Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Netizen Terkejut! Adik Neelofa Guna Krim RM1000, Hanya Sapu Di Punggung Je

25-1-2021 10:12 AM| Komen: 208

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan adik kepada selebriti terkenal Neelofa iaitu personaliti media sosial Ameera Khan.

Warganet yang mengikuti Instagram miliknya @littlemisskhan mesti mengetahui setiap perkembangan terkini daripada gadis berusia 21 tahun berkenaan.

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan adik kepada selebriti terkenal Neelofa iaitu personaliti media sosial Ameera Khan.




Warganet yang mengikuti Instagram miliknya @littlemisskhan mesti mengetahui setiap perkembangan terkini daripada gadis berusia 21 tahun berkenaan.

Seperti kakaknya, ada sahaja isu yang dikaitkan dan yang terbaru, Ameera sekali lagi meraih perhatian warganet apabila dia berkongsi produk yang digunakannya di laman sosial Instagram.




Perkongsian tersebut dikongsi semula oleh seorang pengguna Twitter @butterchikin yang menyatakan kekagumannya ingin menjadi kaya seperti gadis itu sebaik sahaja melihat InstaStory yang dimuat naik Ameera.

“Saya teringin jadi kaya macam Ameera Khan… Pakai La Mer kat punggung,” luah @butterchikin.

Kredit foto: Twitter

Lebih mengejutkan adalah apabila warganet memeriksa harga krim La Mer yang digunakan oleh Ameera dijual serendah RM1,024 sebotol walhal Ameera hanya menyapunya di punggung!

Menjengah ke ruangan komen, tidak dinafikan rata-rata warganet terkejut dengan perkongsian terbabit.

Foto: IG

Setiap orang mesti ada rangkaian penjagaan kecantikan tersendiri, mahal atau murah, terpulanglah kepada kemampuan masing-masing nak guna produk apa. Bagi Ameera, asalkan dia mampu membelinya, apa salahnya nak guna macam mana cara pun kan? -CARI

Sumber: Oh My Media
 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 208
Komen

Previous : "Tak Tahu Macam Mana Boleh Kena," -Aprena Manrose Positif Covid-19

Next       : Rita, Aidil Berbalas Posting Soal Nafkah Anak - Siapa Yang Reka Cerita?

Komen Terbaru

Quote palerainbow 27-1-2021 07:09 PM
Edited by palerainbow at 27-1-2021 07:16 PM
remotechiever replied at 27-1-2021 03:25 AM
Estee lauder kan tu? Harga dia bukan 300+ ke. Why you beli 50+


Advanced night repair. I beli 50ml. Bukan rm50. 50ml harga 400+
Tapi macam tak sesuai dengan kulit i. So i pakai skii balik.

Lain-lain Komen

Quote AshKetchum 24-1-2021 10:42 PM
ko dah kenapa babi? motip nak sapu moisturizing cream kat bontot? senang nak lepas persis rimau kentut ke hanat?
Quote AshKetchum 24-1-2021 10:45 PM
Quote AshKetchum 24-1-2021 10:46 PM
Quote AshKetchum 24-1-2021 10:47 PM
[twitter]https://twitter.com/AminSaifuddin95/status/1353302887686942721[/twitter]
Quote sharlenetexas 24-1-2021 11:05 PM
Produk skincare jenama mamakentut kan ada? Tak pakai ke?
Quote Guccibamboo 24-1-2021 11:28 PM
Nak ikut mcm jlo kot...jlo kan sapu lamer seluruh bdn...I x sure..jlo kot
Quote lee_sakura 25-1-2021 12:25 AM
kebanyakkan skincare yg dia dpt semua nya free bukannya dia beli guna duit sendiri....sama gak ngan makeup byk yg free
Quote bro_kr 25-1-2021 12:33 AM
Wayang tinggi production.

MO family ni simple. Kasi public/ netizen terkasima, terkagum dgn harta kekayaan dioarang. Hakikatnya sekadar acah-acah kaya. Hauk tak hauk siap kena buat extra job lagi,  semua product marhaen diaorang nak jual. The lowest point, siap upload lagi staff/ maid kelas bawahan terpecahkan gelas pun kena tolak gaji rm50- setakat gelas kedai rm2.00 jer pun..

LA MER made in China berlambak jual online dgn harga serendah rm24-  
Quote 234126 25-1-2021 12:59 AM
Locitane tu memang best pakai. Tapi la mer tu memang melampau ntah apa kena harga seribu utk cream jar kecik tu. iol pun penah beli la mer cipluk kat shopi buat hiasan meja je. Takut nak pakai ntah apa dlm tu ntah2 lemak binatang harom ke
Quote CARI-MRO 25-1-2021 10:12 AM
Siapa sahaja yang tidak kenal dengan adik kepada selebriti terkenal Neelofa iaitu personaliti media sosial Ameera Khan.


Warganet yang mengikuti Instagram miliknya @littlemisskhan mesti mengetahui setiap perkembangan terkini daripada gadis berusia 21 tahun berkenaan.


Siapa sahaja yang tidak kenal dengan adik kepada selebriti terkenal Neelofa iaitu personaliti media sosial Ameera Khan.




[ig]https://www.instagram.com/p/CKEraf6gmUA/[/ig]



[ig]https://www.instagram.com/p/CIm0Ax-AVxZ/[/ig]



Warganet yang mengikuti Instagram miliknya @littlemisskhan mesti mengetahui setiap perkembangan terkini daripada gadis berusia 21 tahun berkenaan.


Seperti kakaknya, ada sahaja isu yang dikaitkan dan yang terbaru, Ameera sekali lagi meraih perhatian warganet apabila dia berkongsi produk yang digunakannya di laman sosial Instagram.




[twitter]https://twitter.com/butterchikin/status/1353205892758474752[/twitter]





Perkongsian tersebut dikongsi semula oleh seorang pengguna Twitter @butterchikin yang menyatakan kekagumannya ingin menjadi kaya seperti gadis itu sebaik sahaja melihat InstaStory yang dimuat naik Ameera.


“Saya teringin jadi kaya macam Ameera Khan… Pakai La Mer kat punggung,” luah @butterchikin.



Kredit foto: Twitter





Lebih mengejutkan adalah apabila warganet memeriksa harga krim La Mer yang digunakan oleh Ameera dijual serendah RM1,024 sebotol walhal Ameera hanya menyapunya di punggung!


Menjengah ke ruangan komen, tidak dinafikan rata-rata warganet terkejut dengan perkongsian terbabit.


Foto: IG




Setiap orang mesti ada rangkaian penjagaan kecantikan tersendiri, mahal atau murah, terpulanglah kepada kemampuan masing-masing nak guna produk apa. Bagi Ameera, asalkan dia mampu membelinya, apa salahnya nak guna macam mana cara pun kan? -CARI


Sumber: Oh My Media

Quote friedfishsoup 25-1-2021 10:14 AM
Dah Ada thread

https://mforum.cari.com.my/forum ... 233692&mobile=2
Quote yeos 25-1-2021 10:15 AM
THREAD NI FUNNEHHH...
Quote fadz84 25-1-2021 10:21 AM
Untunglah lahir dlm golongan T20
Quote Perils 25-1-2021 10:25 AM
Disgusting nye pose ittew !
Quote Kurex 25-1-2021 10:27 AM
Woi cibai! Apa kepentingan sampai tiap hari nak kena bukak benang pasal keluarga paling sangkak dan terpalat ni?? Kau bodoh ke? Memang sanggup jadi bodoh demi duit yg takat berapa k je? Memang kau bodoh punya wartawan, tak payah la bukak benang pasal dia, kau pun takat copy paste je kan cibai? Asal cukup kuota kan? Bongok kau!

Kau, sepol, mal memang tiga2 cibai! Kelas paling bawah korang ni, sama taraf dgn paki clans yg muka amatlah biasa didapati di pasar basah yg dihurung lalat dekat pakistan tu. Ngok kau repot! Lagi bodoh dari pyro, guaanakmelaka, bugis

Celaka la. Pompuan muka basic ni artis ke cibai? Ada gred ke palat? Bodoh hanat kau wartawan, bodoh keluarga paki ni. Cibai korang semua. Bodoh bodoh bodoh bodoh puihhhhh puihhhhh puihhh puihhh
Quote Boomibulat 25-1-2021 10:42 AM
Mesti Lofa pun pakai..
Quote gummiebear 25-1-2021 10:59 AM
Mungkin sheols patut telan la mer tu supaya dalaman pun cantik bukan hanya luaran hiks
Quote Normabaru 25-1-2021 11:02 AM
Reput sampah je suka tulis bahan2 mcm sampah sarap ni sebab satu spesiskan..


Cadangan kaka xpyh komen da pasni biar benang dia katop sejuk beku cm dlm peti es
Quote kelanci 25-1-2021 11:03 AM
Kurex replied at 25-1-2021 10:27 AM
Woi cibai! Apa kepentingan sampai tiap hari nak kena bukak benang pasal keluarga paling sangkak dan  ...

rasain!!!

Lihat semua komen(208)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top