Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Bakal Jadi Mak Mentua, Elisya Sandha Belajar Memasak Dengan Sheila Rusly

20-1-2021 12:31 PM|Oleh: Saiful| Komen: 144

Sheila Rusly bukan sahaja pelakon terkenal, malah pandai memasak dan selalu memuat naik video masakannya di Instagram.

Baru-baru ini dia ada memuat naik gambar pelakon Elisya Sandha di akaunnya.

Foto: IG

Dalam gambar tersebut kelihatan Elisya sedang sibuk memasak di dapur.



Di ruangan komen, Elisya sempat berterima kasih kepada Sheila Rusly di atas pengalaman dan perkongsian ilmu memasak yang diberikan.

"Thank you aunty ajar Elisya good experience."



Bagi yang tak tahu Elisya yang juga adik kepada Fasha Sandha ini sebenarnya menjalinkan hubungan dengan anak lelaki Sheila iaitu Uzair Haqimy.

Wah untunglah Elisya dapat bakal mak mentua macam sis Sheila.



Bukan sahaja dapat belajar menu masakan yang pelbagai, tapi dapat sentiasa makan lauk sedap-sedap.

Didoakan agar hubungan kekal dan cepat kahwin ya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 144
Komen

Previous : Kongsi Hari Pertama Persekolahan, Netizen Teruja Tengok Ruang Belajar Yusuf Iskandar

Next       : Kahwin Lagi, Norynn Aziz Dah Tak Fikir Nak Tambah Anak

Komen Terbaru

Quote MontanaHannah 1-2-2021 03:41 PM
Ed_Lyn replied at 1-2-2021 03:29 PM
OK, tq..  Nk tau jugak apa kejenya.. Tengok asyik selpie jer...

kerja selfie lah ,masih anak boss besar

urusan lain-lain byk yg mak ayah dia  punya pekerja buatkan...


Lain-lain Komen

Quote NazRysha 20-1-2021 12:44 PM
sesuai dgn ank cyst ni
cepat2 kawin
Quote Nenasketum 20-1-2021 12:46 PM
Sian anak yatim yer, mak orang plak kena ajor. Teruskan, usaha tangga kejayaan!
Quote nuno 20-1-2021 12:49 PM
sesiapa yang belajar ngan cyst ni memang kena kenen bakal calon ke?
Quote Noraniza_Iblis 20-1-2021 12:50 PM
ank cyst yg ni ke yg dlu kapel ngn  jena?
Quote Kurex 20-1-2021 01:13 PM
Tak sempat kawen, mesti bergaduh dgn cyst & suami yg mulut cam pondan lorong
Quote Minami2013 20-1-2021 01:43 PM
Makin cantik elisya.. bertabah lah ye dapat in law mcm cyst.. cepat sentap, suke di ampu..
Quote mrsLY 20-1-2021 01:56 PM
dah makin cerah elisya ni....
Quote mieymiey 20-1-2021 02:05 PM
Jangan esok lusa cyst berperang pula dengan besan. Yer la dah dua2 mulut ....... kan
Quote sofyayra 20-1-2021 02:13 PM
Kena tgk gambaq last tu dua kali. Ingatkan elisya pegang bahu tok dalang eh tok.sidang
Quote missHaidiD 20-1-2021 02:22 PM
sofyayra replied at 20-1-2021 02:13 PM
Kena tgk gambaq last tu dua kali. Ingatkan elisya pegang bahu tok dalang eh tok.sidang

Iols scroll balik lepas baca komen cuols.  Mula2 mmg ingt elisya pegang tok sidang.  Tertipu mata iols
Quote SherryZass 20-1-2021 02:27 PM
Awal2 dah ngaku bakal mentua, entah2 esok2 dah putus
Quote sofyayra 20-1-2021 02:27 PM
missHaidiD replied at 20-1-2021 02:22 PM
Iols scroll balik lepas baca komen cuols.  Mula2 mmg ingt elisya pegang tok sidang.  Tertipu mata  ...

Hahaha mau kena luku dgn sis. Lainlah ozlynn ngan AJ, dah tarap anak beranak kan
Quote buragazz 20-1-2021 02:39 PM
Aku nak serious pun tak boleh bila baca thread ni.. Sis jadi Cyst alahai.. baru je semalam akak x staff company aku buang cyst kay Mahkota Medical..
Quote mesmerize 20-1-2021 02:44 PM
nyawa sis yang terbaru ke
Quote cmf_roll_vT 20-1-2021 02:45 PM
aku annoying cyst ni..semua org nak di jadi kan anak dia ..pastu melebeh lebeh syg nye..yihhhh
Quote nanies 20-1-2021 02:45 PM
huntonglaaaaaa
Quote kucingitam 20-1-2021 03:21 PM
Edited by kucingitam at 20-1-2021 03:25 PM

satgi jgn bercekau sudah..
Quote YomiuriLandMae 20-1-2021 03:57 PM
nasib baik jena nik dah angkat kaki..
Quote cikperiukkera 20-1-2021 04:56 PM
Think twice elisya...chuols muda lg & ada bakat. Jgnla berlaki awal...kumpul duit & harta byk2 mcm kakak chuols bru boleh settle down...knowing that sejarah cyst seantero dunia dh tau heshe kaki perang sana sini.kot2 berbesan plk dgn mama chuols nanti. Serammm!

Lihat semua komen(144)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top