagi 30-1-2021 02:51 PM
Preggy eh?? {:run{:run{:run
Quote boojaat 30-1-2021 03:01 PM
friedfishsoup replied at 30-1-2021 02:10 PM
https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1234619&extra=page%3D1

Dah Ada thread laa ...

Dia baru bgn kot... Org dh kecoh mlm tadi, dia baru buka tred arini.. hahahhha
Quote matchstick 30-1-2021 03:01 PM
Tok laki cium fefet taknak share gmbr ke..
Quote dudaberhias 30-1-2021 03:06 PM
confirm dia rasa laki dia paling helok dah di dunia ni... tu yang konfiden je tayang...
padahal persis tikus bendang je dik... kalau elok pun elok sikit je dari tikus bendang tu...
Quote laksmanabentan 30-1-2021 03:29 PM
dudaberhias replied at 30-1-2021 03:06 PM
confirm dia rasa laki dia paling helok dah di dunia ni... tu yang konfiden je tayang...
padahal p ...

nasib la dapat yg kurang matang kan....
doa yg baik2 aja la ya uolllsss
Quote Mulotkoyak 30-1-2021 03:46 PM
violet1212: Harap kalau apa2 jadi dalam rumah tangga anda, jangan meroyan ye post sana sini.... Kita dah ada bella astillah 1.0, bella astillah 2.0(bini syuk) and ...

Nek rita jgn lupe.. Berabad meroyan nye itu tiada kesudahan.
Quote Samerosie 30-1-2021 03:47 PM
Baru2 semua nya mangi.  Esok2 bila dah lemau pakai channel perfum secalit sikit je pun dah kata tengik boleh jadi gaduh.
Quote teha86 30-1-2021 03:52 PM
lepas ni bole bagi video berjimak plak... we want more...hahahha... bodo nye retis
Quote asma87 30-1-2021 04:16 PM
Illuminati soh AJ tayang kot video pre jimak

Lihat semua komen(74)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top