Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Priyanka Chopra Tak Tertekan Masih Belum Hamil

25-1-2021 09:55 AM| Komen: 9

Pelakon Priyanka Chopra, 39, tidak terburu-buru untuk menimang cahaya mata biarpun usia perkahwinannya dengan penyanyi Nick Jonas sudah memasuki tahun kedua pada Disember lalu.

Menurut Priyanka, sekarang dia lebih memberikan fokus terhadap kerjaya seni lebih-lebih lagi filem terbaharunya, The White Tiger kini baharu sahaja ditayangkan di saluran Netflix minggu lalu.

Foto: IG

"Memang dalam sesi temu bual bersama media sebelum ini saya ada cakap nak timang anak seramai yang mungkin, kalau boleh seramai pasukan kriket.

"Itu adalah kenyataan saya beberapa tahun lalu, kalau boleh sekarang kami ingin mengikut sahaja apa yang direncanakan Tuhan. Kalau sampai masanya, adalah nanti.

"Jangan beri tekanan kepada kami, lebih baik beri sokongan terhadap filem saya yang baru keluar," kata Priyanka berseloroh.

Priyanka turut menyatakan dia dan Nick tidak kesunyian kerana mereka turut memiliki tiga anjing peliharaan iaitu Diana, Gino dan Panda yang sudah dianggap seperti anak mereka sendiri.

Priyanka dan Nick, 29, berkahwin pada 1 Disember 2018 di Jodhpur, India. - CARI

Sumber: The Hindustan Times/mStar Online

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 9
Komen

Previous : Tak Mahu Anak, Punca Ben Affleck Dengan Ana De Armas Berpisah

Next       : Keira Knightley Dah Tak Nak Lakukan Adegan Seks

Komen Terbaru

Quote mieymiey 26-1-2021 03:39 PM
Kita hanya mampu merancang, Tuhan yang menentukan.

Lain-lain Komen

Quote krustykrab 25-1-2021 10:36 AM
Mesti anak2 diorg comel2
Quote kuzaime 25-1-2021 10:45 AM
Pernah terbaca, banyak risiko pada baby sulung yg dilahirkan kalau ibunya umur dah lewat. Faktor hormon. Apa2 pun semoga dipermudahkanNya. Sapa aje yg kahwin x nak ada anak
Quote KIM.K 25-1-2021 11:16 AM
Aku suka The White Tiger. Aku tak paham macamana jantan kampung pikir org macam aku yang tengok white tiger minat nak tengok batang diorg. Agak2 la bodo
Quote KIM.K 25-1-2021 11:17 AM
kuzaime replied at 25-1-2021 10:45 AM
Pernah terbaca, banyak risiko pada baby sulung yg dilahirkan kalau ibunya umur dah lewat. Faktor hor ...

Pernah baca gosip dulu beliau bini ke-2 SRK. Anak angkat bungsu SRK tu katanya emaknya si PC. Dah move on

Erm boleh nangis tepi bucu katil jelah baca komen chuol ni
Quote nadie90 25-1-2021 02:00 PM
Blm smpai msa tu....klu akak PC mengandung ad ank apa xtau la mau beribu2 artikel kluar psl ni....NJ pun nmpk low profile dan xkisah sgt xdak ank lg wlpun sgt popular dlm The Jonas Brothers...untung akak PC
Quote shaiy 25-1-2021 03:09 PM
KIM.K replied at 25-1-2021 11:17 AM
Pernah baca gosip dulu beliau bini ke-2 SRK. Anak angkat bungsu SRK tu katanya emaknya si PC. Dah  ...

ala nama pun gosip... tgk anak bongsu SRK tu mcm putih.. tk rasa la emaknya si priyanka.. ada dgr2 gusip mak bdk tu mat saleh..
Quote KIM.K 25-1-2021 04:54 PM
shaiy replied at 25-1-2021 03:09 PM
ala nama pun gosip... tgk anak bongsu SRK tu mcm putih.. tk rasa la emaknya si priyanka.. ada dgr2 ...

Chuols ni thamizan duk maharastra sanun ke lagi tau gosip mosip mumbai
Iols cakap je apa nitizen cakap
Quote shaiy 25-1-2021 07:06 PM
KIM.K replied at 25-1-2021 04:54 PM
Chuols ni thamizan duk maharastra sanun ke lagi tau gosip mosip mumbai
Iols cakap je apa nitizen  ...

tak la.. iols cedok gusip dari blog gosip boliwood ja hehehehe..
Quote mieymiey 26-1-2021 03:39 PM
Kita hanya mampu merancang, Tuhan yang menentukan.

Lihat semua komen(9)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top