Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Isu Dalam Kain, Tak Tahu Siapa Betul" - Janna Minta Jangan Sibuk Skandal Shuk

25-1-2021 08:04 PM| Komen: 73

Para peminat diminta tidak memperbesarkan isu rumah tangga dihadapi pelawak dan penyampai radio, Shuk Sahar.

Pelakon Janna Nick berkata, Shuk seharusnya diberi ruang menyelesaikan masalah dihadapi tanpa campur tangan pihak luar.


Kredit foto: IG/Twitter

Jelas Janna, isu dihadapi Shuk bukan suatu yang asing dalam masyarakat dan yang hanya membezakan adalah dirinya merupakan seorang selebriti.

“Kita tidak tahu perjalanan hidup kita ini macam mana. Ramai lagi orang biasa dekat luar sana yang ada skandal semua, beza dia mereka bukan artis. Tidak perlu campur urusan peribadi beliau dengan kerjaya.

“Ini sembang lebih. Nanti kena, marah. Isu-isu dalam kain ini kita tidak tahu siapa betul siapa salah. Kena dekat hidung sendiri baru kita hendak sedar,” katanya.

Shuk, 34, digantung kerja selepas kemelut rumah tangganya hangat diperkatakan di media sosial.

Sebelum ini, isteri peserta Maharaja Lawak Mega itu mendakwa suaminya curang dengan menjalin cinta bersama wanita lain.

Rossalennah Natasyiah Asshaferah berkata, dirinya sudah lama bersabar dan menutup aib Shuk.

Terdahulu, Janna menasihati orang ramai mendoakan masalah dihadapi Shuk dan isteri diselesaikan dengan baik.

“Lebih baik doakan yang baik-baik. Kita kutuk sana kutuk sini pun tidak guna.

“Silap-silap esok mereka baik balik suami isteri,” katanya lagi.


Sumber: ProjekMM


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 73
Komen

Previous : "Saya Memang Nakal" - Respons Elizabeth Tan Aksi Gedik, Nakal Di Media Sosial

Next       : Fahrin Ahmad Malas Layan Dakwaan 'Bebird Terjojol' Ketika Mengacara

Komen Terbaru

Quote Mulotkoyak 29-1-2021 12:49 PM
Kalo xnk org mengata secara berjemaah jgn jd artis. Pergi jd penjual goreng pisang tuh. Kalo ade gosip pun satu taman je heboh. Bodoh.

Lain-lain Komen

Quote azwanaliori 25-1-2021 08:07 PM
diam la kau suruh jgn sebok tp bagi komen jugak , pegi kau sana merenyam dgn pakwe kau mengalahkan org dah bernikah
Quote depresio 25-1-2021 08:13 PM
Apesal tetiba tnya minah ni?
Quote mawarika 25-1-2021 08:15 PM
Ko sape? Sama je menyebok komen pepanjang. Ko diam!
Quote EvieWanKenobi 25-1-2021 08:22 PM
kau sendiri pun jalan macam ketam..
Quote missinpiece 25-1-2021 08:22 PM
Bella ngn yg lain2 de pengalaman tanak komen ke?
Sibuk jah minah ni
Quote jamilahpropa 25-1-2021 08:30 PM
Jannaaaa kau tak beranak lagi jannaaa
Kau tak rasa hormon ke laut plus mental exhausted jaga  dua anak kecik plus hadap jantan berajakan nafsu yg langsung takde rasa kesian kat bini jauh sekali nak hargai bini..

Kau rasa baru kau tau kenapa semua org marah bagai nak gila..
Quote Fly_over 25-1-2021 08:36 PM
kan uols.. komen mcm janna ni sendiri pn myibuk jgk. sibuk je nk myibuk kt org yg myibuk nk komen. walaupun iols jarang komen tp iols pn myampah kt org yg konon tak myibuk hal retis tp myibuk kt netz lain yg myibuk nk komen.

Quote c===8 25-1-2021 08:39 PM
Kau kena ingat jana..berapa kerat je artis yg bertahan dari muda sampai kerepot.jgn nanti kau dah tak laku kau pulak mohon flat pprt
Quote MakcikLaksa 25-1-2021 08:42 PM
Si sendu ni nak tumpang populariti ke?

Ko tgu jela pakwe ko tu dok cari p**i lain nanti bru ko tau. Skang tgh sedap kan

Btw, kalo ko terima nasib macam ni nanti, netizen pun tak hingin nak backup ko
Quote animcute 25-1-2021 08:44 PM
Edited by animcute at 25-1-2021 08:45 PM

obviously budak ni tak pernah tengok terms and conditions bila kerja corporat (hotfm under media prima kan? )
bila sign contract kerja selalu ada clause " menjaga nama baik company"  klu dah nama terpampang buat hal kot adalah internal query nanti thus the digantung kerja.   yg dulu2 masa heboh mungkin company dah bagi warning ..klu jadi lagi sekali siap kau syuk..
bukan netz menyibuk ta[i bila dah heboh mesti ada netz yg komen..yg hang tu komen jugak pasal? same your level with other netz jer la
Quote MakcikLaksa 25-1-2021 08:47 PM
Btw bangsawan beno nama penuh bini syuk ni.. Jenuh acik nak nyebutnya
Quote adawiyah_hakim 25-1-2021 09:03 PM
nanti kena batang hidung sendiri, diam2 je ye
Quote umbut 25-1-2021 09:10 PM
Kau jgn menyibuk lah hanattttt... biar netz buat kerja... dah tu nak soh biarkan aman2  menyundal ngan muka tenukkkkkk penuh tv... semakkkkk..
Quote laksmanabentan 25-1-2021 09:12 PM
yang ko sibuk komen pesall..... puihhhh...
dia yg cuba meraih populariti... buat statement camtu biar reporter cover story ko kan...
phuiiii
Quote jojie 25-1-2021 09:31 PM
Eh eh nak bersuara jugak .
Jaga bf/suami bebaik nanti jgn meroyan kalau kena batang hidung sendiri!
Kat luar tuh ramai je org perempuan lelaki berduit sikit!
Quote chanthik 25-1-2021 09:36 PM
Diam la beruk esok lusa kena kat kau merentan jugak suruh netizen bash

Loser, pergilah shooting drama Melayu bajet RM10 kau tu, HAZABBBBBB
Quote edoraixora 25-1-2021 09:37 PM
So bila netz baca cerita2 sebegini, ko nak suruh baca jer, jangan sibuk2 nak komen, macam tu ke? Lambert lagi...
Zaman socmed ni, kalau xnak netz menyibuk, tak payah upload. Simple...
Quote nordin84 25-1-2021 09:38 PM
jana awat la hang komen kisah hidup org aduiii.. kang netz bantai tanya pasal bapak hang x ke haru
Quote rasnea 25-1-2021 10:09 PM
Semakin menyampah lak aku dengan mek janna ni ...dia pon nk mengomen jgk ...jgn kau lak yg kena macam si serra tu rasa...

Lihat semua komen(73)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top