Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Isteri Di Hospital Akibat Covid-19, Ahli Politik Sedap Lampias Nafsu Pada Anak

24-1-2021 02:31 PM Komen: 19
Seorang ahli politik didakwa merogol anaknya ketika isteri berada di hospital akibat Covid-19.

Lelaki dari Nusa Tenggara, Indonesia itu didakwa merogol anak gadisnya berusia 17 tahun pada 18 Januari lalu, lapor Daily Star.


Gambar hiasan

Menurut pendedahan polis, suspek berusia 65 tahun dan laporan dibuat mangsa sehari selepas kejadian.

Dedah Ketua Polis Mataram, Heri Wahyudi, pemeriksaan kesihatan turut mendapati wujudnya kesan serangan seksual pada mangsa.

Jika sabit kesalahan, suspek boleh dihukum penjara sehingga 15 tahun.

Dalam satu kenyataan berasingan, ahli politik yang menggelarkan diri sebagai AA itu menafikan segala tuduhan berkenaan. 


Sumber: mStar


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
4
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
3
0
0
Komen: 19
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote CikYaYaYa 26-1-2021 12:32 AM
iols ingatkan ahli politik kat sini.. Xguna punya ayah. Tgamak buat mcm to kat darah daging sndrii. Patutnya org mcm ni mampus kena covid jee. Kesian anak dya. mesti traumaa

Lain-lain Komen

Quote Supersirap 24-1-2021 02:39 PM
Semoga si pelaku mendapat hukuman yang setimpal, gila punya kerja
Quote Kurex 24-1-2021 03:15 PM
Knp kau fikir ngentot dari usaha utk menolong leluhur kau? Kan ada tangan utk melempias nafsu sendiri. Hayooooo

Tapi sebab dari negara leluhur, jadi iols biarkan je. Iols lagi nak ambik tau pasal negara iols yg tercinta ni
Quote Tinot7 24-1-2021 03:17 PM
Org masuk sbb tertipu dgn tajuk
Quote orgsepang 24-1-2021 03:26 PM
Huh, baca tajuk ingatkan disini.
Quote MontanaHannah 24-1-2021 03:52 PM
dajjei nakharom pundekkkkkkkkkkkk lahanat
Quote spankee_fili 24-1-2021 06:00 PM
Harap proceed kes since anak sendiri yg report..
Kalau mangsa tu maid ke staff ke, harus hujung2 aib mangsa je yg media bukak.. Pesalah terlepas jua..
Quote jalfa 24-1-2021 06:01 PM
Mmg jantan kena mengote hari hari ke....x boleh tahan tunggu bini 14 hari kurantin..umur dah 65 tahun dah pon dasar babe
Quote EvieWanKenobi 24-1-2021 06:37 PM
jijiknya jadi manusia..
Quote underground 24-1-2021 06:49 PM
jalfa replied at 24-1-2021 06:01 PM
Mmg jantan kena mengote hari hari ke....x boleh tahan tunggu bini 14 hari kurantin..umur dah 65 tahu ...

Boleh je tahan.

Problemnya bermula bila terbuka IG, twitter, tiktok tu, lalu gambar video awek2 joget gegar bukit sambil tonggek pakai panties.

Mahu menggelegak air naik kepala..
Quote 234126 24-1-2021 08:30 PM
Kenapa  byk sgt berita dari sana dlm cari sekarang ni.
Quote jamilahpropa 24-1-2021 09:19 PM
Adoii bikin gempak je tajuk! Ku pikir kat sini, i dah la x percaya mana2 ahli politik dah sekarang{:run
Quote jamilahpropa 24-1-2021 09:20 PM
underground replied at 24-1-2021 06:49 PM
Boleh je tahan.

Problemnya bermula bila terbuka IG, twitter, tiktok tu, lalu gambar video awek ...

Yes, sebenarnya boleh je tahan.. Semuanya dari mindset uolss! Kalau pegi tadah otak tu dgn benda kotor mmg menjadi laa..
Quote adikfatin 24-1-2021 11:06 PM
Cibai punya bapak...potong kontolnya aduuuhhh
Quote Jemahjemah 25-1-2021 12:15 AM
Aku ingat kat malaysia tadi
Quote Manjahati 25-1-2021 12:16 AM
Bapak jenis apa nii
Quote buapakperut 25-1-2021 12:16 AM
ingatkn malaysia, rupanya negara tikus ni, {:question
Quote chinta89 25-1-2021 07:36 AM
keji sgttttttt {:laugh{:yameteh
Quote nanies 25-1-2021 03:42 PM
jijikkk.. haku ingat kat malaysia
Quote CikYaYaYa 26-1-2021 12:32 AM
iols ingatkan ahli politik kat sini.. Xguna punya ayah. Tgamak buat mcm to kat darah daging sndrii. Patutnya org mcm ni mampus kena covid jee. Kesian anak dya. mesti traumaa

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top