Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Harimau Pun Menangis Tengok Ni," -Adik Neelofa Kongsi Gambar Ibu Masa Muda

20-1-2021 11:04 AM|Oleh: Saiful| Komen: 360

Ameera Khan berkongsi beberapa gambar ibunya semasa muda melalui IG Story.

Adik kepada Neelofa ini memuat naik gambar Datin Noor Kartini Noor Mohamed sewaktu muda yang kelihatan begitu jelita sekali.

Foto: IG

Tak hairanlah kenapa Ameera, Neelofa dan adik-beradiknya lain mempunyai raut wajah yang cantik.

Menariknya, Ameera menulis "Mama, Harimau pun nangis tengok ni," sebagai kapsyen.



Kredit foto: IG

Dalam satu lagi perkongsian lain, Ameera juga sempat menulis, "Menangis ke tak menangis?"



Kredit foto: IG

Bagi yang mungkin tak faham, kapsyen harimau menangis tersebut adalah berkaitan isu trademark nama daging Harimau Menangis yang membabitkan ibunya sebelum ini.

Apa pun, memang diakui ibu Neelofa ini amat jelita semasa muda. Sekarang pun masih terserlah auranya walaupun sudah berusia.

Tak begitu? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 360
Komen

Previous : Kongsi Hari Pertama Persekolahan, Netizen Teruja Tengok Ruang Belajar Yusuf Iskandar

Next       : Bakal Jadi Mak Mentua, Elisya Sandha Belajar Memasak Dengan Sheila Rusly

Komen Terbaru

Quote gideoncross 2-2-2021 11:27 AM
Sorry LMK, basic je muka mak ko time muda.

Lain-lain Komen

Quote Boomibulat 20-1-2021 11:07 AM
Jgnkan Harimau..buaya pun menangis..semoga mama sukses sentiasa
Quote bluebutter 20-1-2021 11:07 AM
Astagharafirullahhalaazimmmm!!!!


Never ending story.
Hahahaha!!!!
Quote rospinki 20-1-2021 11:10 AM
overnya lah kaum kerabat ssjkpb apabenda tah
Quote Masukkeluar 20-1-2021 11:12 AM
Edited by Masukkeluar at 20-1-2021 11:19 AM

menyampahnya lahai puak sskjp ni!!
saja nk provoke netizen la tu. attention seeker sungguh tiap hari ada je benda nk mengundang.

tapi aku perasan ank ank mamazat ni tak habis habis puji kecantikan mamazat mcm niqabis asik ulang mata buat video mata hijau mamazat si lmk lak asik ulang trobek gmbr lama mamazat. saja nk gebang 1 malaysia yg mama depa terpaling lawa kat malaysia kot.lol
Quote dewi_rina 20-1-2021 11:12 AM
Kesian anak beranak ni ek, tiap tahun throwback gambar mak masa muda
Mak masa tua dah rupa nenek sihir
Tu yg tak habis2 throwback je mampuuuuu
Quote esbok 20-1-2021 11:12 AM
aku ngaku aku ta la jelita. tapi mamatini ni lawa biasa je. idak la jelita. hm
Quote Masukkeluar 20-1-2021 11:14 AM
esbok replied at 20-1-2021 11:12 AM
aku ngaku aku ta la jelita. tapi mamatini ni lawa biasa je. idak la jelita. hm

standard rupa puak pakistan india je. tapi beza la hidung mamazat..ms muda nampak kecik mancung bila tua nampak besar.lol!
Quote mizzmimi 20-1-2021 11:15 AM
Bese je. Typical muka paki. Banyak iras sister dia yang gemuk kepam yang maki f*ck you kat FA tu.
Quote marla69 20-1-2021 11:16 AM
Cantik iyer.. Jelita hurmm i prefer normala Shamsuddin
Quote rangerx 20-1-2021 11:16 AM
dah elok2 mak tu berhijab, knapa gatal sangat dedahkan aurat mak tu......ermmmmm
Quote tasha 20-1-2021 11:17 AM
Muka paki bersepah mcm ni..
Lbh cantik dari ni pun berlambak..anak beranak batak dan perasan....
Quote Belibis 20-1-2021 11:17 AM
Boomibulat: Jgnkan Harimau..buaya pun menangis..semoga mama sukses sentiasa

Bukan setakat menangis..berjejer air liur buaya nengok.
Quote nipskacang 20-1-2021 11:17 AM
dewi_rina replied at 20-1-2021 11:12 AM
Kesian anak beranak ni ek, tiap tahun throwback gambar mak masa muda
Mak masa tua dah rupa nenek si ...

Jgn lupe throwback spm 10a hahahahaha xde achievement yg nk di banggakan skrg, throwback je mampu
Quote mesmerize 20-1-2021 11:18 AM
sebijik muka jahlofa
Quote tasha 20-1-2021 11:18 AM
mizzmimi replied at 20-1-2021 11:15 AM
Bese je. Typical muka paki. Banyak iras sister dia yang gemuk kepam yang maki f*ck you kat FA tu.

Iyerlah...ini spesis muka paki totok....xada istimewanya berlambak.muka paki mcm ni...
Quote esbok 20-1-2021 11:21 AM
Masukkeluar replied at 20-1-2021 11:14 AM
standard rupa puak pakistan india je. tapi beza la hidung mamazat..ms muda nampak kecik mancung bi ...

standard muka pakistan. tapi kelihatannya, mak dia ni lebih lawa bertudung berbanding free hari, dan muka tua dia sekarang lebih lawa berbanding muka masa muda dia. takde la nak menangis sangat.


nota tepi: lagi satu pesanan khidmat masyarakat, kalau sendiri tak tutup aurat,
jangan la pi dedah aurat orang lain seperti; aurat mak anda semasa muda


Quote zeetot 20-1-2021 11:22 AM
Ye ye je la sskjp niiii
Quote n0n0n0 20-1-2021 11:23 AM
Aduiii laaa muka typical paki je punnnn #kesian!
Quote idril 20-1-2021 11:23 AM
muka typical paki, so?

Lihat semua komen(360)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top