Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Seramnya, Ada Suara Perempuan Menangis ‘Join’ Live Shuk Sahar

22-1-2021 03:24 PM| Komen: 89

Pelawak Shuk Sahar terkejut apabila dimaklumkan oleh pengikut mengenai kehadiran bunyi misteri seakan-akan wanita menangis semasa dia sedang bersiaran langsung di laman Instagram.

Shuk atau nama sebenar Mohammad Shukri Mohamed Sahar, 34, berkata semasa kejadian dia tidak menyedari sebarang bunyi misteri kerana terlalu fokus melayan pengikut.

Foto: IG

"Saya betul-betul tak perasan dengan suara yang masuk dalam live saya... saya memang tak dengar apa pun waktu live tu.

"Mula-mula saya live biasa je... lepastu kami main teka-teka umur dan nama... siapa menang dia dapat duit RM150.

"Kemudian saya tengok kat ruangan komen semua kata ada suara orang menangis, padahal saya tak dengar apa pun!” katanya.

Penyampai radio Hot FM ini berkongsi mengenai kejadian misteri itu menerusi Instagram miliknya pada malam Khamis.

Dia turut memuat naik rakaman berdurasi 12 saat memperlihatkan dirinya bersama seorang teman yang turut berada dalam video tersebut.



Lebih menakutkan apabila ada pengikut yang sempat merakam bunyi misteri itu dan menghantar kepadanya sejurus selesai bersiaran langsung.

"Bila orang hantar screen recorder dekat saya, baru saya perasan memang ada bunyi orang menangis, ” ujarnya.

Sementara itu, Shuk berkata pada malam itu dia bersiaran langsung di rumahnya yang baru sahaja didiami.

"Jujur saya cakap rumah saya ni baru duduk dan belum sempat buat doa selamat lagi.

"Tak apa esok saya cuba panggil ustaz untuk tengok benda apa sebenarnya," katanya.



Dalam pada itu, rata-rata pengikut yang turut menyertai siaran langsung itu mengesahkan kehadiran suara misteri itu.

"Dari awal live lagi saya dengar tapi buat tak endah saja, mula-mula masa teka beg tu, masa tu dah dengar bunyi menangis tapi buat bodoh je... seram!


"Seriuslah! Tadi saya ingat ada orang main-main sebab Abang Shuk buat macam tak kisah je.

"Saya dengar tadi masa Shuk nak video call pemenang tiba-tiba dengar suara perempuan menangis... dengar benda yang sama, lepas itu semua cakap benda sama," antara komen pengikut. -CARI

Sumber: mStar Online

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 89
Komen

Previous : Hannah Delisha Tak Suka Jaja Kisah Peribadi, Nafi Tak Mesra Dengan Rakan Media

Next       : Renggo Arrow Bergelar Penebar Roti Canai, Suara Masih Mantap Macam Dulu

Komen Terbaru

Quote haruslah 24-1-2021 01:42 PM
So adalah fizi akan on air soramg je esok
Shuib da xde kan?
Btw, da lama x dgr hotfm

Lain-lain Komen

Quote buragazz 22-1-2021 03:29 PM
Cik lang le tu...

Ntah2 gimmick..
Quote cha-cha 22-1-2021 03:36 PM
skandal menangis
Quote mrsbob87 22-1-2021 03:36 PM
cik lang fara kot??? ahhahahahaha
Quote fifie_olin 22-1-2021 03:38 PM
nangis mcm manusia jgk
Quote Tunan 22-1-2021 03:41 PM
Nasib baik isteri cantik
Quote shaiy 22-1-2021 03:43 PM
dia rilex cm tkda apa je.. skandal menangis huhuhuh
Quote mesmerize 22-1-2021 03:44 PM
mendayu2  kedengaran tangisan tu..
Quote LadyCarefree 22-1-2021 03:47 PM
Gimik ke haper
Quote Kurex 22-1-2021 04:07 PM
Selagi iols tak nampak sekitar dalam lif tu, selagi tu iols takkan percaya....
Quote kualibesi 22-1-2021 04:22 PM
ntah ntah si skandal kau syuk oiiiiii
Quote giyomi 22-1-2021 04:39 PM
x seram pon
Quote missmeornot 22-1-2021 05:04 PM
Tapi bunyi nangis tu menyeramkan..syuk kata baru dok situ so x mustahil la benda2 camtu ada
Quote laksmanabentan 22-1-2021 05:11 PM
ok... percubaan yg bagus nih untuk up kan diri..
jadi ada ler berita kan.... xde la sendu di aidilfitri...
Quote dua_chzy 22-1-2021 05:18 PM
Mudah2an tino tu mengekor Syuk ke mana sajork dia pegi siap masuk dalam mimpi.
Quote Nenasketum 22-1-2021 05:25 PM
cha-cha replied at 22-1-2021 03:36 PM
skandal menangis

Ha ah, skandal nangis sebab dia dah lama tak jenguk
Quote 234126 22-1-2021 05:30 PM
Masa bunyi tu dia pandang ke tepi pulak mcm dengar? Tapi pastu kata tak dengar apa2. Eh entahlah ye now percaya ke atau prank je ni. Kat komen ade ckp bunyi tu prank je rakaman dari youtube
Quote Kurex 22-1-2021 08:29 PM
Btw aku tak faham la orang yg suka warnakan rambut putih. Tak semua orang sesuai rambut warna gini tau
Quote izat123 22-1-2021 08:57 PM
Kurex replied at 22-1-2021 08:29 PM
Btw aku tak faham la orang yg suka warnakan rambut putih. Tak semua orang sesuai rambut warna gini t ...

Makin ramai pulak melayu muka melayu totok warna rambut putih. Tak sesuai langsung
Quote exclusive_vvip 22-1-2021 09:07 PM
Napa I rasa mcm staged je? X seram pun bunyi..#sukarterseram (selalu org guna #mudahterhibur kan)

Lihat semua komen(89)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top