Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Pembantu Perubatan Tinggal Nota, Sebelum Maut Terjun Dari Tingkat 3

21-1-2021 10:29 AM Komen: 56
Seorang pembantu perubatan berusia 32 tahun meninggal dunia selepas terjun dari tingkat tiga bangunan Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB) di sini, semalam.

Difahamkan, lelaki berasal dari Chemor itu menderita masalah kesihatan.

Dia dilapor meninggalkan nota yang mengatakan tidak lagi dapat menangani masalah kesihatannya dan tidak dapat berfikir dengan jelas selain meminta maaf kepada keluarga dan rakan-rakannya.

Ketua Polis Daerah Asisten Komisioner A. Asmadi Abdul Aziz berkata, pengawal keselamatan terjumpa mayat lelaki itu, berpakaian seragam hospital biru, di parkir motosikal hospital jam 6.45 petang.

Menurutnya, mangsa disahkan mati di tempat kejadian akibat parah di kepala dan badan.

"Salah seorang rakan mangsa mengesahkan lelaki itu adalah rakannya dan menjumpai nota itu di dalam beg si mati," katanya. -CARI

Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 56
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Ain_h 26-1-2021 02:10 AM
Sedihnya.. Al fatihah

Lain-lain Komen

Quote JunkMail 21-1-2021 09:25 AM
Bertambah angker la hospital ni...
Quote Boomibulat 21-1-2021 09:31 AM
Knp kat sini umur 32 pulak..
Pembantu perubatan tinggal nota sebelum terjun dari tingkat 3

am@hmetro.com.my
Ipoh: Seorang pembantu perubatan berusia 32 tahun meninggal dunia selepas terjun dari tingkat tiga bangunan Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB) di sini, semalam.

Difahamkan, lelaki berasal dari Chemor itu menderita masalah kesihatan.

Dia dilapor meninggalkan nota yang mengatakan tidak lagi dapat menangani masalah kesihatannya dan tidak dapat berfikir dengan jelas selain meminta maaf kepada keluarga dan rakan-rakannya.

Ketua Polis Daerah Asisten Komisioner A. Asmadi Abdul Aziz berkata, pengawal keselamatan terjumpa mayat lelaki itu, berpakaian seragam hospital biru, di parkir motosikal hospital jam 6.45 petang.

Menurutnya, mangsa disahkan mati di tempat kejadian akibat parah di kepala dan badan.

"Salah seorang rakan mangsa mengesahkan lelaki itu adalah rakannya dan menjumpai nota itu di dalam beg si mati," katanya.

Quote Artemesiaa 21-1-2021 10:13 AM
Ramai hidup dalam tekanan sekarang kalau tak boleh tangani pasti jalan tu yang dipilih
Quote Decaffeinated 21-1-2021 10:27 AM
Kesian.

Dia percaya reincarnation kot so there's hope to start all over again.

Quote CARI-MRO 21-1-2021 10:29 AM
Seorang pembantu perubatan berusia 32 tahun meninggal dunia selepas terjun dari tingkat tiga bangunan Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB) di sini, semalam.


Difahamkan, lelaki berasal dari Chemor itu menderita masalah kesihatan.


Dia dilapor meninggalkan nota yang mengatakan tidak lagi dapat menangani masalah kesihatannya dan tidak dapat berfikir dengan jelas selain meminta maaf kepada keluarga dan rakan-rakannya.


Ketua Polis Daerah Asisten Komisioner A. Asmadi Abdul Aziz berkata, pengawal keselamatan terjumpa mayat lelaki itu, berpakaian seragam hospital biru, di parkir motosikal hospital jam 6.45 petang.


Menurutnya, mangsa disahkan mati di tempat kejadian akibat parah di kepala dan badan.


"Salah seorang rakan mangsa mengesahkan lelaki itu adalah rakannya dan menjumpai nota itu di dalam beg si mati," katanya. -CARI


Sumber: Harian Metro
Quote mamajawie 21-1-2021 10:56 AM
murung sbab stres ke??ayyoyooo..makin ramai la bunuh diri pasni sbab xtahan keje non stop especially frontliners.
Quote Mulotkoyak 21-1-2021 11:05 AM
mamajawie: murung sbab stres ke??ayyoyooo..makin ramai la bunuh diri pasni sbab xtahan keje non stop especially frontliners.
ingat area umah iols... Sbb smlm pun ade kes org terjun banggunan kat cheras.  Rupenye yg ni dkt perak plak... Omaigod stress skg ni sume org.
Quote awanearisu 21-1-2021 11:21 AM
Takziah kepada ahli keluarganya. Pergi bertugas, tetapi kepulangannya diganti dengan berita yang menyayat hati.
Quote mongoose_kidz 21-1-2021 11:22 AM
berpakaian seragam hospital biru tu pakai ppe set ke....kesiannya
sbb setahu aku MA ni pakai baju putih seluar hitam
klau naik pangkat pun baju hijau
Quote mongoose_kidz 21-1-2021 11:23 AM
oh..tgk da gmbar kat benang sebelah...
baju scrub ot..
india...
salam takziah
Quote cap_ayam 21-1-2021 11:25 AM
kesian.. takziah kepada keluarga..kerja bagus dah .. dapat pencen tak ibu bapa mendiang ni?
Quote gummiebear 21-1-2021 11:27 AM
Salam takziah. Muda lagi mendiang.
Quote helicornia 21-1-2021 11:32 AM
mamajawie replied at 21-1-2021 10:56 AM
murung sbab stres ke??ayyoyooo..makin ramai la bunuh diri pasni sbab xtahan keje non stop especially ...

aiyo mama
kan dlm artikel tu dh tulis sbb sakit bukan sbb keje non stop
tak payah le speculate benda yang tak betul
mmg le ada yg stres keje tp kes ni dh terang cakap sbb sakit
Quote caprut 21-1-2021 11:34 AM
mongoose_kidz replied at 21-1-2021 11:22 AM
berpakaian seragam hospital biru tu pakai ppe set ke....kesiannya
sbb setahu aku MA ni pakai baj ...

Ini ppk. Nama jawatan hmpir sama. Selalu wartawan tersalah
Quote ifanonline 21-1-2021 11:36 AM
tak lama lagi ada hantu keling la kawasan tu
Quote sue_liah 21-1-2021 11:37 AM
kesiannya dia..mesti sakit yg tak tertanggung dek badan
Quote ifanonline 21-1-2021 11:39 AM
lokasi yg dia bunuh diri tu kena pecahkan kelapa muda...
Quote Belibis 21-1-2021 11:42 AM
Tahniah.kan nanti dapat hidup baru..
Quote mamajawie 21-1-2021 11:45 AM
helicornia replied at 21-1-2021 11:32 AM
aiyo mama
kan dlm artikel tu dh tulis sbb sakit bukan sbb keje non stop
tak payah le speculate  ...

memey la dia ckap dia ada masalah kesihatan sistur..tapi kalu mental health x baik pun boleh mengundang penyakit lain gak..mungkin bleh tanya doktor2 dlm forum ni dorang lagi pakar kot..

Lihat semua komen(56)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top