Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Teruskan Perniagaan Bersama PU Riz, Neelofa Dah Pakai Cincin Lagi

21-1-2021 03:36 PM| Komen: 99

Selebriti Noor Neelofa sememangnya berjaya dalam bidang perniagaan.

Perniagaannya pula semakin berkembang setelah perubahan demi perubahan beliau lakukan ke arah kebaikan.

Foto: IG

Melalui satu platform yang digelar Markaz Tijaari, ia merupakan usaha bersama antara Neelofa dan Ustaz Haris Ismail atau lebih dikenali sebagai PU Riz, untuk membantu lebih ramai rakyat Malaysia dalam menambah hasil pendapatan.


Foto: IG

Dengan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ketika ini, mereka cuba membantu orang ramai dengan membuka pendaftaran secara dropship.

Melalui penerangan di Instagram story Neelofa pada 20 Januari 2021, Markaz Tijaari dikira sebagai satu platfom untuk berkongsi rezeki.

Semoga usaha mereka ini dapat membantu ramai orang yang terjejas akibat pelaksanaan PKP ketika ini.

Dalam pada itu, melalui Instagram story Neelofa juga, dapat dilihat terdapat cincin yang dipakai beliau.

Foto: via Hot fm

Namun, tidak dapat dipastikan jika cincin tersebut adalah yang sama ketika Neelofa dirisik oleh keluarga PU Riz sebelum ini.

Apapun, semoga hubungan Neelofa dan PU Riz ini baik-baik sahaja walaupun mereka sudah lama tidak kelihatan bersama.

Sumber: Hot fm

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 99
Komen

Previous : "Rasa Terpukul Jiwa Ni" - Takut Jadi Anak Derhaka, MK K-Clique Terus Hubungi Ibu

Next       : Miss Universe Malaysia 2020 Dedah Dijangkiti Covid-19 Awal Januari Lalu

Komen Terbaru

Quote miss_white 6-2-2021 01:39 PM
Edited by miss_white at 6-2-2021 06:41 AM
jargon replied at 5-2-2021 02:13 PM
Jaga2..lawyer lesbo pon dah tahu psl porem ni..dia dah warning dah...info kita boleh tahu


sapo loyer lesbo noks
xnk ckp kt sini pm tepi je

Lain-lain Komen

Quote follesegal 21-1-2021 03:30 PM
hrmm ni bkn skali smggu ada thread..blh dikatakan tiap hri msti ada thread clans ni yerr
Quote bungarose 21-1-2021 03:30 PM
Marketing strategy ajer
Nak bagi orang kenal produk
Da masak dengan MO puak2 nih cari makan
Quote CARI-MRO 21-1-2021 03:36 PM
Selebriti Noor Neelofa sememangnya berjaya dalam bidang perniagaan.


Perniagaannya pula semakin berkembang setelah perubahan demi perubahan beliau lakukan ke arah kebaikan.


Foto: IG




Melalui satu platform yang digelar Markaz Tijaari, ia merupakan usaha bersama antara Neelofa dan Ustaz Haris Ismail atau lebih dikenali sebagai PU Riz, untuk membantu lebih ramai rakyat Malaysia dalam menambah hasil pendapatan.




Foto: IG




Dengan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ketika ini, mereka cuba membantu orang ramai dengan membuka pendaftaran secara dropship.


Melalui penerangan di Instagram story Neelofa pada 20 Januari 2021, Markaz Tijaari dikira sebagai satu platfom untuk berkongsi rezeki.


Semoga usaha mereka ini dapat membantu ramai orang yang terjejas akibat pelaksanaan PKP ketika ini.


Dalam pada itu, melalui Instagram story Neelofa juga, dapat dilihat terdapat cincin yang dipakai beliau.



Foto: via Hot fm





Namun, tidak dapat dipastikan jika cincin tersebut adalah yang sama ketika Neelofa dirisik oleh keluarga PU Riz sebelum ini.


Apapun, semoga hubungan Neelofa dan PU Riz ini baik-baik sahaja walaupun mereka sudah lama tidak kelihatan bersama.


Sumber: Hot fm
Quote shuerin 21-1-2021 03:38 PM
lenkali konfirm kn la dlu betul ke idok cincin risik...

baru je nk cerca...
Quote friedfishsoup 21-1-2021 03:38 PM
https://mforum.cari.com.my/forum ... 233182&mobile=2


Dah Ada thread
Quote Guccibamboo 21-1-2021 03:41 PM
Even I curiga dgn deyols ni....tp I nak doakan jugak supaya lofa & puriz berjodohan....semoga lofa bahagia & x kecelaruan identiti lg
Quote kelapaparut 21-1-2021 03:42 PM
bosan dgn drama dieorg ni..
Quote Masukkeluar 21-1-2021 03:43 PM
lepas keluar baby fatima bersin, niqabis pun keluar tunjuk cincin. lol!
Quote slyfynx 21-1-2021 03:49 PM
Ok, thank you for the information. Nextttt
Quote Kurex 21-1-2021 03:49 PM
Low classnya family ni
Quote Kpoplovers 21-1-2021 03:52 PM
Alhamdulillah...syukur sangat tgk gbr lofa dah pakai cincin balik..
Quote MatDeghem 21-1-2021 03:52 PM
Alololo....
Ape ape pun ...kawin jangan Tak kawin jah. Umur dah tiga ploh Dua sen

Quote acikbajuhijau 21-1-2021 03:53 PM
Oh ye ke? Ok. Next.
Quote She-Ra 21-1-2021 03:57 PM
nak tanya jeeeee
apps thenoor dh kena kambus ke atau dh ada dlm dunya fana?
Quote Acikgomen 21-1-2021 03:57 PM
Dik timohhhh bila nak haplod gambo menerap pulak
Acik betul2 nak tgk jah ronsen menikah dgn purit neh
Tazabar nak tgk pengantin begambo tepi petiais
Quote sharlenetexas 21-1-2021 04:00 PM
Acikgomen replied at 21-1-2021 03:57 PM
Dik timohhhh bila nak haplod gambo menerap pulak
Acik betul2 nak tgk jah ronsen menikah dgn pu ...

Sian ex boss uols

Quote mamajawie 21-1-2021 04:01 PM
Acikgomen replied at 21-1-2021 03:57 PM
Dik timohhhh bila nak haplod gambo menerap pulak
Acik betul2 nak tgk jah ronsen menikah dgn pu ...

dik timoh baru upload vid bersin jahkobis ni da hilang penutup dahi da..kang dik timoh upload vid kentut mau terbang niqob si kobis ni..kuat betul skala richter vid kentut si dik timoh kalu cenggitu..
Quote follesegal 21-1-2021 04:01 PM
She-Ra replied at 21-1-2021 03:57 PM
nak tanya jeeeee
apps thenoor dh kena kambus ke atau dh ada dlm dunya fana?

sabar uols...ikut queue..hahhaa..apps tu tunggu je nk launching tu..kalau x esok mgkin mggu dpan..depa kna simpan smua ikut susunan
Quote She-Ra 21-1-2021 04:03 PM
follesegal replied at 21-1-2021 04:01 PM
sabar uols...ikut queue..hahhaa..apps tu tunggu je nk launching tu..kalau x esok mgkin mggu dpan.. ...

ooo.. mungkin tggu fatimah kenyit mata atau senyum pulak kot
dia punya heboh dr thn lepas tak keluar2 jgk
miznina lek lek je.. tau2 ehh dh ada apps nya

Lihat semua komen(99)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top