Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Apa Adik Neelofa Rasa Bila Keluarga Digelar ‘Kardashian Kelantan’?

22-1-2021 09:39 PM| Komen: 129

Sebut sahaja nama selebriti terkenal, Neelofa bukan sahaja bekas pengacara MeleTOP yang menjadi perhatian malah, ahli keluarganya yang lain juga turut dikenali ramai.

Dalam pada itu, Ameera Khan dan Athisha Khan antara yang paling popular. Boleh dikatakan kedua mereka sering menjadi perhatian di media sosial biarpun bukan seorang selebriti.


Kredit foto:


Baru-baru ini, Atisha Khan dilihat ada memuat naik video menjawab soalan yang diajukan oleh pengikutnya di Instagram. Namun, satu soalan ini menarik perhatian apabila keluarganya digelar ‘Kardashian Kelantan.

Meskipun Atisha dilihat teragak-agak untuk menjawab soalan berkenaan, namun dia memberikan jawapan jujur dimana dia tidak ambil peduli dengan gelaran diberikan netizen.

Ujarnya, mungkin gelaran itu diberikan kerana jumlah ahli keluarganya yang ramai dan mungkin juga kerana pelbagai ‘drama’ yang berlaku dalam keluarga mereka.

“Saya tak tahu, saya tak peduli sebenarnya. Sebabnya saya tak rasa sesiapa cuba menjadi seperti orang lain pun. Saya tak pasti. Kalau bukan kami pun, sesiapa sahaja boleh diberi gelaran tersebut. Tapi kali ini, kami yang kena,” katanya.



Dalam pada itu, gadis berusia 23 tahun itu berkata dia kini sedang belajar cara untuk tidak mengendahkan kata-kata sedemikian, namun dia mengakui dirinya seorang yang susah untuk menepisnya.


Sumber: RotiKaya


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
5
Bosan
3
0
0
Komen: 129
Komen

Previous : Akan Bertudung Jua - Ini Alasan Zizi Kenapa Masih Belum Bertudung

Next       : 'Janganlah Cakap Jamali Shadat Dah Meninggal, Atok Hidup Lagi'

Komen Terbaru

Quote Bulanbaru 2-2-2021 02:30 PM
Edited by Bulanbaru at 2-2-2021 02:34 PM
makcun14 replied at 24-1-2021 09:03 PM
Ye la tisha oiii.. dalam sedih tu tetap dapat youtube income kenn. So nak tak nak, hadap la kecaman  ...

Eh eh. Mi tak pernah baca tentang Haiqal curang !!! Ya ke ??!!! Tengok heol mcm boy next door goody2 aje.

Heol pon dari famili have2 kan?

Setori skit!

Ekcelli, I suka Atisha dulu2. Lebih2 lagi bila nampak mcm sheol ada cita2 sendiri. Tapi lately mcm riding on the coat tail famili aje. Kalo dah graduate law nanti, should at least practise 2-3 years la. Jangan la asyik nak jadi socmed star aje.

Lain-lain Komen

Quote makneng 22-1-2021 09:41 PM
Rasa masin2 budu kut {:smile
Quote Kurex 22-1-2021 09:41 PM
Family paling sangkak dekat Malaysia..
Quote krustykrab 22-1-2021 09:50 PM
Kejadah kardashian kelate plak?muka ala ala rohingya...iol vote "rohingya budu"
Quote makadek 22-1-2021 09:52 PM
Cara ckp mcm looopa eh whateva la paki
Quote fuzzyfuzzy 22-1-2021 09:54 PM
defination of "money cant buy class"...family sangkak ni mmg tak de class betul...
duit bekepok tp perangai pprt...hmmm
Quote ellejo 22-1-2021 10:11 PM
kardashian kelate boh.

“ i just literally can’t trust Kim anymore, she is so negative, she is destroying my vibes” ( baca dalam nada kourtney kardashian)
Quote cikperiukkera 22-1-2021 10:14 PM
Tp dlm byk2 kardashian klate clan rasanya sheols yg plg sempoi & simple...& educated. Berbeza btol dgn adik & kakak2 sheols yg bimbo.
Quote JunkMail 22-1-2021 10:16 PM
Budak twitterland kata more like Kartinis Merentan  
Quote CiliPadiSedap 22-1-2021 10:17 PM
kim karadshian tu siapa? awek kim jong ung ke?
Quote ellejo 22-1-2021 10:20 PM
CiliPadiSedap replied at 22-1-2021 02:17 PM
kim karadshian tu siapa? awek kim jong ung ke?

kanye west panggil kris jenner kris jong un
Quote LadyCarefree 22-1-2021 10:27 PM
cikperiukkera replied at 22-1-2021 09:14 PM
Tp dlm byk2 kardashian klate clan rasanya sheols yg plg sempoi & simple...& educated. Berbeza btol d ...

Dia saja yg educated eh?
Quote mamajawie 22-1-2021 10:27 PM
Ni bukan kardashian tapi KERAKSHIANS..dasar nektini kentut
Quote slyfynx 22-1-2021 10:27 PM
Perlu ke nk amik tau pendapat die?
Cube la jgn famouskan org2 bodoh camni.
Bg free publisiti buat ape
Quote blue^panther 22-1-2021 10:33 PM
ni nak tanya la, mmg KPI editor cari kat benang bodgos ni sehari 1 benang family sskjp ker?? esok apa tajuk benang sskjp?? listkan untuk sebulan terus boleh tak?? senang aku nak taip komen in advance......
Quote selyusi 22-1-2021 10:33 PM
Tak suke sheols sejak sheols gelak2 dalam vid harimau nangis tu
Quote CiliPadiSedap 22-1-2021 10:34 PM
ellejo replied at 22-1-2021 10:20 PM
kanye west panggil kris jenner kris jong un



nigga body cantik, tapi apam dia letak apa sampai tembam sgt pakai minyak kelapa dara kut. kaka tak suka body cmni, kaka suka aktres demi moore classy dan menawan gitu
Quote MissYouSayang 22-1-2021 10:42 PM
CiliPadiSedap replied at 22-1-2021 10:34 PM
nigga body cantik, tapi apam dia letak apa sampai tembam sgt pakai minyak kelapa dara kut. kak ...

Wowww tembam nye apam!! Pakai kotex kew tu
Quote sharlenetexas 22-1-2021 10:46 PM
A level dapat straight As ke?
Quote matjerk 22-1-2021 10:53 PM
ellejo replied at 22-1-2021 10:11 PM
kardashian kelate boh.

“ i just literally can’t trust Kim anymore, she is so negative, she is d ...


I just literally can’t trust her anymore, she is so literaly negative, she is literally destroying my  vibes literally...

Literally tu kena ulang byk2 kali... klu  klate version mamazat's clan plak

Aku dok caye dooh ke dio... bodoh anak  anying  belako puok mung ni..babi... betina melayu bodoh.. puok mung bodoh.. baso gilo.. baso babi..

Lihat semua komen(129)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top